Fiets naar je werk dag! 5 redenen waarom dit een goed idee is.

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Fiets naar je werk dag! 5 redenen waarom dit een goed idee is.

De meeste van ons gaan meerdere keren per week naar het werk. Dit kun je vaak heel goed op de (elektrische) fiets doen! Werk je thuis? Niet getreurd, Je kunt dan voor of na je werk een thuiswerkrondje maken. Mobiliseer dus je gezelligste collega’s en begin aan die mooie fietsroute!

Fietsen naar werk: 5 voordelen

Ben je nog niet helemaal overtuigd en heb je nog wat meer motivatie nodig om de fiets naar werk te pakken? Dan hebben we speciaal voor jou een aantal voordelen die hangen aan het fietsen naar werk voor je op een rijtje gezet.

Reden 1: Fietsen is gezond

Dat fietsen gezond is, heb je vast en zeker eerder gehoord! Maar wist je ook dat bewegen preventief werkt tegen de top 5 meest voorkomende ziektes zoals depressie, hart en vaatziekten en kanker? Daarnaast is een medewerker die regelmatig de fiets naar werk pakt gemiddeld 1 dag minder ziek per jaar. Zo zal ook je werkgever extra blij met je zijn!

Reden 2: Fietsen is goed voor het milieu

Pak je de fiets en laat je de auto staan? Dan scoor je heel wat karma-punten! Je bent zo namelijk heel lief voor het milieu. Er komen tijdens het fietsen op een reguliere of elektrische fiets geen schadelijke stoffen vrij, in tegenstelling tot de uitlaatgassen van een auto, scooter of bus.

Reden 3: Én voor de portemonnee

Fietsen is, na de benenwagen, de goedkoopste manier van reizen. Een fiets is een eenmalige investering waarmee je heel wat geld kunt besparen op het kopen van een kaartje of het tanken van benzine. Daarnaast hoef je ook niet te betalen om je fiets te parkeren. Zo bespaar je snel een hoop geld waar je andere leuke dingen mee kunt doen.

Reden 4: Voorkom frustratie

Van lange files en het eindeloos zoeken naar een parkeerplaats wordt niemand erg vrolijk. Gelukkig kun je deze frustraties voorkomen wanneer je op de fiets springt naar werk. Wist je trouwens dat je hersenen een geluk hormoon aanmaken wanneer je beweegt? Zo kun je de dag alleen maar goed beginnen!


Reden 5: Snel op bestemming

Je zou het misschien niet verwachten, maar met een fiets ben je vaak een stukje sneller op punt van bestemming dan met de auto of het openbaarvervoer. Dit komt omdat je geen last hebt van drukke files in de stad of lange wachttijden.

Superfietsen Zakelijk: Voordelig fietsen voor de zaak

Met onze organisatie bedienen wij bedrijven in heel Nederland met het succesvol opzetten en onderhouden van fietsenparken. Dit kan voor eigen personeel zijn, maar ook voor verhuur in bijvoorbeeld de recreatiebranche. U kunt voor ons niet alleen terecht voor aanschaf van een nieuwe fiets, maar ook voor het onderhoud van al uw (elektrische) fietsen.

Waarom Superfietsen zakelijk? 

  • Custom label mogelijk: Precies de fiets die past bij jouw bedrijf 
  • Monteur op locatie: Alles perfect gemonteerd en ondehouden 
  • Grote partijen: Meer dan 30.000 fietsen in eigen voorraad 
  • One-stop-shop: Nieuwe (e)bikes, onderhoud & de juiste verzekeringen

 

Een betaalbare, goede woon werk fiets kopen doe je via Superfietsen.nl

Ben je al helemaal overtuigd om vaker de fiets naar werk te pakken? Dan kun je jouw woon werk fiets eenvoudig aanschaffen via Superfietsen.nl. We leveren ontzettend snel, bieden altijd een goede service bij problemen en hanteren een laagste prijsgarantie. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan diverse fietsen. Maak je langere afstanden? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in een fiets met versnellingen of een goede e-bike. Woon je in de stad en ga je de fiets alleen voor korte ritjes gebruiken? Dan een is een fiets zonder versnellingen een goede optie. Maak je liever eerst een proefritje? Dan ben je ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam

Vind je het lastig om een keuze te maken of heb je een andere vraag waar je bij kunnen helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.