56 producten

Hulp nodig met kiezen? Wij helpen je graag met onze keuzehulp. Doe de keuzehulp

Qwic e-bike

Een Qwic e-bike is kwalitatief enorm sterk. Dit komt door de hoogwaardige componenten waarover de Qwic e-bikes beschikken. De fietsen van dit mooie merk worden gesmeden met passie, dat zie je in alles terug! Neem bijvoorbeeld het frame. Deze wordt met de hand gemaakt en, samen met de andere onderdelen, uitvoerig getest op kwaliteit.

Welk model je dus ook kiest, elke qwic e bike is uitgerust met hoogwaardige, luxe componenten. Dankzij het oog voor detail zijn de e-bikes van Qwic ideaal voor de dagelijkse woon-werkverkeer ritjes. Bovendien heeft dit mooie merk meerdere erkende, onafhankelijke prijzen gewonnen. Je weet dus zeker dat je goed zit wanneer je een Qwic fiets aanschaft.

Qwic elektrische fiets

Een Qwic elektrische fiets is hét alternatief op de auto. Je beweegt je, door de ondersteuning vanuit de motor, ontspannen van punt a naar punt b. Daarnaast race je nu over die vervelende steile brug en is ook die harde tegenwind geen enkele uitdaging meer. Bovendien is fietsen ontzettend gezond en bespaar je ondertussen ontzettend veel geld op benzine. Écht een win-win situatie dus.

Gelukkig heeft Qwic een ruim assortiment aan de mooiste, snelste en nieuwste Qwic e-bikes. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren, motorposities, aantal versnellingen en actieradius. Vind je het lastig om een keuze te maken? Schroom dan niet om ons om hulp te vragen. We helpen graag!

Speed pedelecs van Qwic

Maak je regelmatig lange ritten en wil je liever de auto laten staan maar toch snel aankomen op bestemming? Ga dan voor een speed pedelec van Qwic e-bike. Met een speed pedelec zoef je zo 45 kilometer per uur voorbij. Let wel op, bij dit vervoersmiddel is een fietshelm verplicht. Voel je liever je haren wapperen in de wind? Dan kun je beter kiezen voor een elektrische fiets.

Qwic e-bike kopen

Op Superfietsen.nl koop je eenvoudig jouw nieuwe Qwic e-bike. Je kunt er bovendien voor kiezen om je bestelling in delen of achteraf te betalen, handig! Daarnaast leveren we ontzettend snel en hanteren we een laagste prijsgarantie. Wil je eerst liever een testritje maken? Dat snappen wij heel goed! Je bent van harte welkom in onze winkel. Hier kun je vrijblijvend één van onze fietsen testen.

Heb je nog een vraag over een van onze qwic fietsen of kunnen we je ergens anders bij van dienst zijn? Laat het ons dan weten! Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag.