27 producten

Kinderfiets 16 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Voor degene die graag op avontuur gaan is er een kinderfiets 16 inch! Qua leeftijdscategorie passen deze fietsen bij kinderen tussen de 4 en 6 jaar. Op deze leeftijd gaan ze net voor het eerst naar de kleuterklas en wordt de wereld opeens een stuk groter. Hoe kan de reis naar school nou leuker gemaakt worden dan op een splinternieuwe fiets? Let er op dat het bij een kinderfiets 16 inch belangrijk is om te weten hoe lang u kind is. Hoe langer het kind, des te groter de fiets natuurlijk. Omdat kinderen niet allemaal even lang zijn op dezelfde leeftijd, kunt u het beste de framemaat berekenen op deze pagina. Van een kinderfiets 16 inch kunnen zowel jongens als meisjes plezier hebben. Er bestaat namelijk een groot aanbod aan diverse fietsen en verschillende modellen.

Over het algemeen past een kinderfiets 16 inch het beste bij kinderen tussen de 4 en 6 jaar. Alleen is de lichaamslengte dus wel belangrijker dan leeftijd. Leren fiets kan ook perfect op een van deze fietsen. Let er wel op dat de stoep een betere plek is dan het fietspad om dit te doen. Op bijna elke kinderfiets 16 inch zitten nog zijwieltjes. Hiermee kan op een veilige manier geleerd worden hoe te fietsen. De zijwieltjes kunnen er ook weer afgehaald worden. Mocht uw kind al kunnen fietsen zonder, of wanneer het fietsen voldoende onder de knie is. Als het zo ver is, is het heerlijk om samen een rondje te gaan fietsen!

Nog meer kinderfietsen van Superfietsen 

Welke kinderfiets 16 inch kiest u?

Zoveel mensen, zoveel wensen! En dat is niet minder waar bij het uitzoeken van een kinderfiets 16 inch. Het aanbod van Superfietsen is extra scherp geprijsd zodat een leuke fiets voor iedereen binnen handbereik is! Onderling kunnen de fietsen erg veel van elkaar verschillen. Er bestaan verschillende modellen zoals de transportfiets, omafiets en stadsfiets. De transportfiets is perfect voor het vervoeren van kleine spulletjes door de handige voordrager. Bovendien kan er een kleine fietskrat op geplaatst worden voor een persoonlijke en unieke twist! De omafiets is vaak erg degelijk en lijkt op het design veel op een transportfiets, maar dan zonder voordrager natuurlijk. De stadsfiets in de kinderfiets 16 inch uitvoering is perfect voor het rijden naar school en vriendjes! Volare is een merk dat zich volledig focust op het maken van kinderfietsen. Er zitten dan ook best speciale design tussen! Kijk bijvoorbeeld een naar de Motobike. Uniek, avontuurlijk en een perfecte kinderfiets 16 inch voor een stoer jongen.

Het is natuurlijk zo dat niet alleen u, maar ook uw kind de kinderfiets 16 inch mooi moet vinden. Voor sommige kinderen is het geen enkel probleem, zo lang ze een nieuwe fiets krijgen is het als snel goed. Maar op deze leeftijd kunnen ze al een hele sterke mening hebben. Van te voren samen een passende fiets uitzoeken kan hartstikke leuke zijn. Als het een verassing is het natuurlijk beter om stiekem de meningen te peilen!

De voordelen van Superfietsen

  • Laagste prijs
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Breed assortiment

Goedkope kinderfiets 16 inch

Bij Superfietsen zijn we er trots op dat we u de laagste prijsgarantie kunnen bieden! Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor een nieuwe fiets! Dat is natuurlijk extra genieten. Mocht u een kinderfiets 16 inch ergens anders goedkoper vinden, verlagen wij onze prijs direct! Bovendien lopen er regelmatig leuke kortingsacties op onze website. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Zeker rond feestdagen of vakanties! U ontvangt een kinderfiets 16 inch al de volgende werkdag in huis! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is voor 16.00 bestellen. Het is eventueel ook mogelijk om een kinderfiets 16 inch van de merken Altec of Umit rijklaar te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u alleen nog maar de trappers hoeft in te draaien en het stuur recht moet zetten.

Populaire kleuren voor een kinderfiets 16 inch

  • Transportfiets
  • Omafiets
  • Stadsfiets


Tips bij het aanschaffen van een kinderfiets 16 inch

Zoals eerder besproken is het belangrijk dat de kinderfiets 16 inch goed bij de lichaamslengte past. Let er wel op dat u de fiets niet op de groei koopt. Dit kan verleidelijk zijn, maar ook gevaarlijk. Kinderen remmen vaak instinctief met beide voeten af. Het is daarom ook belangrijk dat ze met beide voeten bij de grond kunnen komen. Het zadel stuur zijn bij elke fiets in hoogte te verstellen. Een fiets kan daarom als het ware alsnog “meegroeien” met uw kind! Een te grote fiets kopen is daarom niet nodig! Niet elke kinderfiets 16 inch beschikt over verlichting. In het donker is het belangrijk goed zichtbaar te zijn. Al helemaal wanneer het om kinderen gaat. Extra verlichting aanschaffen is zeker geen overbodige luxe! Wanneer de fiets veel buiten staat en gemaakt is van staal, raden wij aan de kinderfiets 16 inch in te spuiten met blanke lak. Dit gaat oxidatie tegen en voorkomt zo dat de fiets snel gaat roesten. Kies over het algemeen altijd voor een kinderfiets met een gesloten kettingkast. Zeker wanneer het kleine kinderen betreft. Deze beschermt namelijk goed tegen de draaiende onderdelen zoals de ketting.

De specificaties van de 16 inch kinderfiets

Ondanks de uw een kinderfiets 16 inch wilt aanschaffen, kan deze qua specificaties erg verschillen. Denk bijvoorbeeld aan het frame, dit is vaak gemaakt van staal. Echter komt aluminium bij een kinderfiets 16 inch ook wel eens voor. Elk fietsmerk heeft zo een eigen stijl in het ontwerpen en produceren van fietsen. Kijk van te voren goed wat u en uw zoon of dochter het meeste aanspreekt. Elke fiets in deze categorie beschikt over zijwieltjes waarmee het makkelijker leren fietsen is. Mocht u vragen hebben over een fiets of bepaalde specificaties, neem dan gerust contact op met een van onze behulpzame klantenservice medewerkers! Zij helpen u graag de juiste fiets te zoeken en zorgen er voor dat er gelijk mee gereden kan worden.

Jongensfiets 16 inch

Op zoek naar een stoere jongensfiets? Ontdek onze indrukwekkende collectie jongensfietsen 16 inch! Of het nu gaat om avonturen in de buurt of een rit naar school, onze stoere modellen zijn perfect voor jonge fietsers. Met stevige frames, coole kleuren en opvallende ontwerpen zullen deze fietsen zeker indruk maken. De 16 inch wielmaat is ideaal voor kinderen tussen 4 en 6 jaar oud, en biedt een goede balans tussen stabiliteit en wendbaarheid. Laat je kind zijn eigen stijl uitdrukken en vol zelfvertrouwen de weg op gaan met een stoere jongensfiets van 16 inch!