Fiets met trapondersteuning, onze aanrader

  • Geplaatst op
  • 0
Fiets met trapondersteuning, onze aanrader

Een fiets met trapondersteuning, oftewel een e-bike, brengt heel wat voordelen met zich mee! Wij vinden het dus ook niet gek dat dit type fiets enorm is gestegen in populariteit de afgelopen jaren. Twijfel je of een fiets met trapondersteuning wat voor jou is? Graag benoemen we 5 belangrijke voordelen van de e-bike om je, net als de trapondersteuning ;), een extra duwtje in de rug te geven. Daarnaast hebben we ook nog een aanschaf tip voor je. Zo kun je een weloverwogen keuze maken!

Leestijd: 4 min

Benieuwd naar onze aanrader?

We kunnen de Altec Harmony als fiets met elektrische trapondersteuning van harte aanraden. Benieuwd waarom? Graag lichten we dit voor je toe!
Krachtige middenmotor
Deze topper beschikt over een krachtige middenmotor met een actieradius tot 130km. Deze motorpositie ondersteunt een natuurlijke rijervaring. Dit komt omdat dit type motor niet de wielen maar de trappers aandrijft.

Aluminium frame
Het aluminium frame maakt deze top e-bike lekker licht en roestvrij.

7 Shimano versnellingen
De 7 Shimano versnellingen in combinatie met de elektrische ondersteuning zorgen ervoor dat je tijdens elk ritje over wolken rijd!

Verende voorvork
Wie op een fiets heeft gereden met verende voorvork wilt niet meer zonder! Dit onderdeel vangt onderweg schokken op uit de weg. Dit draagt bij aan extra comfort onderweg.

Met ART gekeurd ringslot
Een ART gekeurd slot is een extra veilig slot waarmee je eventueel een fietsverzekering kunt afsluiten.

Verstelbare stuurpen
Zeg maar gedag tegen rugpijn veroorzaakt door een verkeerde fietshouding! Door middel van de verstelbare stuurpen kun je altijd comfortabel plaatsnemen. Dit komt omdat je zo het stuur niet alleen in de hoogte kunt verstellen maar ook naar voren of naar achter kunt buigen.

5 Redenen waarom we gek op de fiets met trapondersteuning zijn

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen! Dit zijn wat ons betreft de 5 redenen waarom jij er goed aan doet om een fiets met elektrische trapondersteuning aan te schaffen.

1. Comfortabel en snel op punt van bestemming
Of het nou gaat om een steile heuvel of brug, met een e-bike is het bergop fietsen zo gepiept. Bovendien ben je door middel van de elektrische trapondersteuning een stuk sneller op plaats van bestemming.

2. Een goede dagelijkse workout
Fietsen met een trapondersteuning is gezond! Daarbij is deze activiteit toegankelijk voor iedereen door dat het een low-impact sport betreft. Dit betekend dat het fietsen niet zwaar is voor spieren en gewrichten.

3. Bespaar een hoop centjes
Een elektrische fiets is even een investering, maar je haalt het er zeker uit wanneer je vaker de auto laat staan of minder vaak je OV kaart hoeft op te laden. Wist je trouwens dat het volledig opladen van je accu gemiddeld maar zo’n 17 cent kost? Dat weegt niet op tegen een volle tank benzine!

4. Milieuvriendelijk
Buiten dat de fiets met elektrische trapondersteuning goed is voor je portemonnee, is het ook nog eens goed voor het milieu. Zo scoor je eenvoudig heel wat goede karmapunten!

5. Een ruime keus
Hoe je vroeger alleen nog saaie grijze muis e-bikes had, heb je nu een hele ruime selectie waar je uit kunt kiezen. Zo is er voor ieder wat wils! In ons assortiment vind je diverse elektrische fietsen in verschillende prijsklassen en met verschillende specificaties.

Leuk feitje: 1 op de 3 fietsen die in Nederland verkocht worden is tegenwoordig een e-bike.

 

Elektrische fiets

 

Fiets met trapondersteuning of e-bike kopen

Jouw nieuwe fiets met trapondersteuning, oftewel de e-bike, koop je tegen een laagsteprijsgarantie. Daarnaast hanteren wij geen verzendkosten en maken we de elektrische fiets kosteloos voor je rijklaar. Zo kun je door middel van de trapondersteuning snel genieten van de wind in je rug!

Zoals we eerder al aangaven, hebben we een ruim assortiment aan diverse fietsen met trapondersteuning. Voel je vrij om een kijkje te nemen in ons volledige assortiment!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.