Elektrische Herenfiets | Optimaal gemak en een fijne rit voor een mooie prijs

33
Een elektrische herenfiets is zeer comfortabel en zal u overal met gemak naar toe brengen. Zeker op langere afstanden is de elektrische trapondersteuning onmisbaar. Ziet u ook zoveel e-bikes de laatste tijd?
Lees meer
Sorteer op:
Sale
Sale
Sale
Sale
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Niet goed Geld terug*
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Betaal in termijnen of achteraf
  • Niet goed Geld terug*

Elektrische Herenfiets

Of het nu naar uw werk, vrienden of school is, op een elektrische herenfiets rijdt u altijd fijn. Een e-bike geeft u zeer comfortabel gevoel, zonder dat u moe wordt van het trappen.  Dit is ook het geval op de langere afstanden. Omdat de straten steeds drukker worden, komen er helaas ook meer files bij. De elektrische fiets is hiervoor de beste oplossing. De prijs is wat hoger, maar het is u geld meer dan waard. U kunt de auto laten staan en zo wat meer brandstof besparen. Dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een ritje van 15 minuten is vaak net zo snel op de e-bike als met de auto. Hierdoor zien steeds meer mensen in dat een elektrische herenfiets een van de beste oplossingen is. Door innovaties en ontwikkelingen op technisch gebied is een e-bike toegankelijker dan ooit te voren.

  • Comfortabel onderweg
  • Hoogwaardige onderdelen 
  • Populaire modellen

Specificaties Elektrische herenfiets

De elektrische herenfiets is uitgerust met de zogenaamde trapondersteuning. Hiermee zal het lijken alsof u altijd de wind in de rug heeft. Ook wanneer het buiten alle kanten op waait en u een heuvel op moet. Er bestaan verschillende posities voor de motor van een elektrische herenfiets. Namelijk de midden-, voorwiel- en achterwielmotor. Een e-bike met achterwielmotor geeft het effect alsof iemand u een duwtje in de rug geeft. Bij een fiets met een voorwielmotor kunt u in elke versnelling wegrijden. De middenmotor is tegenwoordig steeds populairder, ondanks dat dit een nieuwere manier van motorplaatsing is. Elke elektrische herenfiets is bij elk regulier stopcontact op te laden door gebruik te maken van de bijgeleverde oplader. Er is geen aparte aansluiting of adapter voor nodig. De afstand die u op elke accu kan afleggen, wordt actieradius genoemd .De gemiddelde actieradius van een e-bike verschilt erg. Niet alleen per merk of model, maar ook op de manier waarop  de fiets gebruikt wordt. Dit kan liggen aan tegenwind, heuvels, trapzwaarte en bijvoorbeeld bagagegewicht.  

elektrische herenfiets

Een elektrische herenfiets beschikt over zowel versnellingen als verschillende rijstanden. De versnellingen werken net zoals op een niet elektrische fiets. Hiermee is de trapzwaarte eenvoudig aan te passen aan de had van het terrein waar u over fietst. Lange rechte stukken zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor een hogere versnelling. De rijstanden zijn te bedienen met behulp van de digitale display op het stuur van uw fiets. Het aantal rijstanden kan per merk of model verschillen. Een hogere rijstand geeft u meer ondersteuning, maar gebruikt ook meer stroom uit de accu.

Kies de perfecte e-bike

Een elektrische herenfiets moet natuurlijk wel goed bij u passen. Zeker wanneer het om een groter bedrag gaat. Door gebruik te maken van de filters kunt u kiezen tussen verschillende remmen, versnellingen, accu’s, etc. Uiteraard kunt u ook kiezen tussen verschillende kleuren en designs. Zo heeft u een fiets die helemaal bij u past. Mocht u er zelf niet uitkomen, is het altijd mogelijk even contact met ons op te nemen. Samen kijken wij dan naar de perfecte fiets voor u!