Schrijf een superfietsen review en maak kans op een mooie prijs!

Superfietsen Review

Als wij ergens blij mee zijn, dan zijn het wel tevreden klanten! Nee serieus, wij zijn echt dol op klanten die hun ervaring met ons delen. Met volle trots kunnen we dan ook zeggen dat klanten van Superfietsen meer dan dik tevreden zijn. Reviews over Superfietsen zijn voor het overgrote deel erg positief. Met meer dan 2000 reviews, verdeeld over meerdere platformen, staan we gemiddeld hoger dan een 9! Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar dat is redelijk wat hoger dan wat we op school als cijfer kregen.

Een Superfietsen review is voor ons veel waard. Zoveel zelfs dat we tot het uiterste gaan om de best mogelijke service te bieden. Zo maken we gebruik van servicepunten die over het hele land verspreid zitten. Daarnaast bestaat onze klantenservice team uit alleen maar toppers en hebben we een eigen winkel met ervaren monteurs. Als kers op de taart houden we nauw contact met onze leveranciers. Zo kunnen we jou voorzien van de best mogelijke service!

Niet alleen over onze site of service als geheel krijgen we veel Superfietsen Beoordelingen. De producten die we aanbieden vallen ook goed in de smaak. Op de onze website staan meer dan 1000 product reviews. Niet alleen wij staan achter de producten die verkopen, maar onze klanten kunnen dit beamen! 

Is er onverhoopt iets misgegaan bij je bestelling? Dan kan je op meerdere manieren contact met ons opnemen. De klantenservice toppers van Superfietsen staan voor je klaar met raad en daad. Zij zullen er alles aan doen om jouw ervaring met ons en onze fietsen zo positief mogelijk te maken.

Superfietsen Beoordelingen actie

Omdat we zo blij worden van al die Superfietsen beoordelingen, doen we graag wat voor jullie terug. Als je een fiets bij ons koopt en je een review achterlaat op één van de onderstaande kanalen, maak jij kans op een mooie prijs. Namelijk het volledige aankoopbedrag wat je betaald hebt terug winnen! Dat wil zeggen dat je rondjes kan gaan rijden op een fiets die helemaal gratis is. En dat allemaal door alleen maar een Superfietsen review achter te laten. De actie loopt het gehele jaar. Hierna verzamelen we de Superfietsen Beoordelingen en laten we een automatische tool de winnaar willekeurig kiezen.

Superfietsen Review Kiyoh

De meeste van onze reviews zijn te vinden op Kiyoh. Zelf ook een review achterlaten? Op elke review, positief of negatief, geven wij een reactie. We laten dan ook graag zien dat we alle vormen van feedback waarderen. Zo kunnen wij de ervaring  op onze site nog beter maken voor iedereen!

Review van Superfietsen op Facebook

Snel in contact komen met onze klantenservice? Ga dan naar onze Facebookpagina. Hier kan je ook een review achterlaten Ook plaatsen we regelmatig acties en aanbiedingen op onze tijdlijn.

Superfietsen Review Google

Voor onze winkel in Rotterdam hebben we natuurlijk ook Superfietsen review overzicht. Deze megastore heeft een indoor-testbaan en honderden e-bikes op voorraad. Kom langs voor een lekkere bak koffie en rijd zoveel rondjes als je wilt.

Namens het hele team van Superfietsen, hartelijk bedankt voor je review! Natuurlijk ook veel fietsplezier met jouw nieuwe Superfiets!