Vaderdag Voordeel: Tot €80 korting met kortingscode: PAPA24

  • Geplaatst op
  • 0
Vaderdag Voordeel: Tot €80 korting met kortingscode: PAPA24

Vaderdag is een speciale dag en bij een speciale dag hoort een speciale actie! Daarom bieden wij voor onze Vaderdag actie een kortingscode aan waarmee je nog meer korting pakt. Dus twijfel niet en shop één van onze actie producten en pak extra korting met de kortingscode: PAPA24 Naast onze kortingscode hebben we geweldige deals die je niet wilt missen, waaronder kortingen tot wel €80 op onze family fietsen en tot 50% korting op Thule kinderzitjes. Bovendien hebben we handige fietsdragers voor op de auto, zodat je je fietsen gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie en samen met je familie kunt genieten van gezellige fietstochten.

Ontdek de perfecte fiets voor het hele gezin
Bij Superfietsen begrijpen we dat vaders graag tijd doorbrengen met hun gezin. Dus waarom zou alleen mama een moederfiets kunnen aanschaffen? Voor vaders is het net zo leuk, vooral met onze speciale deals! Daarom hebben we een uitgebreide collectie family fietsen die perfect zijn voor familie-uitjes. En nu kun je profiteren van kortingen tot wel 300 euro op deze fietsen! Of je nu samen met je partner en kinderen naar het park wilt fietsen of een gezellige tocht door de natuur wilt maken. Onze family fietsen bieden comfort, veiligheid en plezier voor het hele gezin.

Onze speciale kortingscode voor deze actie is: PAPA24

 

Veiligheid eerst met Yepp Thule kinderzitjes
Als vader wil je er zeker van zijn dat je kinderen veilig en comfortabel met je mee kunnen rijden. Daarom bieden we tot 50% korting op Yepp Thule kinderzitjes. Thule staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame producten. Met deze speciale aanbieding kun je een kwalitatief kinderzitje bemachtigen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo kunnen jij en je kinderen zorgeloos genieten van fietstochten en mooie herinneringen creëren.

 

Fietsdragers voor moeiteloos reizen
Als je van plan bent om op vakantie te gaan en je fietsen mee te nemen, hebben we ook de perfecte oplossing voor jou. Onze fietsdragers maken het gemakkelijk om je fietsen veilig en stevig te vervoeren. Of je nu een avontuurlijke mountainbiketocht wilt maken of gewoon nieuwe fietspaden wilt ontdekken in een andere stad, met onze fietsdragers kun je je fietsen overal mee naartoe nemen. Zo kun je samen met je gezin genieten van de vrijheid en het plezier van het fietsen, waar je ook bent.

 

Stoere bakfietsen en handige trailers
Naast onze family fietsen en fietsdragers hebben we ook stoere bakfietsen en handige trailers voor aan de fiets. Bakfietsen zijn perfect voor vaders die graag boodschappen doen of hun kinderen naar school willen brengen op een milieuvriendelijke manier.

 

Extra korting pakken met onze kortingscode: PAPA24
Kortom, bij Superfietsen hebben we alles wat je nodig hebt om deze Vaderdag extra speciaal te maken. Naast onze geweldige kortingen op family fietsen, Thule kinderzitjes, herenfietsen, fatbikes en fietsdragers voor op de auto, hebben wij ook een kortingscode zodat je nog extra korting kan pakken, zo kun je samen met je gezin genieten van avontuurlijke fietstochten en onvergetelijke momenten beleven. Of het nu gaat om een ontspannen rit door de stad, een gezellige dag in de natuur, of een leuke vakantie met de fietsen mee, wij hebben de juiste fietsen en accessoires voor elke vader. Maak van deze Vaderdag een onvergetelijke dag vol fietsplezier! Mis onze speciale deals niet en bezoek Superfietsen vandaag nog.

Onze speciale kortingscode voor deze actie is: PAPA24

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.