Qwic fiets Delft

Een Qwic fiets bezichtigen in Delft? Bij Superfietsen Delft kunt u altijd even binnen lopen om rond te kijken en wellicht een van de prachtige Qwic fietsen te kopen. Het merk Qwic is beroemd geworden door constante kwaliteit en service die zij bieden bij alle fietsen.  De hoogwaardige technische snufjes maken dit fietsen waarop iedereen eigenlijk een keer gereden zou moeten hebben. Door altijd bezig te zijn met het verbeteren van de fietsen zijn de vakmensen van Qwic echte voorlopers in de markt geworden. Door gebruik te maken van de beste materialen bent verzekerd van een fiets die een leven lang mee gaat.

Openingstijden Superfietsen Delft

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

Gesloten

Bij onze fietsenwinkel in Delft kunt u terecht voor een Qwic fiets die het beste bij u past. Uiteraard beschikt de winkel over een uitgebreid aanbod aan elektrische Qwic fietsen waaruit u kunt kiezen. Onze monteurs helpen u graag door persoonlijk advies te geven over uw nieuwe Qwic fiets en beantwoorden al uw vragen. Natuurlijk is design een kwestie van individuele smaak, maar Qwic e-bikes vallen bijna unaniem in de smaak! Mocht u onderhoud nodig hebben aan uw fiets, bent altijd van harte welkom om zonder afspraak even langs te komen.

Elektrische Qwic series

Wanneer u naar een Qwic fiets zoekt bent u vast de verschillende series en modellen tegen gekomen. De fietsen van Qwic kunnen onderverdeeld worden in drie verschillende series. Dit zijn de “Trend”, “Premium” en “Performance”. Dat een Qwic fiets goed in de smaak valt is ook te zien aan de prijzen die worden uitgedeeld aan dit merk en dus ook de trend serie. Perfect voor all round gebruik in de stedelijke omgeving van Nederland, deze fiets beschikken bovendien over een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. U kunt bij ons filiaal in Delft terecht voor een Qwic fiets die helemaal naar uw wensen aangepast wordt. Zo hebben verschillende accu’s bijvoorbeeld invloed op uw rijgedrag en natuurlijk de actieradius. Door de middenmotor op deze Trend fietsen, beschikt u altijd over een krachtige ondersteuning onderweg.

De tweede, maar zeker niet mindere serie, is de Qwic Premium. De frames zijn met de hand gemaakt waardoor u altijd verzekerd bent van een uitstekende fiets. Over elk detail is nagedacht en de lasnaden zijn haast onzichtbaar. De voorwielmotor is de meeste gebruikelijke vorm van ondersteuning, maar er zijn ook modellen beschikbaar met een middenmotor. De naam zegt het eigenlijk al, van deze fietsen mag u aardig wat verwachten. Met de stadaard accu komt u ver, maar met de beste op de markt bereikt u zelfs afstanden van 180km! Voor een Premium Qwic fiets te Delft hoeft u niet verder te zoeken dan het Superfietsen filiaal.

De meeste geprezen Qwic fiets is ook te vinden in het Superfietsen filiaal Delft. Dit is namelijk de Qwic performance. Voor iedereen die graag de best mogelijke fietsen wil hebben is de Performance de beste keuze. Met een krachtige motor en verschillende aandrijf-opties weet u zeker dat u met deze fiets onderweg een fijn gevoel zult hebben. Uiteraard kunt u bij Superfietsen Delft terecht voor al uw vragen en advies over de Qwic fiets die het beste bij u past. Kwaliteit en service zijn de twee belangrijkste pijlers voor Qwic en dat is goed te merken aan deze elektrische fietsen.

Modellen van Qwic

  • Qwic Trend
  • Qwic Premium
  • Qwic Performance

Service en garantie Qwic fiets Delft

Voor de Qwic fiets die u in onze fietsenwinkel te Delft heeft aangeschaft geldt altijd minimaal 2 jaar garantie en 1 gratis servicebeurt. Tijdens deze servicebeurt wordt uw e-bike op alle benodigde punten gecheckt, voorzien van onderhoud en heeft u uw fiets bijna altijd dezelfde dag weer terug. Voor een servicebeurt kunt u altijd binnen lopen zonder afspraak. Superfietsen Delft is 6 dagen per week geopend. U kunt echter buiten de openingstijden om terecht op onze website voor meer informatie!