21 productenNieuwe fietsen in het assortiment 

Wij bij Superfietsen worden altijd enthousiast als er nieuwe fietsen binnen komen. De fietsenwereld staat nooit stil, er komen altijd wel nieuwe modellen of designs op de markt. Om onze enthousiasme hierover te delen, bieden we bij alle nieuwe fietsen leuke acties aan. Denk aan een gratis kettingslot bij een stadsfiets, kinderzitje met korting bij een moederfiets of een spatborden set bij een nieuwe mountainbike. Zo heb je niet alleen als eerste een nieuwe fiets te pakken, maar ook een goede deal op accessoires. Twee keer zoveel plezier bij je aankoop dus!

Nieuwe fietsen zijn vaak erg populair, zeker in Nederland. De voorraad is dan ook zeker niet oneindig. Populaire modellen worden in grote getalen geleverd, maar gaan ook extra hard. Om zeker te weten dat je niet achter het net vist, kan je het beste zo snel mogelijk je bestelling plaatsen. Ook de acties met aanbiedingen of gratis producten lopen niet voor eeuwig natuurlijk. Vaak lopen ze tot en met een maand nadat de fiets is binnen gekomen. De einddatum staat dan ook altijd bij de fiets beschreven.

Pre order fietsen

In toevoeging op de nieuwe fietsen in deze categorie, staan er ook pre order fietsen tussen. Wat is een pre order fiets? Dit zijn fietsen die binnenkort in ons assortiment beschikbaar zijn. Deze zijn dus nog onderweg, maar gaan hoe dan ook geleverd worden. Nog voordat ze daadwerkelijk op de markt komen, kan je al de gelukkig eigenaar zijn van een van deze fietsen. Voor de meest gewilde fietsen is het mogelijk een pre order te plaatsen. Omdat al deze modelleen hoogstwaarschijnlijk qua verkoop erg snel zullen gaan, bieden wij ze nu alvast aan. De voorraad van de pre orders is natuurlijk niet oneindig. Wees er dan ook snel bij als een pre order wilt claimen!

Pre order aanbieding

Ook bij pre orders hebben we altijd een leuke aanbieding. Zo ontvang je bij elke pre order fiets een gratis kettingslot t.w.v. 19.95,-! Hiermee zet je je gloednieuwe fiets op slot en kan alleen jij er van genieten! De verwachte levertijd schommelt tussen de 2 en 3 weken voor de meeste pre order fietsen vanaf het moment dat deze beschikbaar is. Uiteraard houden we je op de hoogte van de exacte leverdatum van je fiets. Zo weet je wanneer je thuis moet zijn om de pre order in ontvangst te kunnen nemen.

Het is ook mogelijk je pre order fiets rijklaar te bestellen. Dit wil zeggen dat er bijna direct op de nieuwe pre order fiets weggereden kan worden! Met rijklaar bedoelen we ook echt rijklaar! Behalve een eventueel voordrager, wordt een fiets 100% afgemonteerd. Het kost wat meer en de levertijd neem iets toe, maar gemakkelijker kan het niet!

Voor vragen en extra informatie over de pre order fietsen kunt uiteraard bij onze service terecht!