Wat is een hybride fiets? Superfietsen weet raad

  • Geplaatst op
  • 0
Wat is een hybride fiets? Superfietsen weet raad

Een hybride fiets heeft eigenlijk het beste van meerdere werelden. Zo heeft de hybride fiets elementen van een stadsfiets met nog extra sportieve eigenschappen. Zo’n hybride fiets is dus erg geschikt voor de dagelijkse ritten. Of dit nou een snelle rit door de drukke straten van de stad is of een ommetje door de natuur. Met dit type fiets doe je dit met veel plezier. Ben je opzoek naar zo’n alles in één fiets? Bekijk dan zeker ons assortiment!

Dus wat is een hybride fiets? In het kort: Een stadsfiets met sportieve eigenschappen of een mountainbike die ook geschikt is voor de dagelijkse ritten. Lees hieronder alle voordelen van dit type fiets.

Leestijd: 3 min

Een hybride fiets is heerlijk licht en sportief

Normaal gesproken heeft een hybride fiets een recht stuur. Door dit stuur zul je een sportieve fietshouding aannemen waardoor je gemakkelijk kracht zetten. Bovendien fiets je erg comfortabel. Kom dus maar op met die sportieve kilometers! Een hybride fiets heeft meestal een aluminium frame. Dit maakt deze lekker licht en bovendien volledig roestvrij. Zo is dit type fiets goed bestand tegen regen en modder. In ons assortiment vind je hybride mountainbikes en hybride stadsfietsen. Neem rustig een kijkje!

Hybride fiets, geschikt voor langere afstanden

Een hybride fiets heeft eigenlijk altijd versnellingen. Dit zijn vaak derailleurversnellingen. Het grote voordeel hiervan is dat je gebruik kunt maken van een groot aantal versnellingstanden. Binnen ons assortiment aan hybride fietsen kun je kiezen uit 8 tot 21 versnellingen. Door dit groot aantal versnellingen rijd je ook in heuvelachtige gebieden over rolletjes.

De Hybride fiets is geschikt voor verschillende landschappen

De hybride fiets is zeer geschikt voor verschillende landschappen. Sommige van deze fietsen hebben ook een verende voorvork. Dit komt van pas bij de hobbelige landschappen omdat dit onderdeel schokken opvangt. Zo zijn deze fietsen dus goed te gebruiken in de stad, maar ook op een hobbelig bospaadje. Ga je voor een hybride fiets met vaste voorvork? Dan zijn deze vooral geschikt om hogere snelheden te behalen op een glad wegdek.

Veel gekozen: hybride stadsfiets en hybride mountainbike

Ben je dus opzoek naar een veelzijdige fiets? Dan zit je met een hybride fiets zeker goed. Dit type fiets is goed te gebruiken voor zowel de dagelijkse ritten als de avontuurlijke ritten. Het is dus ook helemaal niet gek dat de hybride fiets zo populair is! Neem zeker rustig een kijkje in ons assortiment aan hybride fietsen.

Fiets kopen tegen een laagste prijsgarantie

Plaats je een bestelling via ons? Dan geniet je altijd van een laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je nooit teveel betaald voor je hybride fiets! Daarnaast leveren we snel. Zo kun je snel genieten van een ritje op jouw nieuwe aanwinst.



Kunnen we je ergens anders bij helpen of heb je nog advies nodig? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Maak je liever eerst een proefritje? Dan ben je van harte welkom in onze fietsenwinkel in Rotterdam.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.