1 producten

Qwic Premium modellen

Sinds 2006 bouwt Qwic de mooiste elektrische fietsen voor u. Elektrische fietsen, maar al helemaal die van Qwic fietsen, staan voor comfort en gemak. Het is al lang niet meer zo dat elektrische fietsen slechts door een beperkt aantal mensen gebruikt worden. Tegenwoordig ziet u ze overal rijden. U heeft bij Qwic 4 series waar u een e- bike  uit kunt kiezen die perfect bij uw wensen past. De Premium serie van Qwic E-bike’s onderscheiden zich door het fraaie design en het met de hand afgewerkte frame. De premium serie van Qwic biedt een brede keuze aan verschillende modellen met zowel een voorwielmotor, middenmotor en een motor in het achterwiel. Voor zowel dames als heren zijn er hoogwaardige Qwic Premium fietsen te vinden bij Superfietsen. Voor degene die van een wat meer praktische fietst wilt genieten, is er de Qwic premium met voordrager. Deze elektrische transportfiets maakt het zeer gemakkelijk om bagage te vervoeren zonder dat u er iets van merkt. Dus of u nu een sportieve e-bike wilt of een e-bike voor dagelijks gebruik in de stad, Qwic heeft het allemaal.

Accu keuze Qwic premium

De premium serie van Qwic is dit jaar uitgebreid met de Qwic PMN7, deze prachtige nieuwkomer werkt op een bafang middenmotor en heeft een mooie design in verschillende kleuren. Elke serie van Qwic, zo ook de premium serie biedt de keuze aan om de accu te upgraden. De Qwic premium serie wordt standaard geleverd met een 375Wh accu die een gemiddelde actieradius heeft van ongeveer 60 km. U kunt, indien u dat wenst, de accu upgraden tot 735 Wh wat gelijk zou staan aan een actieradius tot 200km. Qwic gebruikt op haar fietsen slim geprogrammeerde software en een selectie van de beste accucellen waardoor de Qwic elektrische fietsen betere resultaten behalen dan vergelijkbare modellen. Het gebruik van deze accucellen uit de auto-industrie in combinatie met een afleesbaar BMS (Batterij Management Systeem) resulteert in de meest betrouwbare accutechnologie met de langste levensduur op de markt.

Beste uit de test

De Qwic premium series hebben een aantal modellen die door verschillende onafhankelijke instanties zijn verkozen tot de beste elektrische fiets in hun categorie. Zo is de Qwic met de bafang middenmotor en HS11 remsystemen verkozen tot beste elektrische fiets met middenmotor. De Qwic N7.1 is in de afgelopen jaren meerdere keren tot beste elektrische fiets met voorwielmotor tot €2000,- verkozen. Wij zijn dan ook trots om deze winnaars aan te bieden met een hoge tevredenheidsscore van onze klanten.

Populaire modellen van Qwic:

 

Zelf ervaren?

Wilt u zelf ervaren wat deze e-bikes te bieden hebben dan kunt u altijd een geheel vrijblijvende proefrit maken in een van onze filialen. Het is wel zo fijn dat wanneer u een investering doet, deze ook daadwerkelijk bij u past. Als Premium dealer van Qwic e-bikes hebben we in onze winkels een breed aanbod aan modellen die u kunt proberen. Is dat model dat u specifiek wil toevallig niet op voorraad kunnen we deze natuurlijk vrijblijvend voor u bestellen. Kom daarom langs of maak een afspraak in een van onze filialen en ervaar het zelf.