Qwic Fiets Den Haag

Opzoek naar een Qwic fiets in Den Haag? De Superfietsen fietsenwinkel in Den Haag heeft een ruim assortiment aan elektrische Qwic fietsen. Qwic staat bekend om kwaliteitsfietsen bordenvol technische snufjes die het rijden een echt plezier maken. Qwic is een echte specialist als het op e-bikes en alles wat daarmee te maken heeft aankomt. Al jaren lang zijn de vakmensen van Qwic de voorlopers in de markt door steeds te streven naar een beter product. Elektrische Qwic fietsen beschikken over de beste materialen die er maar te vinden zijn. Met verschillende modellen is het assortiment zeer divers en voor iedereen toegankelijk.

Openingstijden Superfietsen Den Haag 

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

Als trotste premium dealer kunnen wij de meest moderne fietsen van Nederland aanbieden! Natuurlijk bestaan er veel verschillende kleuren zodat iedereen in Den Haag en omstreken kan beschikken over een Qwic fiets die bij hem of haar past. Met een elektrische fiets van Qwic voelt u zich echt op uw gemak. Met een prachtig design en geweldige prestaties ziet u op deze fiets altijd goed. Bekijk en zoek uw favoriete elektrische fiets van Qwic.

Soorten Qwic fietsen

Uw zoektocht naar een elektrische Qwic fiets in Den Haag brengt u ongetwijfeld langs een aantal verschillende modellen. Qwic heeft voor u 3 series die in heel het land al met succes gebruikt worden, namelijk de “Trend”, “Premium” en “Performance”. De trend serie is meermaals in de prijzen gevallen en dat is zeker niet gek. Deze elektrische fietsen zijn perfect voor all round gebruik en bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. U kunt het in Superfietsen filiaal te Den Haag zelf een aantal specificaties van uw Qwic fiets aanpassen. Verschillende accu’s hebben bijvoorbeeld invloed op de actieradius van de fiets. Het is aan u of u graag gebruik maakt van deze extra opties. Een Qwic Trend e-bike heeft een middenmotor en is zeer krachtig in de ondersteuning.

Een Qwic Premium e-bike staat garant voor design en comfort. De met de hand gemaakte frames verzekeren u van kwaliteit en klasse. De lasnaden zijn afgewerkt en op elk detail is gelet. Ook de Premium serie van Qwic is te verkrijgen het Superfietsen filiaal te Den Haag. Deze e-bikes beschikken over een voorwielmotor, maar is ook verkrijgbaar met een middenmotor. Ook deze serie van Qwic is meerdere malen in de prijzen gevallen bij verschillende testen. Met een de beste accu op de markt halen deze fietsen een actieradius van tot wel 180km. Perfect geschikt voor het maken van lange fietstochten dus!

Het beste van het beste is te vinden in de Qwic Performance e-bikes. Deze fietsen zijn geschikt voor degene die net wat meer eisen heeft. Deze top Qwic fiets in den Haag kopen? Dat kan bij Superfietsen! De middenmotor is krachtiger dan vele andere op de markt en bovendien efficiënter.  Er zijn verschillende transmissies mogelijk zoals een traploos systeem, of juist een sportieve derailleur. Vraag in de winkel wat precies de beste specificaties voor uw fiets zijn! Door het gebruik van de beste materialen staan deze fietsen garant voor een ultieme fietsbeleving. Ook op deze fietsen is een upgrade mogelijk wanneer het om de accu gaat.

De modellen van Qwic

  • Trend
  • Premium
  • Performance

Service en garantie Qwic fiets den Haag

Voor de Qwic fiets die u in onze fietsenwinkel te Den Haag heeft aangeschaft geldt altijd minimaal 2 jaar garantie en 1 gratis servicebeurt. Tijdens deze servicebeurt wordt uw e-bike op alle benodigde punten gecheckt, voorzien van onderhoud en heeft u uw fiets bijna altijd dezelfde dag weer terug. Voor een servicebeurt kunt u altijd binnen lopen zonder afspraak. Ons filiaal is 7 dagen per week geopend, echter kunt u buiten de openingstijden terecht op onze website voor meer informatie!