Een (elektrische) fiets kopen met Black Friday

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Een (elektrische) fiets kopen met Black Friday

Een (elektrische) fiets kopen, het kan even een uitgave zijn. Gelukkig hebben wij binnenkort een mega grote Black Friday sale! Deze mega sale duurt twee hele weken, namelijk van 15 november t/m 29 november. Zet deze data dus snel in je agenda! Toch willen we je op het hart drukken om niet te lang te wachten. Deze fietsen zijn zo scherp geprijsd, dat ze als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Black Friday is agelopen, bekijk onze eindejaarsopruiming

Helaas is Black Friday afgelopen, in 2021 zijn we er weer bij. Gelukkig hebben we momenteel een mega eindejaarsopruiming. Zo kun je toch genieten van enorm veel voordeel! 

FIETS DEAL

Black Friday fiets: bespaar groots op jouw nieuwe fiets!

Niemand wilt teveel betalen voor zijn of haar fiets! Wij snappen dit heel goed. Daarom hebben wij dit jaar maar liefst 2 weken mooie Black Friday deals. Zo hoef je geen overhaaste beslissingen te maken en kun je rustig onze deals bekijken. We hebben een selectie gemaakt aan de mooiste Black Friday fietsen. Zo kun je kiezen uit een handige transportfiets, mooie stadfiets, snelle e-bike of stoere mountainbike. Al deze modellen komen uiteraard in een dames- en herenuitvoering.

Ook voor de kinderen hebben we leuke fietsen in de aanbieding. Het is bijvoorbeeld een erg goed idee om alvast een sinterklaascadeau aan te schaffen. Want welk kind wordt nu niet blij van een gloednieuwe kinderfiets!

Black Friday elektrische fiets

Tijdens onze Black Friday weken kun je genieten van hoge kortingen op alle Black Friday fietsen in het assortiment, ook op elektrische fietsen! Veel mensen kiezen er daarom voor om een e-bike in deze periode aan te schaffen. Niet gek, want een elektrische fiets is wel even een uitgave. Gelukkig haal je dit er zeker uit! Wist je bijvoorbeeld dat het opladen van je accu gemiddeld maar 17 cent aan energie kost? Dat weegt niet op tegen bijvoorbeeld een volle tank aan benzine.

Koop je een Black Friday elektrische fiets? Dan bespaar je makkelijk honderden euro’s. Bespaar dus geld en bestel jouw e-bike met Black Friday!

Wanneer is Black Friday

Black Friday zelf is op 26 november, dan heb je ook nog Cyber Monday, deze vind op 29 november plaats. Zoals eerder aangegeven kun je bij ons al eerder genieten van een goede deal. Onze Black Friday actie start op 15 november en loopt tot 29 november. Dus, noteer in je agenda, want deze kortingen wil je zéker niet missen.

Black Friday fiets kopen

Jouw Black Friday fiets koop je tegen de laagst mogelijke prijs op superfietsen.nl! Naast dat je geniet van een mooie deal, leveren we ook als de bliksem. Zo kun je snel genieten van een ritje op jouw nieuwe fiets! Daarnaast kun je ervoor kiezen om je bestelling in delen of achteraf te betalen. Wil je eerst een proefritje maken? Natuurlijk ben je dan welkom in onze fysieke fietsenwinkel in Rotterdam.

Heb je een vraag over onze Black Friday deals of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.