Win je Altec Fiets Aankoopbedrag Terug bij Superfietsen!

  • Geplaatst op
  • 0
Win je Altec Fiets Aankoopbedrag Terug bij Superfietsen!

Bij Superfietsen zijn we trots om deel te mogen nemen aan de fantastische winactie georganiseerd door Altec Fietsen! Koop je nieuwe Altec fiets bij ons en maak kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen. Lees snel verder hoe je mee kunt doen en mogelijk jouw geld terug kunt winnen, met dank aan Altec Fietsen!

 

Hoe kun je meedoen?

Elke klant die tussen 3 april en 3 juni een Altec fiets koopt bij Superfietsen doet automatisch mee aan de "Win je Aankoopbedrag Terug" actie van Altec Fietsen. Of je nu direct in onze winkel koopt of via onze website, zolang je een Altec fiets aanschaft, kom je in aanmerking voor deze geweldige kans.

 

Wat moet je doen om te winnen?

Na je aankoop bij Superfietsen, stuur je een kopie van je aankoopfactuur naar [email protected]. Zorg ervoor dat de factuur duidelijk de naam van Superfietsen, jouw naam, en de gekochte Altec fiets toont. Digitale facturen worden geaccepteerd, maar een foto of scan van de factuur is ook voldoende.

 

Wanneer hoor je of je gewonnen hebt?

Altec Fietsen maakt op 17 juni de gelukkige winnaars bekend. De bekendmaking zal zowel via de Instagram van Altec Fietsen gebeuren als persoonlijk aan de winnaars, die vervolgens hun bankgegevens kunnen doorgeven om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen. De uitbetaling vindt plaats binnen enkele werkdagen.

 

Actievoorwaarden

  • Leeftijd: Je moet 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen.
  • Periode: Alleen aankopen gedaan tussen 3 april en 3 juni komen in aanmerking.
  • Deelname: Verifieer je aankoop door je factuur te sturen naar het aangegeven e-mailadres.
  • Prijs: Er zijn vijf winnaars die het volledige aankoopbedrag van hun Altec fiets terugkrijgen.

 

Nog vragen?

Als je vragen hebt over de actie of meer informatie wilt, neem dan contact op met de klantenservice van Superfietsen. Wij helpen je graag verder!

Dit is je kans om te genieten van de kwaliteit van Altec fietsen en misschien zelfs je aankoopbedrag terug te winnen. Koop je Altec fiets bij Superfietsen en doe mee aan deze geweldige actie! Veel succes!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.