11 producten

Meisjesfiets 26 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een meisjesfiets 26 inch is verkrijgbaar als stadsfiets, hippe omafiets of praktische transportfiets. Het is maar net welk model u, of uw kind het leukst vindt. Wilt u veel bagage kunnen vervoeren? Bekijk dan eens een transportfiets. De omafiets is een simpele en voordelige fiets, die met leuke accessoires is uit te breiden tot een fiets die helemaal past bij de stijl van de berijder.

Houd bij het kopen van een meisjesfiets 26 inch ook altijd rekening met de lichaamslengte. Een meisjesfiets in de maat 26 inch is geschikt voor kinderen, of jong volwassenen, met een lengte van ongeveer 1 meter 45. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een maatje kleiner of groter, voor wanneer de dame in kwestie nog net te klein of toch al wat langer is. Op die manier is er altijd een geschikte meisjesfiets uit voorraad leverbaar. Er is altijd wel een leuke aanbieding of actie op onze website!

Assortiment meisjesfiets 26 inch

We hebben een ruim aanbod aan diverse modellen meisjesfietsen in allerlei leuke kleuren en designs. Daarnaast zijn veel  26 inch meisjesfietsen voorzien van versnellingen. Dat maakt ze bij uitstek geschikt om overal naartoe te kunnen fietsen, ook met wind tegen. Met Snelbinders, verlichting en een leuk accessoire zoals een krat kunt u de 26 inch meisjesfiets helemaal compleet maken. U kunt de filters op de pagina gebruikten om de perfecte fiets te vinden en direct te bestellen. Kies bijvoorbeeld uw favoriete kleur of bepaalde opties waaraan de fiets moet voldoen. Denk hierbij aan versnellingen, type rem en frame materiaal. Sowieso zijn alle modellen voorzien van werkende verlichting voor en achter. Zo worden kunnen kinderen goed gezien worden in het donker en voorkom je ook bekeuringen. 

  • Diverse specificaties
  • Veel kleuren
  • Scherpe prijzen

Voordelen van een meisjesfiets 26 inch bij Superfietsen

Bij Superfietsen ben je altijd voordelig uit als het om een meisjesfiets 26 inch gaat. Niet alleen hebben we scherpe prijs, maar ook eerlijke informatie, snelle levering en geen verzendkosten! Daarnaast is het mogelijk om je meisjesfiets 26 inch rijklaar te bestellen. De levering duurt wel wat langer dan wanneer je een fiets in doos besteld, maar je kan er wel bijna gelijk mee gereden na ontvangst. Leuk voor een verjaardag bijvoorbeeld. Aan de deur worden de laatste puntjes op de i gezet door een monteur van PostNL. Bij Superfietsen heb je ook 1 jaar garantie op je meisjesfiets 26 inch. We staan garant voor de kwaliteit van onze producten! Let er wel op dat je binnen 3 maanden na ontvangst een servicebeurt moet laten uitvoeren. Niet alleen voor de veiligheid van de meisjesfiets 26 inch en fietser, maar zo behoud je ook het recht op garantie! 

Wanneer koop je een 26 inch meisjesfiets?

Weet u nou niet precies wat voor maat fiets uw dochter nodig heeft? Dit is ook zeer lastig te bepalen omdat kinderen tussen de 10 en 14 nog flink doorgroeien. Daar moet u natuurlijk ook rekening mee te houden, want voor u het weet is uw kind alweer te groot voor de fiets. Dus is het belangrijk om de goede maat fiets te gaan kopen. Om er zeker van te zijn dat uw dochter de juiste framemaat heeft, kunt u de framemaat bereken op deze pagina.  Een te grote fiets is ook niet een goed idee, uw kind moet namelijk met beide benen op de grond kunnen komen. Dit is zeker belangrijk bij het op en afstappen. Kijk goed rond en zorg ervoor dat uw dochter gelijk op de juiste meisjesfiets 26 inch rondfietst. Heeft u nog vragen omtrent bepaalde fietsen, wilt u nog wat extra advies of bent u op zoek naar een fiets die niet in de webshop verkrijgbaar is? Neem dan gerust even contact met ons op. We kijken dan samen met u wat we kunnen doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we meisjesfietsen 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch en 24 inch