4 producten

Victoria E-bike

Een Victoria E-bike is van ongekende kwaliteit en bezorgt jouw eindeloos fietsplezier. De elektrische fietsen van Victoria kan je dan ook met een gerust hart het neusje van de zalm noemen. Boordevol kwaliteit, betrouwbaarheid en Duitse degelijkheid. Een E-bike van Victoria staat voor je klaar wanneer nodig en heeft nagenoeg nooit problemen. Dit is een fietsmerk waar zelfs de meest kritische fietsers geen commentaar op kan leveren. Wellicht dat nog niet iedereen in Nederland van dit fietsenmerk gehoord heeft, maar groeiende is het zeker. Eigenlijk in alle Europese landen naast onze oosterburen, kan je al een Victoria E-bike tegen komen. Hier is Victoria al jaren een begrip en meer recent, hun e-bikes dus ook. Ze bestaan al 100 jaar en zijn marktleiders in Europa wanneer het op kwalitatieve fietsen aankomt. Zowel in onze winkel als de webshop bieden wij deze fietsen met trots aan. Ze zitten vol met technische snufjes die het gebruikerscomfort verhogen.

De eerste Victoria E-bike

Sinds 1886 bouwt Victoria al fietsen. Toen nog niet elektrisch, maar inmiddels zijn er al meer dan 50 verschillende soorten Victoria E-bikes op de markt. Dat klinkt wellicht als erg veel. Maar wanneer wij Victoria E-bikes willen bestellen voor de winkel en webshop, moeten we dat soms meer dan een jaar vooruit doen! Zo gewild zijn deze fietsen dus. De ANWB heeft meerdere van deze modellen jaren op rij bekroond met diverse testen. Mede door deze garantie op betrouwbaarheid is dit merk zo ongekend populair geworden. Qua waar voor je geld is er naar onze mening eigenlijk geen beter merk. Omdat dit merk al zo lang bestaat, zal je nagenoeg geen problemen ondervinden met je Victoria E-bike.

Onderdelen Victoria E-bike

Iedereen kent natuurlijk Bosch en de kwaliteit die ze leveren. Zowat elke Victoria E-bike beschikt over een accu en motor van Bosch. Deze elektrische ondersteuning geeft je een natuurlijke boost tijdens het fietsen. Zonder een druppeltje zweet rijd je soepel van A naar B, met altijd de wind in je rug. Als je dit hebt gevoelt, wil je niet meer terug naar een ander merk. Laat staan een niet elektrische fiets! De meeste Victoria E-bikes geven een ondersteuning tot 25 km/u. Dit is de maximale snelheid van een rijwiel op het fietspad. Als je toe bent aan meer snelheid of lange afstanden, zijn er ook de Victoria E-bike Speed pedelecs. Deze beschikken over krachtige motoren, grotere accu’s en betrouwbare remmen. Let er wel op dat deze fietsen op de weg rijden en je een helm op moet.

De versnellingen zijn van Shimano en gaan lang mee zonder dat je ze moet afstellen. De digitale displays zijn scherp qua resolutie en duidelijk af te lezen onder elke omstandigheid. Elke Victoria E-bike beschikt ook over veilige remmen die altijd betrouwbaar vaart minderen. Door de combinatie van onderdelen met topkwaliteit, voelt heel de fiets als een perfect geheel.

Victoria elektrische fiets kopen

Een Victoria elektrische fiets kopen doe je bij Superfietsen. We kunnen bepaalde modellen al binnen één werkdag leveren wanneer je voor 16.00 besteld hebt! Deze kan je onderscheiden door naar het “direct leverbaar” label te kijken. Ze zijn tevens rijklaar afgemonteerd zodat je gelijk kan wegfietsen als je de fiets ontvangt. Geen gedoe of gesleutel, maar direct genieten van de Victoria Elektrische fiets.

Nog niet helemaal overtuigd of een e-bike van Victoria jouw nieuwe fiets wordt? Neem dan zeker ook even een kijkje bij onze collecties Tenways fietsen en Cowboy fietsen.