Qwic fiets Maassluis

Opzoek naar een Qwic fiets in Maassluis? De Superfietsen Maasluis fietsenwinkel heeft een ruim assortiment aan elektrische Qwic fietsen. Het merk Qwic is beroemd geworden door constante kwaliteit en service die zij bieden bij alle fietsen.  De hoogwaardige technische snufjes maken dit fietsen waarop iedereen eigenlijk een keer gereden zou moeten hebben. Al jaren lang zijn de vakmensen van Qwic de voorlopers in de markt door steeds te streven naar een beter product. Elektrische Qwic fietsen beschikken over de beste materialen die er maar te vinden zijn. Met verschillende modellen is het assortiment zeer divers en voor iedereen toegankelijk.

Openingstijden Superfietsen Maassluis

Op vrijdag is ons filiaal tot 21:00 open in verband met de koopavond!

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

De Superfietsen vestiging te Maassluis heeft een ruim assortiment en voor iedereen wel een geschikte Qwic fiets. Onze bekwame monteurs staan u graag bij met raad en daad. Stel gerust uw vragen zodat u met een goed gevoel en de juiste fiets naar buiten gaat. Onze monteurs helpen u graag door persoonlijk advies te geven over uw nieuwe Qwic fiets en beantwoorden al uw vragen. Natuurlijk is design een kwestie van individuele smaak, maar Qwic e-bikes vallen bijna unaniem in de smaak! Met een prachtig design en geweldige prestaties ziet u op deze fiets altijd goed. Bekijk en zoek uw favoriete elektrische fiets van Qwic.

Elektrische Qwic fietsen Maassluis

Wanneer u naar een Qwic fiets zoekt bent u vast de verschillende series en modellen tegen gekomen. De fietsen van Qwic kunnen onderverdeeld worden in drie verschillende series. Dit zijn de “Trend”, “Premium” en “Performance”. De eerste serie genaamd Trend is een redelijk nieuwe. Ondanks dit is deze serie meermaals bekroond met prijzen, waaronder beste elektrische stadsfiets in zijn klasse. U kunt het in Superfietsen filiaal in Maassluis zelf een aantal specificaties van uw Qwic fiets aanpassen. Verschillende accu’s hebben bijvoorbeeld invloed op de actieradius van de fiets. Uiteraard kunt u zelf kiezen of u gebruik maakt van deze optie, de fiets beschikt sowieso al over een krachtige middenmotor.

De tweede, maar zeker niet mindere serie, is de Qwic Premium. De frames zijn met de hand gemaakt waardoor u altijd verzekerd bent van een uitstekende fiets. Over elk detail is nagedacht en de lasnaden zijn haast onzichtbaar. Ook de Premium serie van Qwic is te verkrijgen het Superfietsen filiaal te Maassluis. Deze e-bikes beschikken over een voorwielmotor, maar is ook verkrijgbaar met een middenmotor. De naam zegt het eigenlijk al, van deze fietsen mag u aardig wat verwachten. Met de stadaard accu komt u ver, maar met de beste op de markt bereikt u zelfs afstanden van 180km! Voor een Premium Qwic fiets Maassluis hoeft u niet verder te zoeken dan het Superfietsen filiaal.

Het beste van het beste is te vinden in de Qwic Performance e-bikes. Deze fietsen zijn geschikt voor degene die net wat meer eisen heeft. Deze top Qwic fiets in Maassluis kopen? Dat kan bij Superfietsen! Voor iedereen die graag de best mogelijke fietsen wil hebben is de Performance de beste keuze. Met een krachtige motor en verschillende aandrijf-opties weet u zeker dat u met deze fiets onderweg een fijn gevoel zult hebben. Door het gebruik van de beste materialen staan deze fietsen garant voor een ultieme fietsbeleving. Ook op deze fietsen is een upgrade mogelijk wanneer het om de accu gaat.

De Qwic modellen

  • Trend 
  • Premium
  • Performance

Service en garantie Qwic fiets Maassluis

Voor de Qwic fiets die u in onze fietsenwinkel Maassluis heeft aangeschaft, geldt altijd minimaal 2 jaar garantie en 1 gratis servicebeurt. Tijdens deze servicebeurt wordt uw e-bike op alle benodigde punten gecheckt, voorzien van onderhoud en heeft u uw fiets bijna altijd dezelfde dag weer terug. Voor een servicebeurt kunt u altijd binnen lopen zonder afspraak. Superfietsen Maassluis is 7 dagen per week geopend. U kunt echter buiten de openingstijden om terecht op onze website voor meer informatie.