0 producten

Geen producten gevonden

Qwic Performance

De elektrische fietsen die vallen onder de Qwic Performance lijn, combineren design met presentatie, kwaliteit en kracht. Dit maken de dagelijkse ritjes meteen een stuk leuker en comfortabeler! In een mum van tijd ben je op plaats van bestemming, zonder bezweet aan de komen. De Qwic fietsen uit de Performance lijn hebben een zeer krachtige ondersteuning vanuit de motor. Dit maakt de Qwic Performance erg geschikt voor de dagelijkse ritten naar werk.

Waar kun je een Performance e-bike aan herkennen? Een Qwic Performance fiets herken je aan zijn ongekende krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Op een elektrische fiets van Qwic kun je écht bouwen.

Binnen deze Performance lijn kun je kiezen uit een stevige midden- of achtermotor. Kies je voor een middenmotor? Dan kies je voor een natuurlijke ondersteuning. Ga je liever voor een serieus steuntje in de rug? Dan is een elektrische fiets met achterwiel motor meer jouw ding.

Buiten het type motor kun je binnen de Performance lijn kiezen uit een speed pedelec of een gewone e-bike. Met een speed pedelec kun je tot 45 kilometer per uur gaan. De reguliere e-bikes gaan tot 25 kilometer per uur.

Qwic Performance rd11

De Qwic Performance rd11 is een zeer populair model onder deze lijn! De zeer sterke achterwielmotor waarover deze Qwic e-bike beschikt, is één van de krachtigste van zijn soort. Dit is nog niet alles. De Qwic rd11 heeft een slime display, een verende en zadelpen voorvork die schokken onderweg opvangt, stevige onderhoudsvriendelijke schijfremmen en 11 handige derailleur versnellingen die wederom erg laag zijn in onderhoud.

De Qwic rd11 in het kort:
- Beschikt over een slim display die je eenvoudig kan bedienen via je smartphone
- Door middel van de 70 Lux koplamp ben je altijd goed zichtbaar
- De verende voorvork en zadelpen maken de ritjes nog comfortabeler
- Daadkrachtig en veilig afremmen doe je door middel van de luxe hydraulische schijfremmen
- De Qwic rd11 beschikt over 11 handige derailleur versnellingen

Qwic mn380 Performance

Op zoek naar een betrouwbare, krachtige Qwic e-bike met middenmotor? Dan zit je goed met de mn380 Performance! Deze mooie e-bike heeft als groot voordeel het traploze versnellingssysteem. Een traploze versnelling is een versnellingssysteem zonder een vast aantal versnellingen. Dit betekend eigenlijk dat je een oneindig aantal aan versnellingen hebt! Zo fiets je altijd in een versnelling die past bij jouw snelheid.

De handige smart display, waarover deze top e-bike beschikt, kun je eenvoudig bedienen vanaf je telefoon. Ook kun je handige informatie terugvinden op de display, bijvoorbeeld hoeveel kilometer je hebt gereden. Daarnaast is de Qwic mn380 Performance uitgerust met een verend zadel- en stuurpen, felle verlichting en riemaandrijving.

De Qwic mn380 Performance in het kort:
- Traploze versnellingen
- Handig smart display, te bedienen vanaf je telefoon
- Door middel van de schijfremmen kun je in alle weeromstandigheden goed remmen
- Met verende stuur- en zadelpen
- Door middel van de 70 Lux koplamp ben je altijd goed zichtbaar

Elektrische fiets Qwic kopen

Welke elektrische fiets van Qwic je ook kiest, je doet er goed aan om deze aan te schaffen via superfietsen.nl! We hanteren namelijk niet alleen een laagste prijsgarantie, maar leveren ook ontzettend snel. Daarnaast maken we al onze elektrische fietsen gratis voor je rijklaar. Dit betekend dat je niet meer zelf hoeft te sleutelen aan je nieuwe fiets!