Welke schoolfiets past bij mij?

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Welke schoolfiets past bij mij?

De zomervakantie gaat altijd sneller voorbij dan je denkt. Daarom is het misschien wel handig om tijdig te denken aan een goede schoolfiets. Maar welke type fiets past nu perfect bij jou? In dit artikel delen onze deskundige alle tips en tricks. Met deze tips kies jij gemakkelijk voor de schoolfiets van jou dromen en maak je van dit schooljaar een succes op twee wielen!

Comfortabel met zware tassen? Ga voor een transportfiets

Vind je het vervelend om te fietsen met een zware boekentas op je schouders? Je bent niet de enige! Vele Scholieren kiezen om deze reden voor een transportfiets. Een bijkomend voordeel is dat jouw fiets extra kan personaliseren door te kiezen voor een krat in jouw favoriete kleur. Wij bieden diverse kratten en rietenmanden aan in verschillende maten en kleuren.

Maak jij dagelijks lange ritten? Een stadsfiets met versnellingen is een goede optie

Sta je soms net iets te laat op uit bed? Of moet je elke dag een lange afstand afleggen? Dan is een stadsfiets met versnellingen wellicht een goede optie voor jou. Door de versnellingen ben jij vliegensvlug op locatie van bestemming. Dat betekent 5 minuten langer snoozen zonder schuldgevoel, ideaal vinden wij. Deze stadsfietsen hebben wij ook in assortiment mét voordrager. Dat is twee vliegen in één klap!

Ga jij voor een tijdloze stijl? Denk dan aan een omafiets

Ben jij een student met een budget maar wil je ook gaan voor stijl? Dan is de omafiets jouw ideale match! Deze nostalgische fiets is niet alleen betaalbaar, makkelijk in onderhoud maar ook nog eens verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Bovendien zorgt de positie van de stuur en zadel ervoor dat je altijd een fijne zithouding hebt, dit maakt deze fietsen erg comfortabel.

Schoolfietsen voor jongere kinderen

Heb je jongere kinderen? Wij hebben diverse kinderfietsen voor zowel jongens als meisjes.  Met of zonder voordrager, versnellingen en in kleur naar jouw keuze. We hebben voor iedereen wat wils. Je zou zelfs kunnen kiezen voor een mountainbike als schoolfiets!

Ben je helemaal blij met je nieuwe fiets? Vergeet je (ketting)slot niet! Benieuwd naar alle schoolfietsen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.