Met onze organisatie bedienen wij bedrijven in heel Nederland met het succesvol opzetten en onderhouden van fietsenparken. Dit kan voor eigen personeel zijn, maar ook voor verhuur in bijvoorbeeld de recreatiebranche. U kunt voor ons niet alleen terecht voor aanschaf van een nieuwe fiets, maar ook voor het onderhoud van al uw (elektrische) fietsen.

Superfietsen is een snelgroeiende winkelformule, met 3 winkels, 3 premium servicepunten en een webshop. Doordat we een eigen bezorg- en onderhoudsdienst hebben kunnen we onze klanten in heel Nederland bedienen. Met duizenden producten in ons assortiment, hebben wij voor iedereen de passende oplossing.

Winkel
Waarom moet u kiezen voor Superfietsen zakelijk?Custom label mogelijk:
Precies de fiets die past bij jouw bedrijf
Monteur op locatie:
Alles perfect gemonteerd en ondehouden
Grote partijen:
Meer dan 30.000 fietsen in eigen voorraad
One-stop-shop:
Nieuwe (e)bikes, onderhoud & de juiste verzekeringen
Lees meer

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Superfietsen winkelsWebshop contact
Telefonisch tussen
09:00 en 16:00

085 - 019 27 06
Afspraak maken

Elektrische Fiets van de zaak: wat is er mogelijk?

Bedrijfsfietsen zijn een steeds vaker voorkomend fenomeen. Steeds meer bedrijven gebruiken de bedrijfsfiets als vervoersmiddel tussen verschillende locaties of als creatieve beloning voor het personeel. Naast het leasen van fietsen voor personeel, is het zakelijk aanschaffen van een fiets een aantrekkelijk alternatief. Het brengt namelijk een aantal prettige fiscale voordelen met zich mee. Daarnaast is het zakelijk ook makkelijk om in één keer een grote partij fietsen op te kopen. Maar behalve fiscaal, hebben fietsende werknemers nog veel meer voordelen.

Waarom meer fietsende werknemers

  • Fietsen is gezond en goed voor de weerstand
  • Fietsen voorkomt stress
  • Fietsen zorgt voor betere nachtrust
  • Minder ziekteverzuim en meer productiviteit 


Montage en onderhoud op locatie

Tijdig en goed onderhoud van fietsen zorgt ervoor dat de levensduur van de fietsen wordt verlengd. Daarnaast verkleint het de kans op schade en vergroot het de veiligheid van uzelf of uw werknemers. Superfietsen neemt de zorg voor uw nieuwe fietsenpark volledig uit handen. De monteur komt langs op locatie om alles af te stellen, na te kijken en te controleren. Deze check wordt ook precies zo in een van onze fietsenwinkel uitgevoerd. Daarna weet u zeker dat er weer vol op gebruik gemaakt kan worden van het fietsenpark.

Afspraak maken?

Bent u benieuwd nieuwsgierig geworden? Maak direct een afspraak via het formulier hierboven! Dat betekent geen zorgen over het vervoer van fietsen. Heeft u vragen over onze diensten of de gratis fietscheck. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.