Informatie over de servicepakketten

U kunt het natuurlijk zelf doen, maar het hoeft niet

Waar kiest u voor? Op onze site bieden we u de keuze om een fiets in doos, of rijklaar aan te schaffen. Wanneer u in de buurt woont van een van onze winkels, kunt u er ook voor kiezen om u volledig te laten ontzorgen.  Hier krijgt u de maximale service tijdens en na uw aankoop!

Fiets bestellen in doos

Wanneer u de fiets in doos koopt bent u zeker van de laagste prijsgarantie, maar kiest u ervoor om de fiets zelf af te monteren. De fiets (afhankelijk van het model) komt vaak 85% gemonteerd bij u aan. Dit betekent dat het laatste stukje montage samen met het afstellen van versnellingen en/of remmen zelf moet doen. Wij hebben handleidingen op onze site om dit voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Het is belangrijk om te weten dat dit niet bij elke fiets even makkelijk is.  Zeker bij fietsen met derailleurversnellingen en velgremmen is onze ervaring dat veel klanten er moeite mee hebben. Technische kennis en affiniteit met fietsen is dan ook een grote pré. Mocht het om welke reden ook niet goed gaan met het afmonteren, dan kunnen we u natuurlijk altijd nog doorverwijzen naar een van onze servicepunten. Deze zitten in heel Nederland en voorzien u graag van assistentie.

Montage set nodig? Alle gereedschap die u nodig heeft voor het monteren van een fiets in doos!

Fiets rijklaar bestellen

Ook wanneer u de fiets rijklaar zou bestellen, bent u verzekerd van de laagste prijs garantie en nemen we een stuk zorg bij u uit handen. Als u kiest voor de optie om een rijklare fiets te bestellen, zorgen wij voor een vakkundige montage van de fiets en kunt u bijna direct weg fietsen op uw nieuwe fiets. Het enige wat u zelf dan nog hoeft te doen zijn de pedalen indraaien en het stuur in de juiste positie vastzetten. Dit laatste stukje montage kunnen we helaas niet voor onze rekening nemen in verband met het transporteren van de fiets. Onze deskundige monteurs zorgen voor u dat de fiets is afgemonteerd voor 98%. Alles wordt afgesteld zodat u direct weg kan rijden. Uw fiets wordt, indien nodig, bewerkt met blanke lak om de fiets langer in goede staat te houden. Het enige wat u nog hoeft te doen is lekker van uw fiets genieten.

Fiets aanschaffen in de winkel met het volledige servicepakket

Wanneer u voor het volledige servicepakket kiest, heeft u behalve dat de fiets rijklaar en afgesteld is, recht op nog veel meer privileges. Een aantal van die privileges zijn:

  • U heeft recht op 1 GRATIS servicebeurt
  • U kunt altijd binnen lopen als er wat is en u word bij kleine reparaties altijd direct en gratis geholpen
  • U kunt gebruik maken van een leenfiets
  • U kunt uw oude fiets eventueel inruilen
  • U krijgt advies van onze adviseurs
  • U kunt altijd een vrijblijvend proefritje maken

Het is aan u om te bepalen wat u belangrijk vindt en wij zorgen voor de rest. Kiest u voor de allerlaagste prijs en gaat u lekker zelf aan de slag of wilt u dat wij alle zorgen uit handen nemen? Voor extra informatie of advies kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze collega’s die u graag verder helpen vanuit de webshop of de Servicepunten.