9 producten

Een voorspatbord houdt je benen droog tijdens het fietsen

Een goed voorspatbord is gewoonweg onmisbaar op je fiets, of je nu vaak in regenachtig weer fietst of niet. De belangrijkste functie van een voorspatbord is inderdaad het beschermen van je benen tegen opspattend water. Dankzij een voor spatbord kom je dus op school, thuis of op je werk aan zonder dat je broek of je benen bespat zijn met water of modder.

Voorspatborden zijn handig in elk weertype

Een goed spatbord vooraan de fiets is ook belangrijk als je een recreatieve fietser bent die enkel als het zonnetje schijnt die fiets bovenhaalt. Zo is er altijd wel een plaats waar er een plasje water op de weg ligt of waar het water gewoon wat langer op het fietspad blijft staan. Een voorspatbord is ook gewoon handig om opspattend droog vuil of stof tegen te houden. Fiets je in groep, dan is een spatbord vooraan ook leuk om je medefietsers te beschermen. Ze zullen je dankbaar zijn dat je aan hen denkt.

Hou je fiets netjes dankzij een sterk voorspatbord

Dankzij een goed spatbord bescherm je bovendien niet alleen jezelf en je kleding, maar ook je fiets. Omdat het spatwater opgevangen wordt in het spatbord, hoef je het frame en het stuur van je fiets minder vaak schoon te maken. De ketting blijft langer en soepeler draaien en je bent zeker dat je remmen goed blijven functioneren. Zet je na gebruik je fiets binnen, dan is het dus mooi meegenomen dat je fiets netjes en schoon blijft dankzij een spatbord.

Voor elk type van fiets vind je een goed voorspatbord

Ben je op zoek naar een spatbord vooraan voor een herenfiets, voor een damesfiets of een kinderfiets? Wil je je racefiets een nieuw leven geven of ben je op zoek naar een spatbord voor die fiets die je twee keer per jaar gebruikt? Voor elke fiets vind je wel een gepast spatbord. Belangrijk om weten is bovendien dat je ze ook voor verschillende maten van wielen vindt. Dit zijn dan bijvoorbeeld spatborden van 26 inch of van 27,5 inch.

Voorspatbord fiets kopen? Bekijk het aanbod bij superfietsen.nl

Bij superfietsen.nl hebben we een grote keuze in voorspatborden. Bij superfietsen.nl vind je trouwens niet alleen voorspatborden. Je kunt een ruime keuze maken in spatborden in het algemeen, maar ook in achterspatborden of spatbordensets, waarbij je meteen een spatbord voor je voor- en achterwiel koopt. Bestel nu je spatborden bij superfietsen.nl!