2 producten

Jongensfiets 14 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

Een jongensfiets 14 inch is perfect voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar. Belangrijk om rekening mee te houden is de lengte van uw kind. De eerder genoemde leeftijd is dan ook meer een indicatie van de beste passende fiets. Dit heeft alles te maken met het feit dat kinderen van dezelfde leeftijd sterk in lengte kunnen verschillen. Niet elk kind groeit natuurlijk even snel of op dezelfde manier als leeftijdsgenoten. Meet eerst goed de lengte van uw kind voordat u een jongensfiets 14 inch koopt. Dit voorkomt teleurstelling achteraf wanneer net te groot of klein is. Wellicht heeft u het idee om een grotere fiets te kopen  zodat uw kind er in kan groeien. Echter is dit niet altijd even slim om te doen. Dit heeft te maken met het feit dat kinderen, ter bevordering van de veiligheid, met beide voeten bij de grond moeten kunnen komen. Een iets grotere fiets met een wat lager zadel zou bijvoorbeeld prima kunnen. Dit kan later altijd nog omhoog gezet worden zodat uw zoontje langer plezier kan hebben van zijn nieuwe 14 inch jongens fiets. Alle 14 inch kinderfietsen bekijken? 

Met deze fietsen kunnen de kleine avonturiers steeds meer van de wereld gaan ontdekken. Samen met mama, papa, oma of opa lekker een stukje gaan rijden is het leukste wat er is. Misschien kan de fiets zelfs mee naar school genomen worden zodat ook dit dagelijks een plezier blijft. Deze fietsen kunt u natuurlijk cadeau geven, maar er samen eentje uitzoeken kan ook erg leuk zijn!

  • Veilig onderweg 
  • Veel kleuren beschikbaar
  • Snelle levering

Specificaties jongensfiets 14 inch

Het kiezen van de perfecte 14 inch jongensfiets kan aan veel factoren en specificaties liggen. Neem bijvoorbeeld de kleur van elke fiets. De uiteindelijke keuze is natuurlijk een kwestie smaak en daarover valt niet te twisten. Kinderfietsen hebben doorgaans opvallende en speelse kleuren. Ook bestaan er natuurlijk kleuren combinaties en leuke patronen. Er zijn zelfs fietsen met een design dat geïnspireerd is door bekende films zoals “The Avengers”, “Cars” en “Batman”. Een 14 inch jongensfiets wordt altijd geleverd met zijwieltjes zodat uw kind veilig gebruik kan maken van een fiets. Deze kunnen uiteraard gedemonteerd worden wanneer de fietsvaardigheden voldoende onder controle zijn. Het frame van deze fietsen wordt gemaakt van stevig staal zodat er veilig mee gereden kan worden. Zeker bij een kinderfiets is een beetje stevigheid wel van toepassing!

We hebben jongensfietsen in de volgende maten: jongensfietsen 12 inch, jongensfietsen 18 inch, jongensfietsen 20 inch, jongensfietsen 22 inch, jongensfietsen 24 inch en jongensfietsen 26 inch

Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de perfecte fiets, of wilt u gewoonweg meer informatie over een bepaald model? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij weten (bijna) alles over fietsen zodat u de beste keuze kan maken.