172 producten

Fietsend het voorjaar in

Het zonnetje begint alweer te schijnen; dit betekent dat we allemaal nog meer zin hebben om op de fiets te stappen. Goed idee, want fietsen brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo bespaar je bijvoorbeeld een hoop geld op benzine en hoef je niet meer eeuwig te wachten op de bus. Daarnaast is fietsen ook nog eens ontzettend gezond én leuk.

We hebben een groot assortiment aan fietsen van topkwaliteit voor elk budget. En het beste van alles is dat je bij ons al een fiets kunt kopen vanaf slechts €199! Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een Transportfiets een mountainbike of een elektrische fiets, we hebben het allemaal.

En voor degenen die op zoek zijn naar extra gemak en comfort op hun fietstochten, hebben we geweldige aanbiedingen op onze e-bikes. Je kunt nu een elektrische fiets kopen vanaf slechts €929!

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook tal van voordelen en kortingen om je fietservaring nog beter te maken. Zo kan je een gratis proefrit maken in één van onze winkels, zodat je zeker weet dat je de perfecte fiets kiest. En als klap op de vuurpijl bieden we ook nog eens kortingen tot wel €500 op geselecteerde fietsen. Dus waar wacht je nog op? Ben je nog niet zeker over je keuze? Kom naar onze winkel en ontdek hoe we jouw fietservaring kunnen verbeteren deze lente!