Lees alle blog artikelen en blijf of de hoogte van Superfietsen!

Herenfiets 28 inch nodig? Bekijk onze top 3!

Herenfiets 28 inch nodig? Bekijk onze top 3!

Zoek je voor school of werk een nieuwe herenfiets 28 inch? Eentje waar jij helemaal content mee bent? Voor een comfortabele en kwalitatieve herenfiets met deze inchmaat zit je bij Superfietsen.nl helemaal goed! Wij hebben allerlei merken en modellen voor je in de aanbieding zodat je bij ons altijd slaagt in je zoektocht naar een 28 inch heren fiets. Graag delen we met jou onze favoriete top 3!

WATT fietsen: Deze WATT e-bike past bij jou

  • Geplaatst op
  • 0
WATT fietsen: Deze WATT e-bike past bij jou

Ben je verliefd op de charme van een klassieke fiets en combineer je dit het liefst met de luxe van een e-bike? Een elektrische fiets WATT beschikt over een retrodesign, terwijl de elektrische accu je verzekert van optimale trapondersteuning. En dus vang je twee vliegen in één klap! Bij Superfietsen hebben we meerdere WATT fietsen in de aanbieding. Graag vertellen we je meer over deze unieke, hippe en elektrische rijwielen voor de nieuwe generatie.

De beste middelbare school fiets

  • Geplaatst op
  • 0
De beste middelbare school fiets

Zodra kinderen naar de middelbare school gaan, is dat hét moment om een nieuwe fiets aan te schaffen. Logisch, want vaak worden er met de fiets de nodige kilometers mee afgelegd. Bovendien is bij een zware boekentas een stevige en comfortabele schoolfiets absoluut onmisbaar. Wat is de beste fiets middelbare school en waar moet een middelbare school fiets minimaal aan voldoen? Wij geven je tips in je zoektocht naar de juiste fiets middelbare school.

Elektrische fiets aanbieding: scoor goedkoop een nieuwe e-bike

  • Geplaatst op
  • 0
Elektrische fiets aanbieding: scoor goedkoop een nieuwe e-bike

Wil je dolgraag een elektrische fiets kopen en profiteer je bij voorkeur van een superaantrekkelijke aanbieding elektrische fiets? Een betrouwbare, stijlvolle en betaalbare e-bike koop je natuurlijk bij Superfietsen.nl, dé specialist in kwalitatieve e-bikes. Er is altijd een elektrische fiets aanbieding waar jij blij van wordt zodat je binnenkort nog meer plezier beleeft aan een ritje op de fiets. Waarom kies je voor een actie elektrische fiets en wat is het aanbod in onze fietsenwinkel?

Welk fietsstoeltje is geschikt voor jouw fiets?

  • Geplaatst op
  • 0
Welk fietsstoeltje is geschikt voor jouw fiets?

Ben je een trotse papa of mama en maak je graag een fietsrit met je oogappel? Dan weet je dat je op zoek moet naar een geschikt fietsstoeltje. Comfort is belangrijk, maar je wilt ook dat je kind op geen enkele manier in gevaar wordt gebracht. Daarom geven wij je een aantal tips die je helpen in je zoektocht naar een geschikt kinderzitje voor op de fiets. Welke fietsstoeltjes zijn er te koop en waar let je op?

Leestijd: 3 min