1 producten

Qwic elektrische fiets kopen

Een Qwic e-bike is kwalitatief enorm sterk. Dit komt door de hoogwaardige componenten waarover de Qwic e-bikes beschikken. De fietsen van dit mooie merk worden gesmede met passie, dat zie je in alles terug! Neem bijvoorbeeld het frame. Deze wordt met de hand gemaakt en, samen met de andere onderdelen, uitvoerig getest op kwaliteit.

Welk model je dus ook kiest, elke qwic e bike is uitgerust met hoogwaardige, luxe componenten. Dankzij het oog voor detail zijn de e-bikes van Qwic ideaal voor de dagelijkse woon-werkverkeer ritjes. Bovendien heeft dit mooie merk meerdere erkende, onafhankelijke prijzen gewonnen. Je weet dus zeker dat je goed zit wanneer je een Qwic fiets aanschaft. De goede kwaliteit van de Qwic elektrische fietsen is de danken aan de hoogwaardige en luxe onderdelen. Welk model je ook zult kiezen, met een e-bike van dit merk zit je goed. Het is dan ook helemaal niet gek dat Qwic meerdere onafhankelijke fietsprijzen heeft gewonnen. Dit maakt deze fietsen ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

Verschillende Qwic fietsen

Een Qwic elektrische fiets is hét alternatief op de auto. Je beweegt je, door de ondersteuning vanuit de motor, ontspannen van punt a naar punt b. Daarnaast race je nu over die vervelende steile brug en is ook die harde tegenwind geen enkele uitdaging meer. Bovendien is fietsen ontzettend gezond en bespaar je ondertussen ontzettend veel geld op benzine. Écht een win-win situatie dus.

Gelukkig heeft Qwic een ruim assortiment aan de mooiste, snelste en nieuwste Qwic e-bikes. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren, motorposities, aantal versnellingen en actieradius. Vind je het lastig om een keuze te maken? Schroom dan niet om ons om hulp te vragen. We helpen graag!

Speed pedelec Qwic fiets

Maak je regelmatig lange ritten en wil je liever de auto laten staan maar toch snel aankomen op bestemming? Ga dan voor een speed pedelec van Qwic e-bike. Met een speed pedelec zoef je zo 45 kilometer per uur voorbij. Let wel op, bij dit vervoersmiddel is een fietshelm verplicht. Voel je liever je haren wapperen in de wind? Dan kun je beter kiezen voor een elektrische fiets.

Diverse Qwic elektrische fietsen

Dit moderne fietsmerk heeft een ruim assortiment. Zo kun je een keuze maken uit verschillende type Qwic e-bikes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een naaf- of middenmotor. Neem je graag meer mee onderweg? Dan is een transportfiets een goede optie. Dit type model biedt net wat meer bagageruimte dan een gewone fiets. Gelukkig is de elektrische motor krachtig genoeg op het extra gewicht aan te kunnen.

Drie verschillende Qwic elektrische fietsen zijn erg gewild, de Qwic premium, Qwic performance en de Premium Q. Laten we het eerst hebben over de Qwic Premium. Wanneer je op deze fiets hebt gereden wil je niet anders meer! Er is niet alleen aan het design gedacht, maar ook aan de comfort. Deze toppers zijn bovendien voorzien van een krachtige voorwielmotor en is meerdere keren verkozen tot de beste e-bike van het jaar. Wat een prestatie! De tweede uit dit rijtje is de Qwic performance. Dit is een luxe e-bike die goed tot zijn recht komt in een sportieve setting. Door middel van een krachtige middenmotor ben je altijd comfortabel onderweg. Natuurlijk vergeten we de Qwic Premium Q niet. Bij dit model kun je kiezen uit een riem- of kettingaandrijving. De Premium Q MN8 Belt, de versie met de riemaandrijving , is samengesteld uit de meest kwalitatieve onderdelen en een strak design. De Premium Q heeft één van de stilste en krachtigste elektrische motoren op de markt. De accu heeft bovendien een ruime capaciteit van 756 Wh. Het opladen van de accu gaat nog sneller en slimmer door middel van de fast charging station. Binnen 3 uur heb jij de accu 100% opgeladen

Qwic e-bike kopen

Op Superfietsen.nl koop je eenvoudig jouw nieuwe Qwic e-bike. Je kunt er bovendien voor kiezen om je bestelling in delen of achteraf te betalen, handig! Daarnaast leveren we ontzettend snel en hanteren we een laagste prijsgarantie. Wil je eerst liever een testritje maken? Dat snappen wij heel goed! Je bent van harte welkom in onze winkel. Hier kun je vrijblijvend één van onze fietsen testen.

Heb je nog een vraag over een van onze qwic fietsen of kunnen we je ergens anders bij van dienst zijn? Laat het ons dan weten! Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag.