255 producten

Cyber Monday Sale 

Gebruik de code in de winkelmand: BFRIDAY23 

Ook dit jaar kan je weer genieten van de best mogelijke aanbiedingen. Superfietsen trapt het aanbiedingen seizoen weer vroeg af met een ruim aanbod aan goedkope fietsen. Deze categorie zit helemaal vol met mooie fietsen voor een scherpe prijs. Nergens ander zal je deze fietsen goedkoper kunnen vinden. Het kortingspercentage kan oplopen tot wel 50%! Dit is dus het moment om goedkoop een fiets aan te schaffen. Deze kortingen kunnen natuurlijk nooit voor eeuwig doorgaan, dus wees er snel bij voordat ze op zijn. Houd deze pagina goed in de gate want wanneer er een model is uitverkocht, kan het zijn dat er een ander voor in de plaats komt. Door het diverse aanbod kan iedereen die bij Superfietsen shopt over een kwalitatief goed fiets beschikken voor een absolute bodemprijs!

Black Friday bij Superfietsen:

  • Goedkope fietsen
  • Extra Korting
  • Ruim aanbod

Black Friday fiets

Waarschijnlijk betaal je liever niet teveel voor je nieuwe fiets. Wij begrijpen dat! Daarom hebben wij dit jaar 2 weken aan de beste Black Friday deals. Deze actie begint op 13 november en eindigt op 27 november. Toch willen we je graag op het hart drukken om niet te lang te wachten. Deze goedkope fietsen vliegen namelijk als warme broodjes over de toonbank! Niet gek, want je bespaart enorm veel geld op je aankoop. Zeker wanneer je kiest voor een elektrische fiets.

Tussen onze Black Friday fietsen vind je onder andere de transportfiets, omafiets, e-bike en mountainbike. Ook kiezen ouders er vaak voor om in deze periode hun kerst- en sinterklaascadeautjes in te slaan. Een goed moment dus om een kijkje te nemen bij onze kinderfietsen!

Black Friday elektrische fiets

Zoals hierboven al benoemd kan je tijdens onze Black Friday weken enorm veel besparen op jouw nieuwe e-bike. Gelukkig vind je deze ook terug in ons Black Friday assortiment. Je hebt zo de keuze uit verschillende merken, denk bijvoorbeeld aan Altec, Qwic en Cortina. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende specificaties. Je kunt het dus zo luxe of no-nonsense maken als je zelf wilt. Uiteraard wilt het oog ook wat. Daarom heb je ook nog eens de keuze uit verschillende kleuren en designs!

Schaf je een Black Friday elektrische fiets aan? Dan bespaar je al gauw een paar honderd euro. Dat is nog eens mooi meegenomen! 

Het aanbod

Iedereen wil natuurlijk kunnen genieten van een leuke fiets voor een lage prijs. Daarom hebben wij een brede selectie aan verschillende fietsen gekozen om in de aanbiedingen te zetten. Uiteraard kan je kiezen uit veel verschillende kleuren. Omdat smaken nogal kunnen verschillen is het belangrijk dat iedereen de perfecte fiets uit kan kiezen. Daarom hebben wij een breed scala aan kleuren beschikbaar gesteld.  Het type fiets kan een transportfiets, stadsfiets, omafietsof moederfiets zijn.

Qua specificaties bestaan er veel verschillen. Heb je vragen of wil je gewoon meer informatie over een bepaalde fiets? Je kan natuurlijk altijd contact opnemen met onze collega’s zodat je gelijk de beste aankoop kunt doen.