16 producten

Jongensfiets 16 inch

Als een expert op het gebied van fietsen, kan een 16 inch jongensfiets natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Deze inchmaat is perfect voor jongens tussen de 4 en 6 jaar. Leeftijd geeft een ruwe schatting van de jongens die gebruik kunnen maken van deze fietsen. Echter wanneer het er op aan komt is de lichaamslengte altijd belangrijker. Fietsen in deze categorie zijn gemakkelijk online te bestellen zonder moeite! U kunt de filters op de pagina gebruiken om precies de fiets te tonen die u zou willen. Zo heeft u binnen enkele minuten een beeld van wat voor u interessant is, maar misschien nog belangrijker wat uw zoontje leuk vindt. Een jongensfiets 16 inch kan zeer divers zijn en daarom is het goed een beetje te peilen wat uw kind wil hebben. Zo kan de fiets ook een perfecte verassing zijn voor een verjaardag of andere feestdag. Binnen nu en 1 tot 2 dagen heeft u de bestelde fiets binnen!

Alle kinderfietsen 16 inch bekijken?

Soorten 16 inch jongensfiets

Een 16 inch jongensfiets is perfect voor op het schoolplein en de dagelijkse ritjes naar de basisschool. Jongens tussen de 4 en jaar zitten dan ook net op school en beginnen steeds meer van de wereld te ontdekken. Hoe kan dit nou beter dan op een splinternieuwe fietsen in de mooiste kleuren die er bestaan! Over kleuren gesproken, de 16 inch jongensfietsen van Superfietsen beschikken over de leukste kleuren combinaties en patronen. Zo zit er altijd wel wat tussen wat uw zoon leuk zal vinden. De leuke gekleurde frames zijn gemaakt van staal. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en alle andere dingen die kinderen met hun fiets doen. De modellen in deze categorie beschikken allemaal over zijwieltjes waarmee het leren fietsen een stuk makkelijker is. Uiteraard kunnen deze van de 16 inch fiets afgehaald worden wanneer evenwicht en balans volledig onder de knie zijn. De fietsen verschillen qua uiterlijk veel van elkaar. Er zijn wat sportievere fietsen en fietsen die al meer op een grotere jongensfiets lijken. We hebben jongensfietsen in de volgende maten: jongensfietsen 14 inch, jongensfietsen 18 inch, jongensfietsen 20 inch, jongensfietsen 22 inch, jongensfietsen 24 inch en jongensfietsen 26 inch

  • Inclusief zijwieltjes
  • Ruim assortiment
  • Lage prijzen

De best mogelijke fiets

Natuurlijk helpen wij u graag met het zoeken van de perfecte 16 inch jongensfiets. Het aanbod aan fietsen is groot en kan lastig zijn om uit te kiezen. Ten eerste zijn er veel kleuren en merken. Mocht het niet lukken, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij hebben veel kennis over alle specificaties en helpen u dan ook graag verder! Superfietsen heeft voor u de beste prijzen en biedt dan ook de laagsteprijsgarantie op alle fietsen in het assortiment!