ANWB fietsverzekering

Verschillende fietsverzekeringen

Met de ANWB fietsverzekering heb je de keuze tussen een diefstal of diefstal + schade verzekering. 

Alleen fietsen met een ART gekeurd slot van minimaal 2 sterren zijn te verzekeren. Je kan dit op onze site zien door in de specificatielijst van je gekochte fiets te kijken. ART gekeurde sloten zijn ook los te verkrijgen. Alles te weten komen over de nieuwe ANWB regeling?

E-Bike verzekeren: Sinds maart 2024 heb je volgens de regels van de ANWB altijd een extra slot ART gekeurd slot van minimaal 2 sterrennodig naast het standaard ART gekeurde ringslot. 

Diefstal: Wordt je fiets gestolen, dan krijg je een nieuwe fiets van hetzelfde merk en hetzelfde type. Ook als de prijzen zijn gestegen. Schade na een poging tot diefstal wordt ook verzekerd.

Diefstal + Schade: Zowel diefstal als schade door ongevallen, onderdelen beschadiging en verhaalsrechtsbijstand wordt verzekerd.

Hoe verzeker je jouw fiets?

Vul het onderstaande formulier in. Met het ordernummer kunnen we al veel gegevens inzien. We hebben dan nog je geboortedatum, IBAN, frame- en sleutelnummer nodig. Het framenummer van je fiets vinden?

Het sleutelnummer staat altijd op het ijzeren gedeelte van een sleutel. Zodra alle gegevens binnen zijn, nemen we binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op om alles even rustig door te spreken. 

 

[form=M2I0L29gpTkyqTIzo3WgKmVmAwSsAGL5ZN==]