Welke schoolfiets past bij mij?

Welke schoolfiets past bij mij?

De zomervakantie gaat altijd sneller voorbij dan je denkt. Daarom is het misschien wel handig om tijdig te denken aan een goede schoolfiets. Maar welke type fiets past nu perfect bij jou? In dit artikel delen onze deskundige alle tips en tricks. Met deze tips kies jij gemakkelijk voor de schoolfiets van jou dromen en maak je van dit schooljaar een succes op twee wielen!

Korting op je schoolfiets!

Comfortabel met zware tassen? Ga voor een transportfiets

Vind je het vervelend om te fietsen met een zware boekentas op je schouders? Je bent niet de enige! Vele Scholieren kiezen om deze reden voor een transportfiets. Een bijkomend voordeel is dat jouw fiets extra kan personaliseren door te kiezen voor een krat in jouw favoriete kleur. Wij bieden diverse kratten en rietenmanden aan in verschillende maten en kleuren.

Maak jij dagelijks lange ritten? Een stadsfiets met versnellingen is een goede optie

Sta je soms net iets te laat op uit bed? Of moet je elke dag een lange afstand afleggen? Dan is een stadsfiets met versnellingen wellicht een goede optie voor jou. Door de versnellingen ben jij vliegensvlug op locatie van bestemming. Dat betekent 5 minuten langer snoozen zonder schuldgevoel, ideaal vinden wij. Deze stadsfietsen hebben wij ook in assortiment mét voordrager. Dat is twee vliegen in één klap!


Ga jij voor een tijdloze stijl? Denk dan aan een omafiets

Ben jij een student met een budget maar wil je ook gaan voor stijl? Dan is de omafiets jouw ideale match! Deze nostalgische fiets is niet alleen betaalbaar, makkelijk in onderhoud maar ook nog eens verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Bovendien zorgt de positie van de stuur en zadel ervoor dat je altijd een fijne zithouding hebt, dit maakt deze fietsen erg comfortabel.

Elektrische schoolfiets, iets voor jou?

Steeds meer mensen maken de keuze voor een elektrische fiets. Dit geldt ook voor jongelui op zoek naar een schoolfiets. Met een elektrische schoolfiets doe je jezelf een groot plezier, want je blijft in topconditie zónder dat je jezelf in het zweet werkt. En dus houd je veel meer energie en tijd over om met je huiswerk bezig te zijn. Een elektrische schoolfiets levert je dus ook een aantrekkelijke tijdsbesparing op, want je bent altijd sneller op school of een andere locatie. Denk je dat dit type school fiets ook iets voor jou is? Kijk niet alleen naar de prijs, maar vergelijk ook op bijvoorbeeld accu en oplaadmogelijkheden.

Schoolfietsen voor jongere kinderen

Heb je jongere kinderen? Wij hebben diverse kinderfietsen voor zowel jongens als meisjes.  Met of zonder voordrager, versnellingen en in kleur naar jouw keuze. We hebben voor iedereen wat wils. Je zou zelfs kunnen kiezen voor een mountainbike als schoolfiets!

Waar moet een goede fiets voor middelbare school aan voldoen?

Bij het speuren naar een schoolfiets is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Je wilt een stevige en veilige schoolfiets die prima tegen een stootje kan. Daarom is ook de juiste maat belangrijk zodat je probleemloos met je voeten bij de grond kan. Bij een fiets voor middelbare school wil je ook je zware schooltas zonder problemen vervoeren. Ga daarom voor een fiets met een sterke bagagedrager. Verder prefereer je een schoolfiets met de nodige versnellingen en goede kwaliteit fietsbanden. Bovendien koop je een fiets die goed remt en een rijwiel die je probleemloos op slot zet met een extra fietsslot.

 

Fiets voor middelbare school kopen

Wil je een fiets voor middelbare school kopen? Kies voor een exemplaar die bij jou past en waar je de komende jaren maximaal plezier aan beleeft. Stem je keuze af op je budget en vergelijk op betrouwbaarheid en prijs. Op die manier weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare school fiets. Welk merk het ook wordt en of je nu wel of niet gaat voor een elektrische fiets, zoek altijd een uniek rijwiel die je perfect ondersteunt bij het behalen van je schooldiploma!


Fiets voor middelbare school kopen maar weet je niet wat je wilt? Bekijk onze selectie aan schoolfietsen!
Met één van deze toppers zit je sowieso goed!


Ben je helemaal blij met je nieuwe fiets? Vergeet je (ketting)slot niet! Benieuwd naar alle schoolfietsen? Bekijk dan snel ons assortiment en geniet van de scherpste prijzen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.