Herenfiets 28 inch nodig? Bekijk onze top 3!

Herenfiets 28 inch nodig? Bekijk onze top 3!

Zoek je voor school of werk een nieuwe herenfiets 28 inch? Eentje waar jij helemaal content mee bent? Voor een comfortabele en kwalitatieve herenfiets met deze inchmaat zit je bij Superfietsen.nl helemaal goed! Wij hebben allerlei merken en modellen voor je in de aanbieding zodat je bij ons altijd slaagt in je zoektocht naar een 28 inch heren fiets. Graag delen we met jou onze favoriete top 3!

Waarom en wanneer een 28 inch heren fiets?

Voor we je laten kennismaken met onze top 3 herenfietsen, vertellen we je eerst meer over de herenfiets 28 inch. Volwassen fietsen beschikken standaard over een wielmaat van 28 inch. Elke inch staat voor 2,5 centimeter. Een herenfiets met een wielmaat van 28 inch heeft dus een diameter van 70 centimeter. Meestal is deze herenfiets geschikt voor mannen met een lichaamslengte vanaf 155 centimeter. Uiteraard wil je een comfortabele fiets en dus let je bij de aankoop ook op de framemaat. Stem de framemaat zoveel mogelijk af op je lichaamslengte.

Top 3 - 28 inch herenfietsen

Laten we meteen beginnen! Deze 3 herenfietsen kunnen wij van harte aanraden en zijn gekozen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. 

1. Crown New York Plus herenfiets met versnellingen en rollerbrake remmen

De Crown New York Plus is een fantastische herenfiets met versnellingen. De stadsfiets is dankzij de drie versnellingen ook prima geschikt voor langere afstanden. De fiets beschikt over een stevig stalen frame en een dichte kettingkast. De rollerbrake remmen werken perfect onder alle weersomstandigheden en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dit alles maakt de Crown New York Plus tot een aantrekkelijke keuze in het speuren naar een betaalbare herenfiets met versnellingen.


2. Altec Delta 28 inch heren fiets

De Altec Delta 28 inch herenfiets is een aantrekkelijk geprijsde, luxe stadsfiets. Het frame is gemaakt van aluminium en daarom kan de Altec Delta 28 inch herenfiets prima tegen een fikse regenbui. Aangenaam en prettig fietsen is mogelijk dankzij de drietal Shimano Nexus versnellingen. Bovendien vangt de verende voorvork de meeste schokken op. En natuurlijk gebruik je de fietsverlichting om in het donker veilig de straat op te gaan.

3. Cortina U4: ultieme herenfiets 28 inch

De Cortina U4 is een herenfiets die je gebruikt voor school, werk of je dagelijkse boodschappen bij de supermarkt. De stevige voordrager kan probleemloos een gewicht aan van maximaal 25 kilo en dit is natuurlijk ideaal voor een zware school- of boodschappentas. Verder valt ook het hippe design direct op en beschikt deze herenfiets 28 inch over een drietal Shimano Nexus versnellingen. Tot slot is de Cortina U4 gemaakt van aluminium en dus is hij licht in gewicht en roestvrij. Bestel dit merk en model fiets in een kleur die jou aanspreekt!

 

Herenfietsen kopen bij Superfietsen.nl

Je zoektocht naar een kwalitatieve en betaalbare herenfiets 28 inch eindigt bij Superfietsen.nl. Een 28 inch heren fiets die je bij ons vóór 16:00 uur bestelt, ontvang je morgen al in huis. Bij ons profiteer je van allerlei betaalmethoden, je kan zelfs achteraf betalen. Kortom: goedkope herenfietsen kopen doe je via onze website!

Liever een elektrische herenfiets kopen? Bekijk ons assortiment!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.