Elektrische fiets aanbieding. Tot €500 korting!

  • Geplaatst op
  • 0
Elektrische fiets aanbieding. Tot €500 korting!

Nederland behoort bij de landen met de beste fietspaden. Dan is het ook niet gek dat wij als Nederlanders veel en vaak fietsen. Nu het voorjaar en daarbij het lekkere weer in aantocht is, pakken steeds meer Nederlanders de fiets. Ben jij opzoek naar een mooie nieuwe tweewieler? Lees dan snel verder. Wij hebben op dit moment voorjaarsdeals en dat betekent extra korting bovenop onze scherpe prijzen. De kortingen lopen op tot wel €500,-!

E-bikes voor minder dan €950

Elektrische fietsen zijn inmiddels niet meer weg te denken. Steeds meer Nederlanders stappen over op een elektrische fiets. Dat is dan ook de reden dat de elektrische fietsen niet kunnen ontbreken tijdens onze voorjaarsdeals! Graag bieden wij iedereen de mogelijk te genieten van een e-bike. Daarom hebben wij enkele modellen scherp afgeprijsd. Je kan al een elektrische fiets bestellen voor slechts €929! Die kan je toch niet laten staan?

Zo bieden wij de elektrische vouwfiets van Altec al aan voor €929,-. De Altec Comfort vouwfiets is een compacte elektrische vouwfiets. Uiteraard is deze in te klappen. Waardoor je deze makkelijker mee in de trein of op vakantie neemt! Ben jij benieuwd naar deze comfortabele elektrische vouwfiets? Bekijk hem dan hieronder

altec comfort


Ook is de Altec Jade nu super scherp geprijsd! Voor slechts €939,- heb jij deze elektrische fiets met voorwielmotor al rijklaar bij jou thuisbezorgd! Deze mooie fiets is voorzien van onder meer een makkelijk bedienbaar analoog display en 7 versnellingen. Benieuwd naar de andere specificaties van de Altec Jade? Bekijk hem dan snel hieronder!

Atlec Jade

 


Tijdens onze voorjaarsdeals zijn niet alleen verschillende e-bike modellen van het merk Altec scherp geprijsd maar ook van het merk Victoria! Dit Duitse merk staat bekend om haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Betere fietsen bestaan er eigenlijk niet. Echter hebben we ook hier een hoge korting op gegeven. Zo koop je nu al een elektrische fiets met middenmoter van Victoria voor maar €1849,-. Bekijk snel alle scherp afgeprijsde victoriamodellen:

 

Naast deze stoere omafiets hebben wij nog veel meer fietsen toegevoegd aan onze voorjaarsdeals. Ben jij benieuwd naar alle fietsen die mee doen aan de voorjaarsdeal?


Nóg meer voordeel

Naast onze super scherpe afgeprijsde tweewielers, kunnen accessoires natuurlijk niet ontbreken. Zo bieden wij bij elke fiets, die mee doet aan de voorjaarsdeals, de mogelijkheid om een mooi afgeprijsd accessoirespakket mee te bestellen.

Benieuwd of we nog een leuke acties hebben? Goed nieuws! Elke maand hebben we elektrische fiets aanbiedingen. Bekijk of jouw droomfiets erbij staat. 

Reacties

  1. Tim Tim

    Goedemorgen Nanda,

    Bedankt voor je reactie.

    Wij als webshop zijnde hebben helaas geen tweedehands elektrische fietsen. Onze winkels in Rotterdam, Delft en Den Haag hebben wel zo nu en dan tweedehands elektrische fietsen. Wat ik jou wil adviseren is om met 1 van de winkels die voor jou het dichstbijzijnde is contact op te nemen en te vragen of ze deze op dit moment hebben staan. Op onze winkelpagina vind je alle contactgegevens van onze winkels.

    Mocht je nog vragen hebben horen wij dit uiteraard graag!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.