Start het Nieuwe Jaar op Wielen met Onze Geweldige Nieuwjaarssale! Tot 600 Euro Korting op Diverse Fietsen!

  • Geplaatst op
  • 0
Start het Nieuwe Jaar op Wielen met Onze Geweldige Nieuwjaarssale! Tot 600 Euro Korting op Diverse Fietsen!

Het nieuwe jaar is begonnen en wat is er een betere manier om fris en actief te starten dan met een gloednieuwe fiets? Bij onze Nieuwjaarssale ontvang je nu tot wel 600 euro korting op een breed scala aan fietsen. Of je nu door de stad wilt cruisen, vracht wilt vervoeren, bergen wilt trotseren of elektrisch wilt rijden, wij hebben het allemaal! Ontdek hieronder de geweldige deals die op je wachten.

 

1. Stadsfietsen van onder andere Altec en Pointer: Elegantie en Comfort

Geniet van comfortabele ritten door de stad met onze stadsfietsen van Altec en Pointer. Deze fietsen combineren stijl met functionaliteit en zijn nu beschikbaar met een aantrekkelijke korting. Mis deze kans niet om jouw perfecte stadsfiets te bemachtigen.

 

2. Transportfietsen van onder meer Altec, Cortina en Crown: Robuust en Praktisch

Voor degenen die meer willen vervoeren, hebben we een assortiment transportfietsen van topmerken zoals Altec, Cortina en Crown. Profiteer van onze Nieuwjaarssale en ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van deze fietsen, nu met aanzienlijke kortingen.

 

3. Mountainbikes van merken als Altec, Cube en Umit: Bedwing Elke Heuvel

Avontuur roept! Met onze mountainbikes ben je klaar om elk terrein te verkennen. Kies uit merken als Altec, Cube en Umit en ontvang niet alleen een geweldige fiets, maar ook een geweldige deal met onze Nieuwjaarssale.

 

4. Elektrische Fietsen van Altec, Cortina, Crown, Tenways en Super73: Snelheid en Comfort

Ontdek de toekomst van fietsen met onze collectie elektrische fietsen. Merken zoals Altec, Cortina, Crown, Tenways en Super73 bieden je de perfecte mix van snelheid en comfort. Nu verkrijgbaar met aantrekkelijke kortingen tijdens onze Nieuwjaarssale.

 

Bonus: Kortingscode Cocu24 voor Extra Voordeel op Cortina en Cube Modellen

Alsof de kortingen nog niet genoeg zijn, hebben we een speciale traktatie voor liefhebbers van Cortina en Cube fietsen. Gebruik de kortingscode 'Cocu24' en ontvang extra korting op geselecteerde modellen. Deze exclusieve code geeft je de mogelijkheid om tot maximaal 360 euro extra te besparen op jouw droomfiets!

Wacht niet langer! Duik in onze Nieuwjaarssale en geef jezelf het geschenk van mobiliteit en plezier op twee wielen. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, er is geen betere tijd om een nieuwe fiets aan te schaffen. Profiteer van de kortingen en start het jaar op de best mogelijke manier - met een fantastische nieuwe fiets!

Gebruik kortingscode: Cocu24

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.