13 producten

Cube Acid

De Cube Acid serie is een mountainbike serie van Cube fietsen en staat bekend om zijn veelzijdigheid en kwaliteit, een uitstekende keuze voor mountainbikeliefhebbers. Of je nu een beginner bent of een ervaren rijder, de Cube Acid mountainbikes bieden de perfecte balans tussen prestatie en duurzaamheid. Deze fietsen zijn ontworpen om de uitdagingen van ruwe terreinen aan te gaan met gemak en comfort, waardoor elke rit onvergetelijk wordt.

Hardtail Mountainbike

De Cube Acid mountainbikes zijn hardtail modellen, wat betekent dat ze een voorvering hebben maar geen achtervering. Dit type mountainbike is ideaal voor de meeste cross-country en trail rijden, waarbij efficiëntie en controle voorop staan. Hardtails zijn over het algemeen lichter en vereisen minder onderhoud dan full-suspension modellen, wat ze een uitstekende keuze maakt voor zowel beginners als gevorderde fietsers.

Cube Acid 200: Kinder Mountainbikes van 20 Inch

De Cube Acid 200 modellen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en vormen een fantastische introductie in de wereld van mountainbiken. Met een wielmaat van 20 inch zijn deze fietsen perfect geschikt voor jonge rijders tussen 6 en 8 jaar oud. Ze bieden een veilige en comfortabele rijervaring, dankzij kindvriendelijke componenten en een lichtgewicht frame dat kinderen helpt om hun fietsvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze genieten van de natuur.

Cube Acid 240: Kinder Mountainbikes van 24 Inch

Voor iets oudere kinderen, biedt de Cube Acid 240 serie een groter frame en wielen van 24 inch. Deze fietsen zijn ideaal voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud en bieden een stapje hoger in zowel prestatie als duurzaamheid. Met aanpasbare componenten en een robuust design, zijn de Cube Acid 240 mountainbikes perfect om kinderen kennis te laten maken met meer uitdagende paden en langere ritten.

Cube Acid 260: Mountainbikes van 26 Inch

De Cube Acid 260 serie, met wielen van 26 inch, is geschikt voor oudere tieners en zelfs volwassenen die een compactere fiets prefereren. Deze fietsen zijn geweldig voor zowel recreatief rijden als serieuzere trail avonturen. Ze combineren lichtheid en manoeuvreerbaarheid met de robuustheid die nodig is voor ruige terreinen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor rijders die een veelzijdige en betrouwbare mountainbike zoeken.

 

De Cube Acid serie biedt een breed scala aan opties voor rijders van alle leeftijden en vaardigheden. Van de speelse en veilige Cube Acid 200 tot de avontuurlijke Cube Acid 260, elke fiets in deze serie is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare kinderfiets of een krachtige mountainbike voor volwassen trails, Cube Acid biedt de perfecte combinatie van prestatie, comfort en stijl.

Investeren in een Cube Acid mountainbike betekent kiezen voor een topmerk dat bekend staat om zijn duurzaamheid en innovatie in de mountainbike wereld. Met deze fietsen ben je klaar voor elk avontuur dat op je pad komt. Elk model in de Cube Acid serie is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, gericht op het leveren van de beste rijervaring voor elke mountainbiker. Start vandaag nog je reis met een Cube Acid mountainbike en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van het mountainbiken!

Door een Cube Acid mountainbike te kiezen, verzeker je jezelf van kwaliteit en plezier op elk terrein. Duik in de wereld van mountainbiking met Cube en ervaar het zelf!

Bekijk ook eens de Cube mountainbikeserie Cube Aim