Crown Fietsen | Op zoek naar een goedkope fiets van kwaliteit?

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Crown Fietsen | Op zoek naar een goedkope fiets van kwaliteit?

Ben je op zoek naar een goedkope fiets van degelijke kwaliteit? Dan raden wij de fietsen van Crown aan! Deze goedkope fietsen worden met zorg voor design én kwaliteit geproduceerd. Je hoeft niet meer te kiezen tussen mooi, betaalbaar en kwaliteit. Dat is niet meer van deze tijd!

Over Crown Fietsen

Aan een vervoersmiddel waar je regelmatig gebruik van maakt mag je best wat eisen stellen! Wanneer je kiest voor een fiets van Crown, kies je voor een goedkope fiets die alles in huis heeft. De fietsen van dit mooie merk zijn stevig, betrouwbaar en vriendelijk voor het oog.
De goedkope fietsen van Crown zijn er in verschillende uitvoeringen. Of je nou op zoek bent naar een fraaie transportfiets, stoere stadsfiets of klassieke omafiets, Crown heeft een fiets die bij jou past.

Korting op ALLE Crown fietsen

Actie: t/m 30 augustus korting op ALLE Crown fietsen met kortingscode 'crownyourself'

Op zoek naar een goedkope fiets in een klassiek jasje? -  Ga voor de Crown Moscow of Athens

Crown Moscow – Omafiets of opafiets met stijl

Fan van een klassiek en tijdloos design? Dan is de Crown Moscow echt wat voor jou! Door het gebruik van simpele, kwalitatieve onderdelen is deze fiets erg stevig en onderhoudsvriendelijk. Het stalen frame maakt deze goedkope fiets erg stevig. Sterker nog, het frame is bijna niet kapot te krijgen! De dubbelwandig aluminium velgen zorgen ervoor dat een slag in het wiel bij normaal gebruik niet kan voorkomen. Door het gesloten kettingkast is je broek altijd beschermt tegen vervelende olie vlekken. Gelukkig wordt deze fiets geleverd met een ringslot, want deze fietsen zijn erg gewild!

De Crown Moscow in het kort;
-  Stevig stalen frame
-  Betrouwbare terugtrap remmen
- Onderhoudsvriendelijk
- Inclusief ringslot
- Verkrijgbaar in diverse kleuren


Crown Athens – Omafiets of opafiets met versnellingen
De Crown Athens is een klassieke omafiets met een moderne twist! De meeste oma/opa fietsen hebben namelijk geen versnellingen. De Athens doet dit net even anders. Deze topper beschikt namelijk over 3 handige versnellingen. Net als de vorige fiets uit dit rijtje heeft de Athens een frame van staal. Dit materiaal is erg stevig. Dit maakt de Crown Athens erg betrouwbaar. De velgen zijn trouwens van dubbelwandig aluminium. Hierdoor verkleint de kans op een slag in het wiel aanzienlijk. De kettingkast is gesloten. Dit draagt bij aan de onderhoudsvriendelijkheid van deze fiets. Al met al is Crown Athens een vrij complete oma of opafiets.

De Crown Athens in het kort;
-  Stevig stalen frame
-  Betrouwbare terugtrap + handremmen
- Onderhoudsvriendelijk
- 3 Shimano versnellingen
- Inclusief ringslot
- Verkrijgbaar in diverse kleuren

Op zoek naar een mooie transportfiets met een aantrekkelijk prijsje? Kies voor de Crown Paris of Istanbul 

Crown Paris – Goedkope fiets met flair
Op zoek naar een degelijke, stijlvolle transportfiets tegen een scherpe prijs? Deze schoonheid is praktisch én comfortabel! Het frame en de voordrager van deze goedkope fiets bestaat volledig uit staal. Dit maakt het enorm stevig. Op de voordrager kan je gemakkelijk zware tassen kwijt, wat fijn! De stevige en betrouwbare V-brake handremmen dragen bij aan een veilige reis. Met het bijgeleverde ringslot zet je de fiets veilig op slot. Let wel op, wij raden altijd een extra kettingslot aan. Dieven vinden de fiets namelijk vaak net zo mooi als wij.

De Crown Paris in het kort;
-  Stevig stalen frame en voordrager 
-  Single speed en daarom extra onderhoudsvriendelijk
- Betrouwbare V-brake handremmen
- Inclusief ringslot
- Verkrijgbaar in diverse kleuren

Crown Istanbul – Praktische transportfiets met versnellingen
Met deze hippe transportfiets maak je een positieve indruk op iedereen! Leg je iedere dag langere afstanden af? Dan is deze fiets wellicht geschikt voor jou! De Crown Istanbul beschikt over 3 versnellingen. Zo kun je op jouw gekozen moment schakelen tussen de verschillende trapweerstanden. Handig wanneer je bijvoorbeeld een steile brug over moet. Het stalen frame van deze goedkope fiets kan zeker tegen een stootje! Doordat deze mooie twee wieler beschikt over een voordrager hoef je niet meer te sjouwen met vervelende zware tassen. Dit maakt deze fiets een ideale schoolfiets.

De Crown Istanbul in het kort;
-  Stevig stalen frame en voordrager 
-  3 Handige versnellingen
- Betrouwbare V-brake handremmen
- Inclusief ringslot
- Verkrijgbaar in diverse kleuren


Op zoek naar een fijne stadsfiets tegen een nog fijner prijsje? -  Ga voor een Crown New York of een Crown Rio!
new york

Crown New York – Voordelige design stadfiets
Met deze mooie stadsfiets maak je indruk! Het design van deze goedkope fiets is helemaal van nu. Daarnaast is deze voorzien van 7 versnellingen en 2 veilige handremmen. Doordat deze stalen fiets beschikt over een dubbele framebuis is deze éxtra stevig. Deze praktische stadfiets is verkrijgbaar in diverse modieuze matte kleuren. Met de Crown New York rij je comfortabel en stijlvol door de stad. Je hoeft bij deze goedkope fiets niet te kiezen tussen stijl en comfort!

De Crown New York in het kort;
-  Stevig stalen frame met dubbele buis
-  7 Handige versnellingen
- Veilige handremmen
- Inclusief ringslot
- Verkrijgbaar in diverse kleuren



New York Plus - Net dat beetje extra
Omdat de Crown New York zo geliefd is, is er nu ook een plus versie uitgebracht! Deze heeft alle bovengenoemde specificaties met een paar kleine aanpassingen. Zo heeft de plus versie een gesloten kettingkast en onderhoudsvriendelijke rollerbrake versnellingen. Deze versie is dus net iets makkelijker te onderhouden dan haar voorganger.

De Crown New York Plus in het kort;
- Stevig stalen frame
- 3 Onderhoudsvriendelijke versnellingen
- Gesloten kettingkast
- Inclusief ringslot


Crown Rio – Een hippe betaalbare stadsfiets
Trotseer het stadsgeweld met deze voordelige fiets! De Crown Rio is een stadfiets zonder versnellingen met 2 handremmen. Less is more! Deze onderhoudsvriendelijke fiets beschikt over een voorgemonteerd ringslot waarmee je de fiets gemakkelijk op slot kunt zetten. Desondanks raden wij nog een stevige kettingslot aan, deze fiets is namelijk erg gewild. Deze besteller is verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren. Kies een kleur die bij jou past! Ben je op zoek naar een simpele en betaalbare stadfiets zonder al te veel toeters en bellen. Dan raden wij de Crown Rio aan.

De Crown Rio in het kort;
-  Stevig stalen frame met dubbele buis
-  7 Handige versnellingen
- Veilige handremmen
- Inclusief ringslot
- Verkrijgbaar in diverse kleuren

Crown Rio Plus – Luxe stadsfiets met versnellingen
De Crown Rio Plus is een iets luxere versie dan de reguliere Crown Rio. Het verschil tussen deze twee modellen zit in de kettingkast. Dit model heeft een gesloten versie en is dus net wat onderhoudsvriendelijker. Daarnaast heeft dit model in 3 Shimano versnellingen.

De Crown Rio Plus in het kort;
-  Stevig stalen frame
- Veilige handremmen
- 3 Shimano versnellingen
- Gesloten kettingkast

Kinder mountainbike voor jongens en meisjes!


Crown Tokio
De Crown Tokio is de eerste kinderfiets van Crown. Deze topper is vernoemd naar de hoofdstad van Japan. Deze indrukwekkende stad word gekenmerkt door mount Fuji op de skyline. Het is dan ook niet gek dat deze mountainbike vernoemd is naar deze wereldstad. Het frame van de Tokio heeft een dubbele laklaag en is van staal. Lakschade op deze fiets zal dus niet heel snel voorkomen. De schijfremmen bieden een stabiele kracht en met de 7 Shimano versnellingen is geen route nog te lang. Kom maar op met die fietsritjes!

De Crown Tokio in het kort;
-  Stevig stalen frame
-  Betrouwbare terugtrap handremmen
- Dubbele laklaag
- Kabels weggewerkt in het frame
- 7 Shimano versnellingen
- Met gratis kettingslot
- Verkrijgbaar in diverse kleuren

Goedkope fiets kopen op Superfietsen.nl

Wanneer je kiest voor een goedkope fiets van Crown hoef je niet te kiezen tussen kwaliteit en stijl. Heb je liever een ander merk? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment. Wij bieden áltijd de laagste prijsgarantie, je zult de zelfde fiets dus niet snel ergens goedkoper vinden. Bovendien kun je ervoor kiezen om je bestelling in delen of achteraf te betalen.

De mooie, stevige en goedkope fietsen van Crown zijn exclusief verkrijgbaar op Superfietsen.nl. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Onze klantenservice helpt graag!
Telefoon (10.00 – 17.00): 010-3036734
E-mail (altijd antwoord): [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.