Met onze organisatie bedienen wij bedrijven in heel Nederland met het succesvol opzetten en onderhouden van fietsenparken. Dit kan voor eigen personeel zijn, maar ook voor verhuur in bijvoorbeeld de recreatiebranche. U kunt voor ons niet alleen terecht voor aanschaf van een nieuwe fiets, maar ook voor het onderhoud van al uw (elektrische) fietsen. We begrijpen dat mobiliteit een cruciale rol speelt in het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij hoogwaardige zakelijke fietsoplossingen die niet alleen bijdragen aan duurzaamheid, maar ook de gezondheid en productiviteit van ieder team bevorderen.

Superfietsen is een snelgroeiende winkelformule, met 3 winkels, 3 premium servicepunten en een webshop. Doordat we een eigen bezorg- en onderhoudsdienst hebben kunnen we onze klanten in heel Nederland bedienen. Met duizenden producten in ons assortiment, hebben wij voor iedereen de passende oplossing.

Winkel
Waarom moet u kiezen voor Superfietsen zakelijk?Maatwerk:
Precies de fiets die past bij jouw bedrijf
Monteur op locatie:
Alles perfect gemonteerd en ondehouden
Grote partijen:
Meer dan 30.000 fietsen in eigen voorraad
One-stop-shop:
Nieuwe (e)bikes, onderhoud & de juiste verzekeringen
Lees meer

Neem contact op met mij voor meer informatie

Wij bespreken graag de mogelijkheden. Weet je al wat je nodig hebt?

Vraag een offerte aan
Superfietsen winkelsWebshop contact
Telefonisch tussen
09:00 en 16:00

085 - 019 27 06
Afspraak maken

Een aantal van onze klanten

review logo10John . 10 september 2023Een aantal weken geleden een nieuwe Altec Urban fiets besteld voor onze dochter. Het order proces verliep soepeltjes en haar nieuwe fiets werd een aantal dagen keurig netjes bezorgd. Wanneer je een beetje handig bent is de fiets makkelijk in elkaar te zetten, tijdens het open maken van de doos bleek er helaas geen beschrijving bijbrengen zitten. Voor degenen zonder technische kennis kan dit een uitdaging vormen, gelukkig is de manual online gewoon opbrengst zoeken maar wel handig om dit vooraf te weten wanneer je twijfelt de fiets zelf te bouwen. Bij een aantal vragen werd ik keurig te woord gestaan door een van de medewerkers van Superfietsen.nl. Al met al een zeer goede ervaring en onze dochter is super trots op haar nieuwe fiets!
review logo10Rafik . 20 juli 2023I bought an ebike 3 months ago in Rotterdam shop.My reasearch led me to Superfietsen eshop and the gigantic choice of ebike they have with very attractive discounts. When I went to the shop, I was directly greeted and listened to regards to what I was looking for. Despite the large choice they offer, the staff was prompt to propose the bike I chose to buy with 500€ discount^^ for a very serious brand with one of the best battery on the market. I bought other items helmet, saddle... I got another discount along with a maintenance offered. The bike have been delivered on a sat when it was ordered on wed or thurs. Now I ride about 75km a week without any issue or complaint.
review logo10Burak Ceylan . 24 augustus 2023Voor de verjaardag van mij zoontje heb ik een Altec Dakota fiets in doos besteld via website. Na de montage kwam ik erachter dat slag in de achterwiel zat. Via klantenservice ben ik verwezen naar een filiaal in Den Haag. Daar ben ik goed geholpen. Ik was met mijn zoontje naar de filiaal in Den Haag gegaan. In de voorwaarde wordt al duidelijk vermeld dat bij bestelling in doos dat de klant zelf de spaakspanning moet controleren. Ondanks deze voorwaarde heeft deze filiaal mij goed geholpen dat mijn zoontje op z'n verjaardag kon genieten van z'n nieuwe fiets. Naast de slag in de wiel hebben ze remmen opnieuw afgesteld en verkeerd (rijrichting) gemonteerde voorwiel hebben ze ook gecorrigeerd. Super bedankt voor de service.
review logo8Gerard . 11 februari 2023Snelle levering van een mooie fiets. Gekozen voor een budget model die ik zelf in elkaar moest zetten. Ik moet er eerlijk bij zeggen: die fiets had wel wat meer liefde nodig dan dat ik had verwacht, en om de fiets naar wens te krijgen moest ik meer werk verrichten dan wat geadverteerd werd. Zo waren onder andere het balhoofd en beide wielnaven te straks vastgedraaid. Afijn, na twee dagen sleutelen heb ik een prachtfiets en ik heb weer veel geleerd over hoe een fiets in elkaar steekt.

Elektrische Fiets van de zaak: wat is er mogelijk?

Bedrijfsfietsen zijn een steeds vaker voorkomend fenomeen. Steeds meer bedrijven gebruiken de bedrijfsfiets als vervoersmiddel tussen verschillende locaties of als creatieve beloning voor het personeel. Naast het leasen van fietsen voor personeel, is het zakelijk aanschaffen van een fiets een aantrekkelijk alternatief. Het brengt namelijk een aantal prettige fiscale voordelen met zich mee. Daarnaast is het zakelijk ook makkelijk om in één keer een grote partij fietsen op te kopen. Maar behalve fiscaal, hebben fietsende werknemers nog veel meer voordelen.

Waarom meer fietsende werknemers

  • Fietsen is gezond en goed voor de weerstand
  • Fietsen voorkomt stress
  • Fietsen zorgt voor betere nachtrust
  • Minder ziekteverzuim en meer productiviteit 

Montage en onderhoud op locatie

Tijdig en goed onderhoud van fietsen zorgt ervoor dat de levensduur van de fietsen wordt verlengd. Daarnaast verkleint het de kans op schade en vergroot het de veiligheid van uzelf of uw werknemers. Superfietsen neemt de zorg voor uw nieuwe fietsenpark volledig uit handen. De monteur komt langs op locatie om alles af te stellen, na te kijken en te controleren. Deze check wordt ook precies zo in een van onze fietsenwinkel uitgevoerd. Daarna weet u zeker dat er weer vol op gebruik gemaakt kan worden van het fietsenpark.

Waarom bedrijfsfietsen van Superfietsen?

  1. Duurzaamheid: Onze collectie omvat een assortiment duurzame en milieuvriendelijke fietsen, waardoor je organisatie bijdraagt aan een groenere toekomst.

  2. Gezondheid en Welzijn: Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van je medewerkers. Stimuleer een actieve levensstijl en verminder stress door te kiezen voor fietsen als vervoersmiddel.

  3. Flexibiliteit: Onze zakelijke fietsen bieden flexibiliteit en efficiëntie. Perfect voor stedelijke omgevingen waar snelheid en wendbaarheid van essentieel belang zijn.

  4. Maatwerk: Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die passen bij de specifieke eisen van jouw organisatie.

Afspraak maken?

Bent u benieuwd nieuwsgierig geworden? Maak direct een afspraak via het formulier hierboven! Dat betekent geen zorgen over het vervoer van fietsen. Heeft u vragen over onze diensten of de gratis fietscheck. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.