0 producten

Geen producten gevonden

Loopfiets

Voor kinderen is een loopfiets vaak de eerste manier waarop er gefietst kan worden. Dingen leren zoals evenwicht en snelheid bewaren, kunnen met een loopfiets op een veilige manier gedaan worden. Een loopfiets kan de eerste opstap zijn naar een leven vol fietsplezier. Al vanaf 1,5 jaar oud kan een kind gebruik maken van een van deze mooie loopfietsen. Er is een ruime keuze beschikbaar zodat elk kind kan rijden op een fiets die perfect past. Een loopfiets is doorgaans gemaakt van hout of aluminium. Beide materialen zijn erg geschikt omdat deze namelijk lichtgewicht, maar toch stevig genoeg zijn voor een loopfiets. Loopfietsen zijn voor kinderen en daarom erg kleurrijk vormgegeven. Zo kan uw kind leren fietsen op een fleurig en vrolijk uitziende loopfiets. Tegenwoordig is een loopfiets alleen voor kinderen bestemd, maar dit is niet altijd zo geweest. Dit type fiets heeft meer invloed op ons allemaal gehad dan u wellicht in eerste instantie zou denken. Het is namelijk zo dat de eerste fiets in de geschiedenis een loopfiets was. Deze is in het jaar 1817 ontwikkeld door een Duitser. Pas in 1865, dus bijna 40 jaar later, kwam er een alternatief op de markt met een ketting.  Qua uiterlijk leken de eerste loopfietsen erg op die van nu, zij het wat groter!

  • Goede fiets introductie
  • Stevig en betrouwbaar
  • Goedkoop en snel

Het assortiment

Er bestaan verschillende merken die loopfietsen op de markt hebben gebracht. Enkele toppers hiervan zijn Volare en Alpina. De designs van de fitsen verschillen natuurlijk per merk. Ook bestaat er een duidelijke verdeling tussen jongens- en  meisjesfietsen. Designs kunnen bestaan uit leuke kleuren, maar kunnen geïnspireerd zijn door bekend populaire kinderfilms! Denk hierbij bijvoorbeeld aan loopfietsen met een politie design of zelfs een ontwerp van de Disney film Frozen! Loop fietsen van alle merken zijn makkelijk in de omgang, echter bestaan er ook wal complexere modellen. Deze beschikken bijvoorbeeld over een handrem en zijn geschikt voor  kinderen tussen de 2 en 4 jaar.

De beste eerste indruk

Graag willen wij de beste eerste indruk voor u en uw kind bieden. Dit doen we door niet alleen de laagste prijs te bieden, maar voorzien u ook van een optimale service. U kunt kiezen uit en breed assortiment en eventueel langs gaan bij onze servicepunten voor een gratis en vrijblijvende testrit. Mocht er iets schelen met uw bestelling of bent u opzoek naar meer informatie? Schuw dan niet contact op te nemen met onze behulpzame klantenservice. Zij helpen u graag verder en lossen uw probleem zo snel en goed mogelijk op!