Elektrische Damesfiets voor de sportieve vrouw van tegenwoordig!

96
Ziet u ze ook al zoveel rijden? De elektrische damesfiets wordt steeds populairder en bieden veel rijplezier. Bij Superfietsen geniet u van veel comfort voor een scherpe prijs .
Lees meer
Sorteer op:
Sale
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Niet goed Geld terug*
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Niet goed Geld terug*
Sale
Sale

Elektrische Damesfiets

Geld besparen door gebruik te maken van een nieuw vervoersmiddel? Dit kan duurzaam en met veel comfort op een elektrische damesfiets. Deze fietsen zijn uitermate geschikt voor korte ritjes naar uw werk, school of vrienden. Deze kleine afstanden zijn echt een peulenschil voor deze e-bikes. Dit is natuurlijk mooi, maar op de langere afstanden komen deze fietsen helemaal tot hun recht. Door de elektrische trapondersteuning zult u niet eens merken dat u al kilometers verder bent. Het is niet alleen fijner om mee te fietsen, maar zorgt er voor dat u ook nog eens tijd kunt besparen. Files komen helaas steeds vaker voor door het drukke verkeer wat zich door de straten van Nederland begeeft. Echter op het fietspad is vaak nog genoeg ruimte om op de fietsen. Met een elektrische fiets ontwijkt u files en is de drukte gemakkelijk te ontwijken. Vaak bent sneller op uw bestemming dan met een auto. Het fietstempo ligt dan ook beduidend hoger dan op een reguliere damesfiets. De aanschafprijs van een elektrische damesfiets ligt wel wat hoger, maar dit betaald zichzelf naar een tijd ongetwijfeld terug. Niet alleen omdat u minder brandstof nodig heeft voor de auto, maar ook omdat u elke dag in beweging blijft. Zeker wanneer de echt grote afstanden geen enkel probleem meer voor u zijn. Door innovaties en ontwikkelingen is de elektrische damesfiets voor iedereen een stuk toegankelijker geworden.

Elektrische damesfiets

Comfortabel op weg

Het ongekende gemak en comfort van deze fietsen is te wijden aan de elektrische trapondersteuning. Deze motor kan in het voorwiel, achterwiel, of bij de trapas zitten. De accu is vaak geplaatst onder de bagagedrager, maar kan ook verwerkt zijn in het frame of de naaf van een elektrische damesfiets. Het opladen van deze fietsen kan doorgaans bij elk stopcontact gedaan worden. Hiervoor is dus geen speciale aansluiting voor nodig. De afstand die u op elke volle accu kan rijden (actie radius), kan sterk verschillen. Dit kan bijvoorbeeld afhangen van de manier waarop u de fiets gebruikt, tegenwind, bandenspanning etc. Op een elektrische fiets voor dames zitten, naast verschillende rijstanden, ook vaak nog reguliere versnellingen. De rijstanden zijn te bedienen met de display op uw stuur. Hiermee geeft u aan hoeveel trapondersteuning u wenst te ontvangen. De versnellingen bepalen de trapzwaarte van uw fiets en kunnen u helpen gemakkelijk een heuvel op te komen.

Type elektrische damesfiets

Ondanks dat het allemaal elektrische fietsen voor dames zijn, bestaat er toch een grote mate van diversiteit. Er bestaan elektrische stadsfietsen, transportfietsen en moederfietsen voor dames.  Of het nu om dagelijkse korte afstanden gaat of langere fietstochten, een elektrische stadsfiets kan het makkelijk aan. Hebt u behoefte aan wat meer bagageruimte op uw fiets, of wilt u graag op een trendy fiets voor de dag komen? Overweeg dan eens een elektrische transportfiets. Deze fietsen zijn er namelijk voor gemaakt om meer bagage mee te kunnen nemen dan een reguliere fiets. Door de elektrische trapondersteuning zult u van het extra gewicht weinig merken.

Om zeker te weten of een elektrische damesfiets bij u past kunt u altijd om advies vragen of langs gaan bij een van onze servicepunten.