Crown fietsen

  • Geplaatst op
  • 0
Crown fietsen

Crown is de nieuwste aanwinst in ons assortiment! Een fietsenmerk dat perfect inspeelt op de behoeftes binnen de fietsenwereld. Kwalitatieve fietsen voor een erg scherpe prijs. Met tot nu toe 4 modellen zodat elke fietser kan rijden op een perfect passende fiets.

Crown fietsen

Er is een nieuwkomer op de markt! Met trots bieden wij nu ook fietsen van het merk Crown aan in ons assortiment. Dit merk heeft na lang marktonderzoek en meer dan 20 jaar ervaring in de branche, haar intreden gedaan in de (online) verkoop van fietsen. Crown speelt in op de groeiende vraag naar betaalbare en kwalitatieve fietsten in Nederland. Met een voorlopige focus op niet elektrische fietsen. Mensen die dagelijks een fiets nodig hebben voor korte en middellange afstanden, kunnen perfect op een Crown fiets terecht. Werkend Nederland en de scholieren onder ons zullen zich bij dit merk dan ook helemaal thuis voelen!

Voor iedereen zit er wel een passende Crown fiets tussen. Er zijn momenteel vier verschillende modellen die allemaal net even een andere doelgroep hebben. Elk van deze modellen is betaalbaar, stevig en modern. Crown heeft dan ook goed gekeken naar populaire kleuren en voorkeuren qua specificaties. De vier modellen zijn: Crown New York, Crown Rio, Crown Berlin, Crown Holland.

Waarom mensen de keuze maken voor Crown fietsen

  • Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
  • Diversiteit in kleuren
  • In doos of rijklaar geleverd
  • Voorgemonteerd slot
  • 1 jaar garantie
  • Nederlands design

Crown New York

De Crown New York is een voordelig, maar ook zeker degelijke stadsfiets met alles er op en er aan. Deze fiets is voorzien van 2 V-brake handremmen en 7 Shimano versnellingen. Hiermee zijn dagelijkse ritjes of een langere fietsroute geen enkel probleem! U kunt altijd over de gewenste trapzwaarte beschikken. Het frame van de fiets is volledig gemaakt van staal, waardoor deze wel tegen een stootje kan. Achterop zit een handige bagagedrager voor het vervoeren van spullen. De Crown New York is er in 2 verschillende kleuren als damesmodel en in het zwart voor de heren.

Crown Rio

De Crown Rio is de meest simpele fiets van dit merk, maar daarom niet minder goed! Een degelijke stadsfiets zonder versnellingen en met twee handremmen voor een erg aantrekkelijke prijs! De strakke vormgeving en moderne uitstraling maken dit een geweldige stadsfiets, vooral voor de kortere afstanden. Het frame bestaat volledig uit staal en is dan ook erg stevig. De kettingkast is gesloten zodat u en uw kleding goed afgeschermd zijn van de draaiende ketting. Voor de dames zijn er 4 modellen beschikbaar en voor de heren 1.

Crown Berlin

De Crown Berlin is een transportfiets met praktische specificaties. Transportfietsen zijn al jaren lang erg populair, ook Crown heeft dit opgemerkt. Vandaar dat zij de Berlin de meest complete transportfiets uit het assortiment hebben gemaakt. Door de handige voordrager is het vervoeren van bagage geen enkel probleem. In toevoeging hierop zitten er ook 2 V-brake handremmen en 7 Shimano versnellingen op de fiets. U dacht het wellicht ook al, maar dit is dus een perfecte schoolfiets! Comfort voor onderweg en genoeg ruimte om een schooltas mee te nemen.

Crown Holland

De Crown Holland is  degelijk, simpel en erg scherp geprijsd. Omdat transportfietsen zo populair zijn, is dit de tweede fiets van Crown met een voordrager. In tegenstelling tot de Berlin is dit een transportfiets met simpele specificaties. De voordrager zorgt er voor dat er gemakkelijk een tas of andere bagage meegenomen kan worden. Deze is, zoals het frame, helemaal gemaakt van staal en daarom dus erg stevig. De Crown Holland beschikt over zowel een V-brake handrem als een terugtrap rem.  

Alles over Crown fietsen

Op de site van Crown fietsen kunt u nog meer informatie over dit merk vinden! Bij Superfietsen bieden wij u graag de laagst mogelijke prijs aan. Zo bent u er zeker van dat u nooit teveel hoeft te betalen voor een kwaliteitsfiets. Door goede afspraken te maken en op grote schaal fietsen te kopen, kunnen wij de prijzen aanzienlijk lager houden. De mogelijkheid bestaat ook om, tegen een meerprijs van €45, een Crown fiets rijklaar te bestellen!  

Crown – Ontdek de wereld op onze Fietsen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.