44 producten

Cortina damesfiets

Jouw nieuwe droom Cortina damesfiets koop je tegen een laagste prijsgarantie op Superfietsen.nl. De hippe fietsen van dit mooie merk zijn zeker niet alledaags! Val op door middel van de trendy fashion kleuren in combinatie met het moderne design van het frame.

Cortina damesfietsen

Het kan haast niet anders. De Cortina fiets van jouw dromen hebben wij in ons assortiment. In onze catalogus hebben we namelijk een breed scala aan de mooiste transport- en stadsfietsen voor dames. Echter zijn deze damesmodellen niet alleen populair onder de meiden, ook de heren kiezen vaak voor dit model. Op een Cortina damesfiets mist namelijk de middelste framebuis die je wel terugziet op een Cortina herenfiets. Dit maakt het op- en afstappen meteen een stuk gemakkelijker. We hebben erg veel kleuren om uit te kiezen. Of je nu meer bent van het stoere army green of het zuurstok roze, we hebben hoe dan ook een model die ervoor jou uitspringt. Dat durven wij te beloven.

Buiten de mooie kleuren waaruit je kunt kiezen zul je ook een keuze moeten maken tussen de verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan versnellingen. Ga jij voor een damesfiets met versnellingen of zonder? Een damesmodel zonder deze versnellingen is goedkoper en iets onderhoudsvriendelijker. Maak je regelmatig langere ritten? Dan vindt je een damesfiets met versnellingen wellicht fijner. De keuze is geheel aan jou!

Cortina Stadsfiets voor dames

Een zeer populaire variant op de Cortina vrouwenfiets is de Cortina stadsfiets! Met deze topper maak je iedere stad onveilig. Dit type tweewieler heeft namelijk een stoer uiterlijk die erg goed tot zijn recht komt in een stedelijke omgeving. Daarnaast beschikt ze over fijne eigenschappen die ieder ritje erg comfortabel maakt.

Dit zijn onze meest populaire Cortina fietsen

Cortina Dames Transportfiets

Naast de stadsfiets is ook de Cortina transportfiets erg populair. Neem bijvoorbeeld de Cortina U4 damesfiets! Deze stoere tweewieler is niet alleen erg mooi maar ook nog eens ontzettend handig. Door het voorrekje kun je eenvoudig je tas over het stuur hangen. Bovendien kun je eenvoudig een leuk mandje of kratje monteren. Zo kun je jouw nieuwe transporter ook nog eens leuk personaliseren!

Damesfiets Cortina kopen

Damesfiets Cortina kopen? Dat doe je op Superfietsen.nl tegen een laagste prijsgarantie. Bovendien geniet je altijd van een snelle levering. Daarbij maken we de fiets 98% rijklaar, geheel gratis! Het enige wat je nog hoeft te doen is het voorwiel recht te zetten en de trappers in te draaien. Heerlijk! Waar gaat het eerste ritje naar toe?