Een elektrische Transportfiets is praktisch een zeer stijvol, zeker tegenwoordig!

56
Een combinatie van een transportfiets en elektrische fiets, maakt de elektrische transportfiets. Niet alleen zeer handig en comfortabel, maar ook nog een super stijlvol.
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Niet goed Geld terug*
Sale
Sale
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Niet goed Geld terug*
Sale

Elektrische Transportfiets

Dat de elektrische transportfiets steeds vaker gespot wordt is een feit. Het gemak wat deze fietsen met zich meebrengen is erg groot. Iedereen kan op een fiets met elektrische trapondersteuning gemakkelijk lange afstanden af leggen. De meerdere versnellingen en handige display is en blijven ook echt een plezier. Door de introductie van de elektrische transportfietsen, komt de algemene implementatie van e-bikes weer een stuk dichterbij. Toen transportfietsen pas net gebruikt werden, waren het vooral winkellieden die hier op reden. Hier komt ook de iconische bakkersmand vandaan die nu zoveel te zien is. Echter waren deze fietsen alles behalve de luxe vervoersmiddelen van nu. De elektrische transportfiets lijkt er qua design wel op, maar stijgt er qua techniek ver boven uit.

Elektrische transportfiets

Wat kan een elektrische transportfiets?

De transportfiets is sowieso al een erg populair model tegenwoordig, maar door de introductie van de elektrische trapondersteuning alleen nog maar meer. Voorop de transportfietsen zit altijd een voordrager. Hierop kunt u gemakkelijk en zonder moeite meer bagage kwijt dan op een reguliere fiets. Nooit meer hoeft de tas aan het stuur gehangen te worden. Deze bagageruimte is zelfs nog uit te breiden door het plaatsen van een krat of mand in kleur naar keuze. Al dit extra gewicht zult u waarschijnlijk niet eens merken omdat de elektrische trapondersteuning het meeste van het werk doet. De mate van ondersteuning kunt u zelf bepalen via de handige display op het stuur. Hierop kunt u niet alleen de rijstand aanpassen, maar ook handige informatie bekijken zoals uw snelheid en kilometerstand. Per model kan het verschillen hoeveel ondersteuning u wenst te ontvangen. Bovendien heeft elke elektrische transportfiets ook nog versnellingen die u kunt gebruiken. Deze werken het zelfde als op en normale fiets en dienen om de trapzwaarte en snelheid te controleren. Deze combinatie zorgt voor groot comfort zodat u altijd fijn onderweg bent.

Kenmerken vaneen e-bike transportfiets

  • Extra praktisch
  • Voordrager
  • Meerdere rijstanden
  • Trendy

Specificaties van uw e-bike

Moet u langere of dagelijkse afstanden, dan is het aan te raden een fiets te kopen met meer versnellingen. Zo haalt u het meeste uit de fiets en maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden. Het frame van een elektrische  transportfiets is vaak gemaakt uit aluminium. Dit zorgt voor een iets lichtere fiets ondanks de accu en motor. Bovendien is dit materiaal roestvrij en kunt u de fiets dus met een gerust hart buiten gebruiken. Met behulp van de stuur stabilisator blijft het stuur en dus de fiets recht staan. Ook wanneer deze beladen is met een zware boekentas. Met behulp van het dubbelpotige standaard is het mogelijk uw fiets overal gemakkelijk neer te zetten zonder de hulp van een hek, boom of heg. Kies zelf de elektrische transportfiets die het beste bij u past!