9 producten

Mountainbike 28 inch

Ben je opzoek naar een mountainbike 28 inch? Dan zit je goed op Superfietsen.nl! In ons assortiment vind je diverse goedkope mountainbikes. Maar vergis je niet, ondanks het zachte prijskaartje kunnen onze MTB’s écht wel tegen een stootje. Zo kun jij genieten van heel wat avontuurlijke routes.

Goedkope mountainbike van kwaliteit

Ben jij helemaal van de avontuurlijke off-road routes? De stoere fietser kan bij ons terecht voor een goedkope mountainbike. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede mountainbike helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Daarom hanteren wij een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit teveel betaald voor jouw nieuwe aanwinst! 
Of ben je toch opzoek naar een premium mountainbike merk? Dan zijn Cube Mountainbikes misschien iets wat je zoekt!

28 inch mountainbike

Een mountainbike, ook wel MTB genoemd, is een fiets die ook op de onverharde wegen goed te gebruiken is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heuvels, gebergten en wilde bospaadjes. Doordat de brede banden van een MTB extra reliëf hebben, kun je genieten van extra grip onderweg. De meeste mountainbikes hebben bovendien extra vering. Hierdoor ben je ook comfortabel wanneer je over wilde paden rijd.

Heb je geen zin om zelf je 28 inch mountainbike in elkaar te zetten? Dan kun je deze ook rijklaar bestellen! Zo hoef je zelf niet meer te sleutelen en kun je meteen wegrijden.

Een 28 inch MTB kopen

Koop je een 28 inch MTB via ons? Verstandige keuze! Want bij ons geniet je naast een laagste prijsgarantie ook nog eens van een razend snelle levering. In ons assortiment vind je een diverse selectie aan diverse mountainbikes 28 inch. Zo kun je onder andere kiezen uit verschillende versnellingen, remtypes, kleuren en prijsklassen.

Wielmaat mountainbike

De aangegeven inchmaat zegt iets over de grootte van het wiel. Hoe hoger de inch, hoe groter het wiel. De regel geld: hoe kleiner het wiel, hoe lichter en wendbaarder de fiets. Daar tegenover staat weer dat een grotere wielmaat net iets meer grip bied. Binnen ons assortiment vind je alle belangrijke wielmaten. De 28 inch mountainbike is een veel gekozen model omdat dit precies een tussenmaatje is. Zo heb je het beste van 2 werelden in 1 fiets!

Deze wielmaten vind je in ons assortiment
26 inch mountainbike
27,5 tot 28 inch mountainbike
29 inch mountainbike

Benieuwd naar welke framemaat je nodig hebt voor je mountainbike? Daar hebben we een handig overzichtje voor gemaakt! 

Advies nodig?

Vind je het moeilijk om een keuze te maken en heb je nog extra advies nodig? Dan helpen wij je graag! Neem dan ook zeker contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.