Wij geven aan Linda Foundation

LINDA. Foundation

In de hele maand December hebben wij 1 euro per fiets ingezameld voor de Linda Foundation. Mede dankzij jullie hebben we 634 euro kunnen doneren aan de Linda foundation. Bedankt! zie onze bijdrage aan lindafoundation hier

Ook in Nederland leven er nog mensen in armoede. Om precies te zijn groeien 1 op de 9 kinderen op in armoede. Dat zijn er ongeveer 380.000! Veel dingen die de meeste mensen voor lief nemen, zijn voor hen al te duur. Denk aan sporten, vakantie of iets simpels zoals een nieuwe trui kopen voor een koude maand. Kinderen zijn nooit verantwoordelijk voor deze financiële problemen, maar hebben er wel degelijk onder te lijden. Uit onderzoek is gebleken dat, kinderen die in armoede opgroeien een achterstand in ontwikkeling oplopen. De Linda foundation helpt deze kinderen daarom graag een handje. Sinds 2013 hebben zij al meer dan 16.000 gezinnen geholpen!

Samen met de Linda Foundation hebben wij ook ons steentje bijgedragen. Deze verzamelde donaties worden door de Linda Foundation omgezet in een luxe cadeaukaart van €600. Hiermee kan een gezin van alles halen. Denk aan eten, kleding, cadeautjes of een leuk uitje. Door cadeaukaarten te geven in plaats van spullen of eten, kunnen gezinnen zelf kiezen wat ze zouden willen hebben. Hoe leuk is het om zelf te kunnen kiezen wat je eet, drinkt of aan hebt!

Het mooie van de Linda Foundation is, dat minimaal 100% van de donaties naar de cadeaukaarten gaan. Nu horen we je al denken; “hoe kan dat dan”? De cadeaukaarten worden bij bedrijven gekocht die de Linda Foundation sponsoren. Deze kaarten hebben meer waarde dan dat er voor betaald wordt door de Linda Foundation, de bedrijven betalen dus als het ware mee. De kosten (overhead, marketing, etc.) van de foundation worden betaald door Linda en de uitgeverij!

Voor meer informatie en vragen kan je terecht op lindafoundation.nl

Zelf in actie komen kan natuurlijk ook: Kom in actie!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »