Een Elektrische Vouwfiets is klein maar ook zeker fijn!

3
Met een elektrische vouwfiets kunt u gaan en staan waar u wilt. Neem hem mee in de trein, bus, auto of tram zonder al te veel moeite. Door de elektrische trapondersteuning is het mogelijk ook langere afstanden af te leggen. Snel opvouwbaar en leuk om op
Lees meer
Sorteer op:

Elektrische vouwfiets

De elektrische vouwfiets is aan een ware opmars bezig! U zult ze steeds vaker tegen komen op straat en in de trein. Deze fietsen zijn niet alleen heel erg comfortabel, maar ook nog eens trendy en zeer praktisch. Voor iedereen is het mogelijk om te genieten van een van deze praktische fietsen. De meerdere versnellingen in combinatie met de verschillende rijstanden maken dit een erg fijne fiets. En natuurlijk het gemak van de fiets heel snel op de kunnen vouwen. Lange afstanden afleggen of bijvoorbeeld een lekker stukje toeren is dan ook erg makkelijk. Echter wanneer u dagelijks een redelijk afstand naar uw werk of school moet afleggen, kan een van deze fietsen erg goed van pas komen!  Elektrische vouwfietsen zorgen er voor dat de implementatie van e-bikes weer een stukje dichterbij is. De e-bike is een van de meest verkochte modellen van 2018. Het is daarom dan ook niet gek dat er steeds meer variaties op deze fietsen komen om aan de wensen van iedereen te voldoen.

Elektrische vouwfiets

Voordelen van een elektrische vouwfiets

De elektrische vouwfiets is vaak net even wat handiger dan de gemiddelde fiets. Dit heeft onder andere te maken met de vouwfunctie. Dit is het kenmerkende aspect van een vouwfiets e-bike. Dit maakt dat de fiets erg makkelijk te dragen of op te bergen is. Wanneer u geen garage of achterop heeft, komt een elektrische vouwfiets erg goed van pas! Wellicht een van de mooie bijkomstigheden is ook dat de fiets gratis mee mag in het openbaar vervoer. Een extra ticket is voor een elektrische vouwfiets dus helemaal niet nodig! Wel dient de fiets dan opgevouwen te zijn. Zeker wanneer u een redelijk afstand moet afleggen nadat u uit de trein komt is het een groot voordeel dit type fiets bij te hebben.

Kenmerken vaneen e-bike vouwfiets

  • Extra praktisch
  • Snel opvouwbaar
  • Meerdere rijstanden

Voor welke fiets gaat u?

Een fiets in deze categorie kan redelijk wat verschillen van een elektrische vouwfiets ernaast. Denk hier bijvoorbeeld aan het merk, kleur of de specificaties. Vaak heeft het aantal hoogwaardige specificaties invloed op de prijs. Zo zal een elektrische vouwfiets met 7 versnellingen en 5 rijstanden doorgaans duurder zijn dan eentje met 3 versnellingen en 3 rijstanden. Het ligt natuurlijk aan de manier waarop u de fiets wilt gaan gebruiken welke het beste bij u past! Heeft u meer informatie nodig over een van deze mooie fietsen? Neem dan contact op  met onze behulpzame collega’s van de klantenservice. Eventueel is het ook  mogelijk om een vrijblijvende en natuurlijk gratis proefrit te maken. Dit kan in een van onze 4 servicepunten!