Crown Rio Plus review – de mening van een klant!

  • Geplaatst op
  • 0
Crown Rio Plus review – de mening van een klant!

De Crown Rio Plus is vernoemd naar bekendste stad van Brazilië. Deze bijzondere stad met meer dan 6 miljoen inwoners ligt tegen een baai aan, achter de bergen. Naast de mooie wateren vind je er een levendige stad met een bruisend nachtleven. De Crown Rio plus heeft haar naam te danken aan deze bijzondere plaats omdat deze plek, net als deze stadsfiets, van alle markten thuis is. Wijzelf zijn dus helemaal te spreken over de Crown Rio Plus. Wil je het ook eens van een ander horen? Lees de review van één van onze klanten!

Mijn ervaring met de Crown Rio Plus

Ik was opzoek naar een goede stadsfiets die niet al te duur was, maar wel wat kan hebben. Ik ben namelijk een student en gebruik mijn fiets dagelijks, gemiddeld zo’n 7 kilometer. Ik wist dat ik versnellingen wilde; dit was ik al gewend en ik kan eigenlijk niet meer zonder. Verder vind ik onderhoudsvriendelijkheid ook een belangrijk punt. Mijn vorige fiets mankeerde altijd wat. Dit bleek dus achteraf te komen door mijn type versnellingen. Ik wist dus zeker dat ik dit keer een simpele, stevige fiets wilde met een gesloten kettingkast. Daarnaast vind ik ook het uiterlijk van de fiets niet onbelangrijk, want ja, je rijd er toch elke dag op!

Met deze wensen in mijn achterhoofd ben ik naar de winkel in Rotterdam gereden. Ik heb mijn wensen toen overlegd met een vriendelijke winkelmedewerker. Aan de hand van mijn eisenlijstje heb ik een testritje gemaakt op een aantal fietsen. Toen ik op de Crown Rio stapte wist ik het zeker, dit was mijn fiets. Ik vond het design super mooi. Daarom was ik ook zo blij dat deze fiets zo comfortabel fietst. De fiets heeft een gesloten kettingkast en drie versnellingen. De prijs/kwaliteitsverhouding vond ik daarnaast ook eerlijk. Mijn eisenlijstje werd dus snel afgevinkt bij deze fiets.

Inmiddels rij ik nu ongeveer een maand op deze fiets en mijn mening is er niet minder op geworden. Ik maak bijna dagelijks gebruik van mijn Crown Rio Plus en ben nog steeds erg blij met mijn besluit.

De Crown Rio Plus in het kort:

+ De gesloten kettingkast draagt bij aan de onderhoudsvriendelijkheid van de fiets
+ 3 soepele Shimano Nexus versnellingen
+ Geschikt voor dagelijks gebruik
+ Sterk Stalen frame
+ Aluminium dubbelwandige velgen; dit maakt de kans op een slag in het wiel een stuk kleiner
+ Twee V-brake handremmen

Crown Rio Bestellen

Bestel je de Crown Rio op superfietsen.nl? Dan geniet je van een aantal mooie voordelen. Zo leveren we ontzettend snel. Plaats je een bestelling op een werkdag voor 16.00? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Wil je liever een rijklare fiets ontvangen? Dat kan ook! Je fiets wordt dan 100% rijklaar gemaakt. De zadel en het stuur wordt ook op jouw lengte afgesteld, gewoon voor je voordeur.

Heb je nog een vraag voor ons of heb je aanvullend advies nodig? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice of kom langs bij ons in de winkel.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.