14 producten

Fietshelm voor volwassenen

De wetenschap heeft het steeds opnieuw kunnen bewijzen: het dragen van een fietshelm verlaagt de kans op ernstige hersenletsel enorm. Een fiets helm kan dus heel wat narigheid voorkomen! Gelukkig zien steeds meer Nederlanders dit in.

Fietshelm kopen

Of je nu gaat mountainbiken, in het bezit bent van een speed pedelec of gewoon graag extra veilig bent, een fietshelm is altijd een goed idee. Een goede helm blijft goed en comfortabel zitten en heeft een goede ventilatie. Natuurlijk vergeten we de allerbelangrijkste kenmerk niet, namelijk dat een helm je beschermt tijdens het fietsen. Gelukkig bieden wij alleen producten aan waar we achter staan. Met alle artikelen uit deze categorie zit je dus goed.

Deze type helmen vind je in ons assortiment:
- fietshelm heren
- fietshelm dames
- Fietshelm kind

Deze modellen zijn bovendien verkrijgbaar in vele kleuren. Daarnaast hebben we verschillende helmen in ons assortiment met een keurmerk. 

Maat fietshelm bepalen

Een goede pasvorm is erg belangrijk. Je kunt natuurlijk niet zo veel met een te kleine of te grote helm. Benieuwd hoe je jouw ideale fietshelm maat berekend? We leggen het je graag stap voor stap uit:

Stap 1
Meet de omtrek van je voorhoofd met een meetlint. Doe dit vanaf 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen.

Stap 2
Lees je maat nu af uit het tabel.

Tip: Een passende fiets helm is niet makkelijk heen en weer te schuiven. Zelfs niet wanneer de bandjes los zitten!

Aanbieding fietshelm

Een fiets helm dragen is tegenwoordig niet meer dan normaal. Gelukkig zijn ze nu ook een stuk mooier in design geworden! Een goede fiets helm beschermt je dus niet alleen maar ziet er ook nog eens goed uit. Daarom wordt deze steeds vaker gekocht bij een e-bike, mountainbike of racefiets. Wanneer je een bestelling plaatst via superfietsen.nl betaal je altijd de laagst mogelijke prijs. Bovendien leveren wij ontzettend snel! Plaats je een bestelling voor 16.00? Dan sturen wij deze dezelfde dag nog op.

Abus fietshelm

De beste Abus fietshelmen vind je op superfietsen.nl. Dit Duitse merk staat erg hoog aangeschreven!  De helmen van Abus onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, het hoge draagcomfort en het moderne design. Bovendien zorgt het geïntegreerd achterlicht bij veel city- en kinderhelmen voor een extra stukje veiligheid.

Fietshelmen met verlichting

Ga je graag voor een extra stukje veiligheid? Dan kun je kiezen voor een fietshelm met verlichting. Sommige helmen hebben extra reflectie, of een geïntegreerde led-lamp. Zo ben je in het donker een extra stukje zichtbaar, fijn!