101 producten

Hulp nodig met kiezen? Wij helpen je graag met onze keuzehulp. Doe de keuzehulp

E-bike met 3 Gratis Onderhoudsbeurten & CashbackactieElektrische fiets met Cashback  én 3 Gratis onderhoudsbeurten.

Bestel nu nog voordeliger een elektrische fiets bij Superfietsen! Een e-bike is veruit de fijnst fietservaring die je ooit zult meemaken. Altijd de wind mee, nooit meer in de file staan, makkelijk een heuvel op, snel wegrijden en noem het maar op. Het is dan ook niet gek dat de e-bike de meest verkochte fiets van Nederland is. Om er voor te zorgen dat iedereen van zo’n topfiets kan genieten, hebben wij van Superfietsen een hele mooie actie! Bij aanschaf van een elektrische fiets in een van onze servicepunten geniet je van extra veel voordeel. Afhankelijk van de prijs van de fiets ontvang je tot €200 cashback én 3 Gratis onderhoudsbeurten ter waarde van €300! Als je nu nog niet op een e-bike wilt rijden weten wij het ook niet meer!

Hoe werkt het?

In deze categorie staan een hoop mooie elektrische fietsen die allemaal mee doen aan deze actie. Genoeg om uit te kiezen dus! Er zit altijd wel een e-bike tussen die bij  jouw wensen en voorkeuren past. Wanneer je een perfecte e-bike gekozen hebt, kan de pret beginnen. Om mee te doen met de actie, bel je het servicepunt op waar je de fiets graag op zou willen halen. Hieronder staan de telefoonnummers van de 3 servicepunten. Vertel het servicepunt om welke fiets het gaat en wanneer je de fiets graag zou willen ophalen. Voor de openingstijden van alle servicepunten kunt u hier kijken. Let op dat alleen de servicepunten in Den Haag, Delft, Maassluis meedoen aan deze actie. Per merk kan de levertijd van de fiets verschillen. De merken Altec, Crown, Umit en Mosso zijn doorgaans na 1 of twee werkdagen al beschikbaar om op te halen! Voor de andere merken kan je het servicepunt om meer informatie vragen.

Ado Bike XL

Leyweg 595C

2545GH Den Haag

 

Ado Bike

Papsouwselaan 474a

2624 EP Delft

 

Ado Bike  - Jos Lock

Haven 11

3143 BB Maassluis

 

De Cashback actie verschilt afhankelijk van de aanschafprijs van de fiets:

- Een elektrische fiets tussen de €1000 en €1500 heeft een cashback van €50.

- Een elektrische fiets tussen de €1500 en €2000 heeft een cashback van €100.

- Een elektrische fiets tussen de €2000 en meer heeft een cashback van €200.

Naast de Cashback actie loopt er dus nóg een actie op elke elektrische fiets in deze categorie, ongeacht de prijs! Dit zijn de 3 Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. €300! Een elektrische fiets is een mooie staaltje techniek. Tenzij het frame van aluminium is natuurlijk