Op zoek naar de beste elektrische moederfiets? Lees onze aanraders!

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Op zoek naar de beste elektrische moederfiets? Lees onze aanraders!

Natuurlijk wil je alleen het beste voor jouw kleintje(s). Wanneer je kiest voor een goede moederfiets kies je voor een veilige, comfortabele rit voor ouder én kind. Op Superfietsen.nl vind je een ruim assortiment aan betrouwbare tweewielers. Toch kan het door dit ruime assortiment lastig zijn om een keuze te maken. Daarom geven we je in dit artikel graag een aantal aanraders / bestsellers.

De beste elektrische mamafiets 2022 (met prijsvriendelijke optie!)

We hebben een enorm aanbod aan diverse elektrische moederfietsen. Al deze fietsen zijn geselecteerd op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Toch kunnen er maar een paar de beste zijn. Dit zijn wat ons betreft de 3 beste elektrische moederfietsen van dit jaar!

elektrische moederfiets

1. Cortina e-common family - Direct leverbaar!

En de winnaar is.. De Cortina E-Common Family! Deze mooie familiefiets is enorm populair en wij snappen wel waarom! Dit pareltje is namelijk veel meer dan alleen een mooi plaatje. Ze heeft heel wat fijne specificaties. Met deze kwaliteiten kun je samen heel wat kilometers afleggen! Denk bijvoorbeeld aan het aluminium frame. Dit materiaal is heerlijk licht en volledig roestvrij. Dit maakt deze elektrische moederfiets ideaal voor het Nederlandse klimaat! Naast dat regen geen bedreiging vormt, kun je met de Cortina E-Common Family ook heel wat tegenwind overwinnen. Dit model beschikt namelijk over een geruisloos Bafang middenmotor. Dit type motor biedt niet alleen een erg fijne en natuurlijke rijervaring maar is ook nog eens lekker licht. Dit heeft een positief effect op de levensduur van je batterij. Daarbij heeft deze topper 7 Nexus speed versnellingen. Handig! Zelfs wanneer de motor even uitstaat zul je dus comfortabel kunnen rijden. Natuurlijk is er ook aan de veiligheid van ouder en kind gedacht. Daarom beschikt deze elektrische mamafiets over stevige en onderhoudsvriendelijke hydraulische velgremmen. Daarbij is de remkracht goed te doseren bij dit type rem.
Een stabiel standaard is zeker geen overbodige luxe bij een goede moederfiets. Daarom beschikt dit model over een dubbelpotig standaard. Hiermee zet je de fiets overal stabiel neer. Fijn, want je wilt natuurlijk niet dat ze valt!
Het is je vast opgevallen dat deze elektrische mama fiets een voordrager heeft. Hier kun je die vervelende zware tassen kwijt. Bovendien beschikt de voordrager over een avs systeem. Hier kun je eenvoudig een mandje op vast of los klikken! Erg handig voor een snelle boodschap bijvoorbeeld. Daarbij kun je het stuur op slot zetten met het stuurslot. Dit is onder andere erg handig wanneer je jouw zoon of dochter wilt hijsen in het stoeltje aan de voorkant van de fiets. Uiteraard is deze moederfiets uitgerust met een voor gemonteerd, ART gekeurd AXA slot. Hiermee kun je de fiets laten verzekeren.
Deze mooierd heeft een uni-sex uitstraling. Dit maakt de fiets uitermate geschikt voor alle type opa’s, oma’s, mama’s of papa’s! Delen mag dus best, al is het de vraag of je dat wel wilt ;)

De Cortina E-Common Family in het kort:
- De middenmotor biedt een natuurlijke, geruisloze en comfortabele rijervaring
- Stevige, veilige en onderhoudsvriendelijke hydraulische velg remmen
- Het aluminium frame is licht en volledig roestvrij
- 7 Nexus Speed versnelingen
- Extra stabiel parkeren door middel van de dubbele standaard
- Handige voordrager met avs systeem waarmee je eenvoudig een mandje los of vast kunt klikken
- Zet je stuur eenvoudig vast met het stuurslot
- Met gemonteerd ART gekeurd AXA slot waarmee je de fiets kunt laten verzekeren
- Uni-sex uitstraling en daarom goed te gebruiken door de papa’s en de mama’s

 

beste elektrische mamafiets


2. Altec Fania (Prijsvriendelijk!)

En de tweede uit dit rijtje is de.. De Altec Fania! De Altec Fania elektrische moederfiets is de beste in haar prijssegment en bewijst dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Wanneer je op zoek bent naar een veilige, betrouwbare mamafiets met betaalbare prijs dan zit je goed met de Fania.
Dit mooie model is speciaal gebouwd om ouder en kind veilig en comfortabel te vervoeren. Zo kunnen jullie samen gezellig de wereld ontdekken op de fiets. Neem bijvoorbeeld het frame. Deze is extra verlaagd! Zo kun je eenvoudig op- en afstappen, ook met een kinderzitje of zware boodschappentassen aan het stuur. Het frame is bovendien gemaakt uit aluminium. Dit materiaal is licht en volledig roestvrij. Daarnaast bevindt er extra ruimte tussen het zadel en het stuur. Dit maakt het fietsen met een voorzitje een stukje comfortabeler! Verder beschikt de Altec Fania over een stevig dubbelpotig standaard. Zo kun je dit pareltje overal eenvoudig parkeren. Ook wanneer deze zwaarder is geworden door bijvoorbeeld de kinderzitjes.

Als fijne extra beschikt deze beste elektrische moederfiets over 7 handige Shimano Nexus versnellingen. Zo kun je elke lange route in comfort afleggen, zelfs wanneer de elektrische motor uitstaat. De voorwielmotor waarover de Fania beschikt trekt je naar voren. Zo is geen brug nog te steil! Bovendien heeft de motor een flinke actieradius, namelijk tot 130 kilometer.
Natuurlijk dragen goede remmen erg bij aan de veiligheid van een fiets. Gelukkig heeft de Fania stevige en veilige rollerbrake remmen. Deze werken goed onder alle weersomstandigheden en zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk!

Dit pareltje wil je natuurlijk niet kwijt. Gelukkig is de Altec Fania uitgerust met een ART gekeurd ringslot van AXA. Dit slot is niet alleen erg stevig, je kunt de fiets hier ook mee laten verzekeren.

De Altec Fania in het kort:
- Betaalbare prijs met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
- Roestvrij en licht aluminium frame
- Comfortabel, stevig en betrouwbaar
- Overal makkelijk te parkeren d.m.v. het dubbelpotig standaard
- 7 Handige Shimano versnellingen
- Fijne voorwielmotor met een actieradius tot 130 kilometer
- Onderhoudsvriendelijke rollerbrake remmen die het goed doen onder alle weersomstandigheden
- Uitgerust met een stevig AXA ringslot waarmee je de fiets kan laten verzekeren
- Verkrijgbaar in zwart en grijs

Let op, de Altec Fania gaat erg hard, wacht dus niet te lang met het maken van een beslissing. 

beste moederfiets

2. Cortina E-U4 Family D50 Dark Grey Matt RB7 FM 36v

Op de tweede plek komt.. De E-U4 Family met voorwielmotor! De E-Common Family is een echt musthave voor alle moderne ouders met jonge kinderen. Ben je van plan je fiets voor de dagelijkse ritten te gebruiken? Dan is de Cortina E-U4 Family de beste elektrische moederfiets voor jou!

Neem bijvoorbeeld de voordrager van deze mamafiets. Deze is enorm stevig en daarom geschikt voor bijvoorbeeld de boodschap. Door middel van het luxe display kun je gemakkelijk schakelen tussen de verschillende rijstanden. De motor is natuurlijk één van de belangrijkste onderdelen wanneer het gaat om een elektrische mamafiets. Daarom beschikt de E-U4 Family over een uitermate goede voorwielmotor. Deze biedt een uitstekende ondersteuning, zelfs met tegenwind. De 7 versnellingen mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Deze zorgen voor ultieme comfort onderweg. Langere afstanden zijn dus prima te doen op deze elektrische mama fiets. Een goed standaard is essentieel wanneer je fiets regelmatig zwaar is beladen. Daarom heeft deze topper een extra stevig dubbel standaard. Uiteraard zijn we de remmen niet vergeten. Met de hydraulische velgremmen kom je altijd veilig tot stilstand. Ook wanneer je hard gaat! Last but not least bezit dit pareltje over een ART gekeurd AXA slot waarmee je de fiets eventueel kunt laten verzekeren.  
Dit alles maakt de Cortina E-U4 Family de ideale allround familiefiets!

De E-U4 family in het kort:
- Stevige voordrager, handig voor bijvoorbeeld boodschappen
- Luxe en overzichtelijke display
- De voorwielmotor biedt een krachtige ondersteuning
- Met 7 handige versnellingen
- Zet het stuur eenvoudig vast met de stuurslot
- Stevig en stabiel standaard waarmee je overal gemakkelijk kunt parkeren
- Sterke rollerbrake remmen waarmee je daadkrachtig kunt remmen
- Inclusief voor gemonteerd, ART gekeurd AXA slot. Hiermee kun je de fiets eventueel laten verzekeren.

 

Meerdere jonge kinderen? De elektrische bakfiets als alternatief op de mamafiets

Wil je meer dan 2 kinderen meenemen onderweg? Dan kun je ook kiezen voor een elektrische bakfiets. Hiermee kun je tot wel 4 kleine kinderen meenemen onderweg. Gezellig!

Elektrische mama fiets in delen betalen

Een elektrische moederfiets is best even een uitgave, dat snappen wij! Daarom kun je bij ons je bestelling in delen betalen. Dit kan van 3 termijnen. Zo hoef je niet het hele bedrag meteen in 1 keer neer te leggen! Je betaald het eerste deel, dus 1/3e van de prijs meteen bij het afrekenen. Het volgende termijn komt na 30 dagen en het laatste termijn na 60 dagen. Tevens kun je ervoor kiezen je bestelling pas achteraf te betalen.

Waarom zou ik kiezen voor een elektrische moederfiets?

Heb je meerdere jonge kinderen die nog niet zelf kunnen fietsen of wil je een kinderzitje monteren aan het stuur? Dan is het verstandig om voor om te kiezen voor een mama fiets. Ga je voor ultieme comfort? Kies dan voor een elektrische moederfiets. Deze type fietsen zijn speciaal ontworpen om ouder en kind veilig en comfortabel te vervoeren. Wanneer je beschikt over een elektrische mama fiets zul je nooit meer hoeven vechten tegen die vervelende tegenwind of veel te steile brug. Je wordt namelijk optimaal ondersteund door een elektrische aandrijving. Dit is extra fijn wanneer je fiets zwaarder is geworden door de kinderen en kinderzitjes. Ja, de elektrische moederfiets is wat ons betreft een échte musthave door moderne alleskunner van een moeder. Hieronder lees je over de beste elektrische moederfietsen van 2021.

5 voordelen van een elektrische mama fiets:
- Bespaar op benzine!
Benzine lijkt alleen maar duurder te worden. Laat je de auto dus vaker staan voor een elektrische moederfiets, dan kun je heel wat geld besparen. 
- Milieuvriendelijk
Deze ligt wellicht voor de hand, maar is daarom écht niet minder belangrijk. Een e-bike is zacht voor het milieu. Dit in tegenstelling tot de auto of bus. 
- Goed voor je conditie en gezondheid
Naast dat fietsen gezond is en bevorderlijk werkt voor je conditie, werkt fietsen ook nog eens stress verlagend!
- Comfortabel onderweg
Zelfs wanneer jouw mamafiets zwaar beladen is met kinderzitjes en boodschappentassen! 

De beste elektrische moederfiets koop je op Superfietsen.nl!

We zijn er niet bescheiden over, we hebben niet alleen de beste elektrische moederfietsen in onze collectie, maar onze service is ook uitstekend! We bieden namelijk altijd een laagste prijsgarantie en leveren ontzettend snel. Heb je een fiets gekocht en gaat er binnen de garantieperiode iets kapot? Dan lossen we dit altijd voor je op. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij het aanschaffen van een kinderzitje? Ook daar hebben we een handige blog over geschreven! 

Opzoek naar de beste moederfiets maar dan zonder elektrische trapondersteuning? Ook daar hebben we een handig artikel over. 

Heb je nog vragen over onze één elektrische mamafietsen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen graag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.