ANWB fietsverzekering

ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering

Doorlopende fietsverzekering met track&trace

Je wilt altijd op je fiets kunnen rekenen. Wordt je fiets gestolen? Dan wil je deze zo snel mogelijk terug of een nieuwe fiets. Kies daarom voor onze Blijven Fietsen Fietsverzekering. Een slimme fietsverzekering met track&trace-systeem. Hiermee vind jij jouw fiets na diefstal zo snel mogelijk terug.

Slimme fietsverzekering

Je krijgt de eerste 5 jaar met de ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering bij diefstal of total loss je aankoopbedrag terug. Jouw fiets wordt uitgerust met een track&trace-zender. Je maakt tijdens het afsluiten van de verzekering online een afspraak. Wanneer je fiets wordt gestolen, gaat een opsporingsdienst op zoek naar jouw fiets.

Aflopende Fietsverzekering

Aankoopbedrag vergoed

De Aflopende Fietsverzekering sluit je af voor 3 of 5 jaar. Bij diefstal of total loss van je fiets krijg je de eerste 3 jaar van de verzekering het aankoopbedrag terug. Bekijk bij de site van de anwb om te zien op welke vergoeding je recht hebt bij diefstal na 3 jaar.

Je fiets en accu goed verzekerd

Met de ANWB Fietsverzekering ben je goed verzekerd bij diefstal van je fiets. Je accu is ook meeverzekerd als deze is meegenomen in het verzekerde bedrag. Ze vergoeden de volledige waarde als je fiets inclusief accu wordt gestolen of totall loss raakt. Als alleen je accu is beschadigd of is gestolen dan vergoeden ze een accu, er is wel een afschrijvingsregeling van toepassing.

Veiliger Nederland

Met een ANWB Aflopende Fietsverzekering ben je verzekerd van de beste hulp. Maar er is meer. Met projecten als Streetwise en de Fietsverlichtingactie helpt de ANWB Nederland verkeersveiliger te maken. Met jouw verzekering draag je hier ook aan bij.