Afmonteren van de fiets

Bijna al onze fietsen worden in doos bij u thuis geleverd. Dit betekent dat 85% is afgemonteerd en dat u het laatste stukje montage zelf kunt uitvoeren.

Onze ervaring leert dat veel mannen en vrouwen hier handig genoeg voor zijn. Montage set nodig? Alle gereedschap die u nodig heeft voor het monteren van een fiets in doos!

superfietsen 85procent

Wat er nog te monteren valt

Hieronder vindt u een kort overzicht van de te monteren onderdelen van een fiets in doos. Via de link ziet u ook per model wat u nog moet monteren en wat de moeilijkheidsgraad is. Klik hier om het te bekijken.

Monteren Optioneel
Spatborden Jasbeschermer
Koplamp Voordrager
Stuur Remmen afstellen
Bel Versnellingen afstellen
Pedalen Stabilisator
Standaard
Zadel(pen)
Voorwiel
 

Zie hier onze handleidingen:

Een nieuwe fiets ontvangen, maar weet je niet hoe je het zadel en stuur moet afstellen? Wij leggen het je graag uit!

superfietsen instructie

Rijkelaar, direct de weg op!

Wenst u de Altec, umit, Crown of Holandia fiets rijklaar thuis te ontvangen? Dat kan! Binnen 8 werkdagen is de fiets in huis en de kosten hiervoor bedragen €70 exclusief verzendkosten. Het voordeel hiervan is, dat je alleen het stuur vast hoeft te zetten en bij transportfietsen ook de voordrager te monteren.

Daarna kunt u meteen op de fiets stappen voor een mooi ritje. Ongeveer een half uur van te voren belt de koerier dat hij of zij onderweg is! Zo weet je wanneer je thuis moet zijn voor de levering.

Rijklare fietsen worden op een doordeweekse dag geleverd door een aparte koeriersdienst. Hiervan is helaas geen tijdsindicatie beschikbaar, maar de bezorger heeft wel uw telefoonnummer. U ontvangt 1 tot 2 dagen bericht van de dag van levering. Het is niet mogelijk om zelf een voorkeur dag aan te geven.

Buiten Nederland is het nog niet mogelijk om een rijklare fiets te bestellen.

superfietsen fietsklaar