Afmonteren van de fiets

Bijna al onze fietsen worden in doos bij u thuis geleverd. Dit betekent dat 85% is afgemonteerd en dat u het laatste stukje montage zelf kunt uitvoeren. Onze ervaring leert dat veel mannen en vrouwen hier handig genoeg voor zijn. Montage set nodig? Alle gereedschap die u nodig heeft voor het monteren van een fiets in doos!

Wat er nog te monteren valt

Hieronder vindt u een kort overzicht van de te monteren onderdelen van een fiets in doos. 

MonterenOptioneel
SpatbordenJasbeschermer
KoplampVoordrager
StuurRemmen afstellen
BelVersnellingen afstellen
PedalenStabilisator
Standaard
Zadel(pen)
Voorwiel
 

Zie hier onze handleidingen:

Een nieuwe fiets ontvangen, maar weet je niet hoe je het zadel en stuur moet afstellen? Wij leggen het je graag uit!

Rijklaar, direct de weg op!

Wanneer je de fiets rijklaar hebt besteld leveren wij je fiets binnen 5 werkdagen met Post NL. Je ontvangt de dag voor levering een e-mailbericht van Post NL met de verwachte leverdatum en tijdvak. Op de dag van de levering zelf ontvang je deze informatie nogmaals per SMS. Zodra de bezorger in de buurt is ontvang je een 2e SMS en vaak belt de bezorger je ook nog even op om aan te geven dat hij naar je onderweg is.

Je fiets is voor 98% in elkaar gezet en afgesteld. Om transportschade te voorkomen worden onderdelen als pedalen en stuur op het laatste moment gemonteerd en afgesteld door de chauffeur van Post NL. Een deel van het bedrag wat je hebt betaald om de fiets rijklaar te ontvangen is voor de TOP service die Post NL aanbied. Het is erg belangrijk dat de bezorger dit uitvoert anders bestaat er het risico dat je fiets niet gereed is voor gebruik.

Mocht het toch om welke reden ook gebeuren dat de TOP service niet word uitgevoerd, neem dan direct contact op met POST NL zodat er toch een afspraak ingepland kan worden met desbetreffende bezorger om de TOP service uit te laten voeren. Wij adviseren dit niet zelf te doen omdat je al betaald hebt voor de service en voor het behoud van je garantie. Kom je er met Post NL niet uit neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij kunnen kijken wat we verder voor je kunnen doen.

Let op! Voordragers worden niet gemonteerd. Dit dien je zelf na levering te monteren. Accessoires zoals kinderzitje worden ook niet vooraf gemonteerd.