Fietskrat hout kopen?

Ben je op zoek naar manieren om je fiets net wat praktischer te maken? Zorg dan voor extra veel bergruimte met houten fietskratten. Deze kratten bevestig je aan je stuur en zorgen ervoor dat je de zwaarste boodschappen en grootste tassen op je fiets kunt vervoeren. Zet je school- of werktas in de krat of gebruik hem om pakketjes mee op te halen. Dat kan ook met onze kunststof kratten, maar hout heeft een unieke uitstraling die veel fietsliefhebbers aanspreekt. Ontdek hier wat er allemaal mogelijk is en stel je ideale houten krat transportfiets samen.

Verschillende formaten houten fietskratten

Voordat je een houten fietskrat gaat uitzoeken, is het goed om na te denken over het formaat. Waar ga je de krat voor gebruiken? Wil je zware boodschappen op de fiets vervoeren of alleen een krat installeren voor je handtas en eventueel een bosje bloemen? Op Superfietsen.nl kun je een fietskrat hout kopen in de meest uiteenlopende formaten. Vind je het belangrijk dat je stuur nog erg wendbaar is? Kies dan voor een model met een breedte van maximaal 30 centimeter. Natuurlijk hebben wij ook grotere houten fietskratten van minstens 40 centimeter breed. Denk ook aan de hoogte: is een laag model van 15 centimeter diep voldoende of kies je juist voor 30 centimeter diepte? Dankzij de verschillende formaten die wij aanbieden, is er een houten fietskrat voor iedere fietser.

Houten fietskratten met handige accessoires

Maak het jezelf nog makkelijker door voor een fietskrat hout met handige accessoires te kiezen. Veel van onze houten fietskratten zijn uitgerust met ingebouwde bekerhouders. Je hebt je favoriete drankje dan altijd binnen handbereik. Zo geniet je onderweg zorgeloos van een warme kop koffie of een verfrissende slok water. In het regenachtige Nederland is het ook niet verkeerd om een paraplu bij de hand te hebben. Kies dan voor een houten fietskrat met parapluhouder. Zo heb je je handen vrij en kun je je helemaal op het fietsen richten. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van kunststof dat je makkelijk uit de krat klikt tot houten accessoires die in de krat verwerkt zijn.

De perfecte fietskrat hout in jouw stijl

Het is belangrijk dat een houten fietskrat bij je past, maar het oog wil ook wat. Ben je op zoek naar kratten of manden met een stoer uiterlijk? Dan zijn houten fietskratten een goede keuze. Kies voor de natuurlijke uitstraling van blank vurenhout of ga voor een houten fietskrat met een warme beitslaag. Ben je een groot liefhebber van donkere kleuren? Ook dan kun je slagen, bijvoorbeeld met een fietskrat die is bewerkt met zwarte beits. Verder komen onze houten fietskratten in modellen met een rastervorm, maar je kunt ook voor een rustige fietskrat met alleen horizontale planken kiezen. Zo vind je bij Superfietsen.nl altijd wat je zoekt.