Een (elektrische) fiets kopen met Black Friday

Een (elektrische) fiets kopen met Black Friday

Een (elektrische) fiets kopen, het kan even een uitgave zijn. Gelukkig hebben wij binnenkort een mega grote Black Friday sale! Deze mega sale duurt twee hele weken, namelijk van 14 november t/m 28 november. Zet deze data dus snel in je agenda!

Toch willen we je op het hart drukken om niet te lang te wachten. Deze fietsen zijn zo scherp geprijsd, dat ze als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Black Friday deals: Fietsen al vanaf 199 euro!

Niemand wilt teveel betalen voor zijn of haar fiets. Wij snappen dit heel goed. Daarom hebben wij dit jaar maar liefst 2 weken mooie Black Friday deals. Zo hoef je geen overhaaste beslissingen te maken en kun je rustig onze deals bekijken.

Vroege vogel

Kun je niet wachten op Black Friday? Dan hebben we voor de vroege vogels een kortingscode! Vanaf 11 november t/m 18 november kun je doormiddel van kortingscode: VROEGEVOGEL genieten van vroege korting. Wees er snel bij want op=op!

 

VROEGEVOGEL

 

We hebben een selectie gemaakt van de mooiste Black Friday fietsen. Zo kun je kiezen uit een handige transportfiets, mooie stadfiets, snelle e-bike of stoere mountainbike. Al deze modellen komen uiteraard in een dames- en herenuitvoering.

 

e-bike

 

Ook voor de kinderen hebben we leuke fietsen in de aanbieding. Het is bijvoorbeeld een erg goed idee om alvast een sinterklaascadeau aan te schaffen. Want welk kind wordt nou niet blij van een gloednieuwe kinderfiets!

 

kinderfiets

 

 

TOP 4 BLACK FRIDAY FIETSEN

Voor Black Friday hebben we een top 5 gemaakt onze beste fietsenmerken, zodat jij niet misgrijpt!  

 

1. Cortina 

Cortina fietsen zijn al met prijs verlaagt maar met Black Friday zetten we daar nog 10 euro extra korting bovenop! Deze fietsen is van hoge kwaliteit en ziet er daarnaast nog eens super stylisch uit. Bekijk onze Cortina's en geniet van de hoge stapelkorting!

 

Cortina Foss

 

 

2. Altec 

Ook Altec doet mee met de Black Friday deals. Bekijk de Altec fietsen en geniet van hoge kwaliteit voor een lage prijs!

 

 

3. Crown 

We hebben Crown niet alleen uitgekozen om de modieuze fietsen die zij bieden, maar ook om de kwaliteit. Deze stevige fietsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Bekijk ze snel!

 

Crown New York

 

4. Watt Mobility

Op deze modieuze e-bikes krijg je niet alleen 5% extra korting, maar ook een gratis AXA-ringslot cadeau t.w.v. 39,95 euro! Mis deze deal niet en grijp je voordeel!

 

Watt Boston

 

5. Knaap Bikes

Natuurlijk kunnen de Knaap Bikes niet ontbreken aan onze top 5 Black Friday Deals. Met deze Fatbikes val je wel op. Wist je dat je voor deze fiets geen rijbewijs nodig heb, maar wel 25 km/h kan gaan? Bekijk ze snel!

Knaap RTD


Black Friday fiets kopen

Jouw Black Friday fiets koop je tegen de laagst mogelijke prijs op superfietsen.nl! Naast dat je geniet van een mooie deal, leveren we ook als de bliksem. Zo kun je snel genieten van een ritje op jouw nieuwe fiets! Daarnaast kun je ervoor kiezen om je bestelling in delen of achteraf te betalen.

Wil je eerst een proefritje maken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze fysieke fietsenwinkels.

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.