2 producten

Alles over Super73

De Super73 fiets is een e-bike die bij menig motor- en fietsliefhebbers erg populair is! De gedachtegang achter dit mooie merk is dan ook het samenbrengen van motorcultuur met de fiets. In onze ogen is dit heel goed gelukt. Bovendien heeft Super73 een grote focus op mobiliteit, stijl en comfort gelegd. Zo zijn ze de voorloper geworden op het gebied van de elektrische fat bike. Een trend die we steeds vaker tegen komen. Het is dus ook helemaal niet gek dat Super73, in een erg korte tijd, zo populair is geworden in Nederland! Wij leggen graag uit waarom.  

Pluspunten van een Super73 e-bike

De super73 e-bike heeft natuurlijk heel wat weg van een motor. Toch gaat het echt om een e-bike! Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo ben je gezond bezig, want je blijft in beweging. Daarnaast bespaar je op benzine en ben je milieuvriendelijk bezig. Goed voor je portemonnee én je karmapunten dus! Verder heb je in tegenstelling tot een motor geen helmplicht. Zo kun je genieten van je wapperende haren in de wind. Daarnaast kun je gewoon op elke fietspad terecht. Dit maakt de Super73 e-bike ideaal voor bijvoorbeeld een stedelijke omgeving. Naast deze voordelen kun je nog van een aantal voordelen genieten:

- In tegenstelling tot een motorvoertuig geen registratie, licentie of kenteken nodig
- Geen verzekeringsplicht (maar wel mogelijk!)
- Voor e-bikes geld geen minimum leeftijd

Super73 modellen

Binnen ons Super73 assortiment hebben we een aantal modellen, waaronder de Super73 ZX en de Super 73 S2. Super73 is in korte tijd uitgegroeid tot een heuse marktleider op het gebied van elektrische fatbikes. Houd daarom onze website goed in de gaten om al het nieuwe assortiment als eerste te krijgen. De realiteit liegt er niet om, deze fietsen gaan als warme broodjes naar buiten.

Super73 S2

De Super73 S2 is een vrij nieuw model uit de Super73 S-serie. Dit model is helemaal van nu. Zo kun je deze fiets koppelen aan de Super73 app. Daarnaast heeft deze fiets een duidelijk LCD display met bluetooth. Hiermee kun je bijvoorbeeld eenvoudig een navigatie volgen. Niet alleen betreft technische snufjes zit je goed met deze topper! Zo heeft dit model ook een super comfortabele tweezits zadel.

Super73 ZX

Het paradepaardje van Super73! Met een licht, sterk aluminium frame, een actieradius van 70 kilometer en een super stoer design is het niet gek dat deze fiets zo populair is. Bovendien is deze Super73 e-bike verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.

Super73 fiets kopen

Ben je helemaal overtuigd van de Super73 fiets en wil je overgaan tot aankoop? Dan zit je goed op superfietsen.nl! We leveren altijd super snel. Daarnaast maken we je fiets volledig rijklaar, helemaal kosteloos. Dit betekend dat je niet zelf nog hoeft te sleutelen. Wil je eerst liever een proefritje maken? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Je bent van harte welkom in één van onze fietsenwinkels. Onze Superstore in Rotterdam heeft niet alleen Super73 e-bikes op voorraad, maar ook een indoortestbaan! Zo kan je in alle rust en veiligheid altijd een vrijblijvende proefrit maken.

Aanvullend advies nodig over Super73 of kunnen we je ergens anders bij helpen? Laat het ons dan zeker weten! We helpen je graag.