29 producten

Meisjesfiets 16 inch

Binnen 2 minuten de perfecte kinderfiets vinden?

De meisjesfiets 16 inch is er voor de jongedames tussen de 4 en 6 jaar. De leeftijd waarop ze voor het eerst naar school gaan en dus zeker baat hebben bij een leuke fiets! Kinderen gaan op avontuur en ontdekken graag de wereld. Hoe kan dat nou beter dan op een splinternieuwe fiets? Deze kinderfietsen zijn bij Superfietsen beschikbaar in vele kleuren, patronen en designs. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de smaak van uw kind. Omdat dit per kind heel erg anders kan zijn, hebben wij er voor gezorgd dat er voor iedereen wel wat geschikts tussen zit. Om het leren makkelijker te maken, zitten er op alle 16 inch meisjesfietsen zijwieltjes. Hiermee is het een stuk veiliger om kennis te maken met het verkeer en blijft fietsen een plezier. De dag dat uw kind voor het eerst zelf kan fietsen zal u nooit meer vergeten!

  • Geleverd met zijwieltjes
  • Leuke extra's
  • Perfect als cadeau 

De veiligheid van de fiets

Het eerste waar u op zou kunnen letten is de veiligheid van de fiets. Natuurlijk is dit voor alle fietsen belangrijk, maar al helemaal wanneer het om kinderen gaat natuurlijk. De eerder besproken zijwieltjes helpen hier aanzienlijk bij. Natuurlijk kunt u deze er ook afhalen wanneer het fietsen voldoende onder de knie is. De dichte kettingkast zorgt er voor dat de broekspijp bijvoorbeeld niet tussen de bewegende onderdelen van de fiets kan komen. De frame maat van een 16 inch meisjesfiets kan onder verschillende fietsen een beetje anders zijn. Een fiets op de groei kopen kan een goed idee lijken, echter is dit niet handig. Dit heeft te maken met het feit dat uw kind met beide voeten bij de grond moet kunnen komen. Zo is het veilig wanneer uw kind op weg is en ontstaan er minder gevaarlijke situaties. Om de perfecte fiets uit te kiezen kunt u hier de framemaat berekenen.  

Alle kinderfietsen 16 inch bekijken?

Specificaties van de 16 inch Meisjesfiets

Op het eerste gezicht lijken deze fietsen erg simpel, echter is er om rekening mee te houden dan u zou denken. Het frame van een 16 inch meisjesfiets is gemaakt van staal. Hierdoor kunnen de fietsen tegen een stoot je en alle andere fratsen die kinderen wellicht uit kunnen halen. Omdat het om kinderfietsen gaat, beschikken de meest exemplaren over leuke extra’s die de fietsen net even wat meer geven. Denk hierbij aan een kleine voordrager voor bijvoorbeeld een schooltas. Of neem de poppenzitjes op de Altec Ice Fairy! Dit type fiets beschikt bovendien ook over leuke versieringen aan het stuur. De remmen op de deze fiets zijn vaak een combinatie van 2 type. Dat zijn de velgrem en de terugtraprem. Met deze combinatie is het mogelijk om veilig vaart te minderen of een noodstop te maken.

We beschikken over meisjesfietsen in veel maten. Zo hebben we meisjesfietsen 12 inch, 14 inch18 inch, 20 inch, 22 inch, 24 inch en 26 inch 

Bekijk samen met uw dochter het aanbod 16 inch meisjesfietsen of geeft een leuke fiets cadeau als verassing!

Stoere fietsen

Toch opzoek naar wat stoerdere fiets? Ontdek onze uitgebreide collectie stoere jongensfietsen! Natuurlijk ook geschikt voor de stoere meiden. Wij hebben de perfecte fiets voor jouw avontuurlijke jonge fietser. Onze fietsen zijn gebouwd met stevige frames, robuuste banden en opvallende kleuren, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor elk avontuur. Of het nu gaat om het verkennen van de buurt, het rijden naar school of het maken van spannende tochten, met onze diverse inch maten kunnen kinderen van alle leeftijden genieten van een stoere en betrouwbare fietservaring. Bekijk hier de 16 inch jongensfiets