1 producten

Qwic fietsen

Qwic fietsen zijn dé moderne e-bikes van tegenwoordig! Kwalitatief enorm sterk en natuurlijk is elke Qwic fiets elektrisch. De kwaliteit is te danken aan de hoogwaardige componenten waarover de Qwic fietsen beschikken. Kosten nog moeite zijn gespaard om een geweldig product op de markt te brengen. E-bikes zijn er genoeg, maar geen enkele zoals die van Qwic fietsen. De fietsen van dit mooie merk worden gesmeden met passie, dat zie je in alles terug! Neem bijvoorbeeld het frame. Deze wordt met de hand gemaakt en, samen met de andere onderdelen, uitvoerig getest op kwaliteit.

Welk model je dus ook kiest, alle Qwic elektrische fietsen zijn uitgerust met hoogwaardige, luxe componenten. Dankzij het oog voor detail zijn de Qwic fietsen ideaal voor de dagelijkse woon-werkverkeer ritjes. Bovendien heeft dit mooie merk meerdere erkende, onafhankelijke prijzen gewonnen. Je weet dus zeker dat je goed zit wanneer je een Qwic fiets aanschaft.

Elektrische Qwic fietsen

Qwic e-bikes zijn hét elektrische alternatief op de auto. Je beweegt je, door de ondersteuning vanuit de motor, ontspannen van punt a naar punt b. Daarnaast race je nu over die vervelende steile brug en is ook die harde tegenwind verleden tijd. Fietsen is ook nog een gezond én je kan besparen op bezine. Qwic fietsen bieden een echte win-win situatie dus.

Gelukkig heeft Qwic fietsen een ruim assortiment aan de mooiste, snelste en nieuwste e-bikes. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren, motorposities, aantal versnellingen en actieradius. Vind je het lastig om een keuze te maken? Schroom dan niet om ons om hulp te vragen. We helpen je graag met het zoeken naar de perfecte selectie tussen alle Qwic fietsen!

Verschillende Qwic fietsen

Het merk QWIC heeft veel verschillende modellen elektrische fietsen. Kies je bijvoorbeeld voor een fiets met naafmotor of middenmoter? Je kan ook meer behoeften hebben aan een praktische fiets met veel bagageruimte, neem dan een transportfiets met handige voordrager. Deze zijn vaak iets zwaarder, maar belemmeren de fietservaring. De elektrische motor is namelijk sterk genoeg om het gewicht van de voordrager en de extra bagage te kunnen ondersteunen.

Er zijn 3 verschillende Qwic fietsen erg populair in Nederland. Als eerste is er de Qwic Premium serie. Hier staat design en comfort voorop. Door hoogwaardige onderdelen en specificaties waarover deze Qwic Fiets beschikt wil je niet meer anders. Deze fietsen zijn uitgerust met een krachtige voorwielmotor en is meerdere malen verkozen tot beste elektrische fiets van het jaar. Variaties tussen de plaatsing van de motor bestaan ook. De tweede serie, genaamd Qwic Performance, is een wat meer luxere Qwic fiets gespecialiseerd in de sportieve omgeving. Varianten qua transmissie zijn mogelijk en uiteraard beschikken de fietsen over een geweldig design. Door de krachtige middenmotor haal je de beste prestatie uit je elektrische Qwic fiets. De derde optie is de QWIC elektrische fiets Premium Q. Deze e-bike heeft twee opties qua aandrijving. Namelijk met een ketting of riem. De Premium Q MN8 Belt, die met riemaandrijving dus, is samengesteld uit de meest hoogwaardige componenten en een uniek design. De Premium Q is uitgevoerd met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt. De accu heeft een capaciteit van 756 Wh. Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller én slimmer te laden. In drie uur tijd is de batterij 100% vol. 

Speed pedelec Qwic fiets

Maak je regelmatig lange ritten en wil je liever de auto laten staan maar toch snel aankomen op bestemming? Ga dan voor een speed pedelec van Qwic. Dit is een Qwic fiets maar dan met net even wat meer power! Met een speed pedelec zoef je zo 45 kilometer per uur voorbij. Let wel op, bij dit vervoersmiddel geldt een helmplicht. Voel je liever je haren wapperen in de wind? Dan kun je beter kiezen voor een elektrische fiets.

Qwic fiets kopen?

Een Qwic fiets kopen even wat uitzoekwerk zijn. De net genoemde specificaties zijn wellicht nog onbekend of net even wat anders dan bij andere fietsen. Op Superfietsen.nl koop je echter eenvoudig jouw nieuwe Qwic fiets. Je kunt er bovendien voor kiezen om je bestelling in delen of achteraf te betalen, handig! Wij voorzien je van zoveel mogelijk bruikbare informatie bij de aankoop van een Qwic fiets. Wanneer je contact met ons opneemt delen wij alle kennis, ook die van onze 4 eigen fietsenwinkels. Hier staan onze monteurs en winkelmedewerkers klaar om u te helpen met al je vragen. Door jaren lange ervaring op het gebied van elektrische fietsen en het merk Qwic zijn zij echte specialisten geworden. Ook in de winkels zijn Qwic fietsen namelijk ongekend populair.

Niet de kennis over de Qwic fietsen, maar ook het onderhouden en repareren hiervan is natuurlijk relevant. Zo kan je met een gerust hart een aankoop doen en er van verzekerd zijn dat de Qwic fiets extra lang mee gaat. Je kan ook altijd in een van onze filialen een bakje koffie te komen drinken en een vrijblijvende testrit te maken. Daarnaast leveren we ontzettend snel en hanteren we een laagste prijsgarantie. Wil je eerst liever een testritje maken? Dat snappen wij heel goed! Je bent van harte welkom in onze winkel. Hier kun je vrijblijvend één van onze fietsen testen.


Heb je nog een vraag over een van onze Qwic fietsen of kunnen we je ergens anders bij van dienst zijn? Laat het ons dan weten! Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag.